How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

bunlar 1960-1980 arasındaydı tarihle aranız iyi değil sanırım.

eğer belli ise buna seçim diyemeyiz değil mi ? İşte siz böyle yazınca gol yiyorsunuz ablacım ...

Belli tabiki kac sendir secimlerde gol ustune gol atan %51 ken biri gol mü dedi

Ya fetöcülerle zaten yıllardır omuz omuza kol kola yaşadın neyi konuşuyorsun? Adım gibi eminim ki sen de zamanında onlara bulaştın! Aksi mümkün olamaz çünkü savunduğun insanların nerden geldiği belli!
Komik misiniz nesiniz anlamıyorum ki!
Çocuklarını onun dershanelerine yazdırmak için uğraşıyorlardı,döngel bu hasret bitsin dönemlerinde.Hey gidi günler:)

BU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
Katılıyorum sana seçilecek kimse yok!!!

Bilgili birine benziyorsun bir soru sormak isterim.
Bu ülkenin başbakanı bile abd başkanı ile iki hafta beklemesine rağmen görüşemiyorken bir belediye başkanı nasıl görüştü? Sonrası gidişat nasıl gelişti malum zaten.
Ve bir de yahudi olmayan biri nasıl yahudi hizmet ödüllü alabilir ya da neden alır?
Haa Bir de bop başkanlığı yapan biri nasıl üniter yapıdan bahsedebilir ?

Kesinlikle öyle. Bu o kadar güzel bişey ki. Bende de oldu bu olay. İnsan sorgulamaya giriyor okuyor ve gerçeği buluyor. Sorgulayan nesiller lazım bize. Umarım katlanarak artar sayı. Ülkeye dair ümidim bitmişti. Ama o haberi okuyunca resmen geri yeşerdi

İnsanların inanmalarından daha doğal bir şey yok ama inançları yüzünden kandırılmalarına asla masum bakamayacağım. Herkes kendi çıkarları peşinde koşuyor. Ben haksızlığa uğrayan taraf değilken bile karşı durma taraftarıyım, çevremde tuttuğum insanları da bunlardan seçiyorum. Ülkemin gidişatını sevmemem ve bunun hakkında eleştirilerde şikayetlerde bulunmam beni dinsiz, chp zihniyetli, akp düşmanı, vatan haini ya da terörist yapmaz.
Keşke biraz insanların vicdanlarını sömürenlerin zihniyetlerinin pisliğini görebilsek de düşmesek birbirimize böyle. Parayla kendi evladının kullanacağı ilk oyu satın alan insanlar gördü bu gözler. Aynı zamanda sonradan açılan gözler de gördü. Suç değil ülkenin durumunu sorgulamak. Korkuyla yönetilen bir topluma dönüştük. Her şeyden önce bunun değişmesi gerek. Bir "Bin Muhteşem Güneş" romanına dönmeden önce.

Bu ülkenin başbakanı bile abd başkanı ile iki hafta beklemesine rağmen görüşemiyorken bir belediye başkanı nasıl görüştü? Sonrası gidişat nasıl gelişti malum zaten.
Ve bir de yahudi olmayan biri nasıl yahudi hizmet ödüllü alabilir ya da neden alır?
İşte bu!.

Arkadaşlar;
Malesef ülkemiz Ak Partililer ve Olmayanlar diye ikiye ayrılmış durumda. Hata da şurda; Ak Partili zihniyet asla eleştirmiyor, toz kondurmuyor. Olmayanlar da iyi şeyleri görmüyor ve en ufak şeyden bile saldırmaya çalışıyor. Ak Partiye Gönül veren kardeşlerimize tavsiyem biraz daha geniş bakın , eleştirel bakın. Olmayanlara tavsiyem iyi şeyleri de görün ve sadece eleştirmekten ziyade yapıcı da olmaya çalışın.

Tabi son zamanlarda kesinlikle görmezden gelinemeyecek şeyler oluyor. İlk başlarda Akp %90 iyiyken şu an yaptığı hataların çoklukta olduğunu düşünüyorum. Güzel şeyler Yok değil. Kabul edilemez çok şey oluyor.

Ayrıca bir ricam daha var. Mesela eğitimci olduğum için eğitim sistemini çok eleştiriyorum. Ama bu demek değil ki Erdoğan’ı eleştiriyorum. Sistemi bile eleştiremeyecek duruma getirmeyin insanları. Lütfen açalım gözlerimizi ülkemiz için. Birliğimiz için. Kimseye uzak değilim. Herkesi seviyorum. Her düşünceye saygılıyım. Bu noktada en büyük isteğim güzel Türkiye’miz hep böyle güzel kalsın..

Tahammülsüz olmayın karşınızdakini anlamaya çalışın. Sadece Fox Haber izleyenle sadece A haber izleyen iki kişi asla bir noktada buluşamaz. Geniş olalım. Ufkumuzu açması için Allah’a dua edelim.. Ve önemlisi İNSAN olalım, her tavrımızda insan kalalım..
+1

Fötoş yüzünden oldu filan deniliyor da onları kim musallat etti? Güya bugün temizlediler hadi bunları, vermeyeyim tarikat adı, biri gitti bini geliyor. Çat çat okul açmaya devam, niye önünü alan yok? Seçim geçirilsin, müritler oylarını bi kullansın, sonra pastadaki payda anlaşamazlarsa yine "Bilemedik" desinler. "E Fötoş örneği vardı" diye bazı kafalara o zaman dank eder mi acaba? Sanmam. Çünkü yol yaptı, kendi silahımızı yapıyoz evet, pirincine kadar ithal yaşadığımız ülkede bol bol kurşun yeriz gari.

İnsanların inanmalarından daha doğal bir şey yok ama inançları yüzünden kandırılmalarına asla masum bakamayacağım. Herkes kendi çıkarları peşinde koşuyor. Ben haksızlığa uğrayan taraf değilken bile karşı durma taraftarıyım, çevremde tuttuğum insanları da bunlardan seçiyorum. Ülkemin gidişatını sevmemem ve bunun hakkında eleştirilerde şikayetlerde bulunmam beni dinsiz, chp zihniyetli, akp düşmanı, vatan haini ya da terörist yapmaz.
Keşke biraz insanların vicdanlarını sömürenlerin zihniyetlerinin pisliğini görebilsek de düşmesek birbirimize böyle. Parayla kendi evladının kullanacağı ilk oyu satın alan insanlar gördü bu gözler. Aynı zamanda sonradan açılan gözler de gördü. Suç değil ülkenin durumunu sorgulamak. Korkuyla yönetilen bir topluma dönüştük. Her şeyden önce bunun değişmesi gerek. Bir "Bin Muhteşem Güneş" romanına dönmeden önce.
Tabii ki masum değil. Bu ülkenin insanını yıllardır inancıyla kandırıyorlar. Yazık günah. Ama insanların da dinlerini öğrenmeleri lazım. Her sarıklıyı hoca, her namaz kılanı iyi insan sanmamaları lazım. En son çiftlik bank örneği canlı kanıt nasıl para yatırdıklarının

Bu ne:KK70:
Yaza yaza forumun en ergenine, tartısma bilmezine yazmışım acıdım vaktime tuh ya.
At gözlüğü takan insanlarla tartışmaya girilmiyor malesef.....size diyorumki her ulkenin ekonomisi kendine zor ama inatla anlamak istemiyorsunuz.... begenmiyorsam geri don zengin ulkene lafa bak turşu kur.....siz begenmiyorsaniz durmayin o fakir ülkede...ben hollandayi kotulemiyorum artisida var eksisi de ama biz gurbetçiler sizin kadar aglamiyoruz emin olun.... turkiyedeki sizin gibi avrupa meraklisi insanlar burayi cennet giruyor ama yasamayan bilmiyor... ordaki zorluklar burdada var heryerde var.... gelmis tatile gormusmus almanyayaa,gormek baska yasamak baska ozman bizde gelip görüyoruz turkiyeyi niye diyor bazi kendini bilmezler orda yasayip burayi bilmiyor laf atıyor.....ama işte lafla peynir gemisi yürümüyor... her şey para kopege bile ayda nekadar sigorta parasi ödüyoruz kendimize tek ayda 400 euro sigorta parasi ödüyoruz..... burda ordaki gibi calistigin fabrika yapmiyor sigortanı ekstra ikramiyede vermiyor... meselaaaa... demem oki artiysa arti eksiyse eksi her ulkenin zorluklari var ama haddimizi asmayalim

Aynen olay bu. Bu olay ülkenin niye böyle olduğunun kanıtı

İlk başta düşüncelerine saygı duyduğumu belirteyim.
Burda olsun karşılıklı olsun insanlar saygı çerçevesinde beyin fırtınası yapmalı diye düşünüyorum. Başkanlık sistemini savmunmayan biri olarak bunu gündeme getiren ve uygulamaya koyan iktidar ve muhalif partilerine bir vatandaş olarak karşıyım. Siz nasıl evet oyu verdiyseniz bende hayır oyu verdim bu gayet doğal. Bizler ortak gayemiz olan ülke birliği işin birbirimize saygı duymalı ve akıl çerçevesinde eleştirebilmeli. Referandum olsun seçim olsun her sonuçta aksi düşüncem de çoksa da sonuç inşallah ben ve benim gibi düşünenler hata yapmıştır ülke için hayırlısı budur diye düşündüm.
Asla önyargılı düşünmemeye çalıştım ancak bu seçim ve referandum sonrası ekonomik ve sosyal duruma baktığımda ve en önemlisi dış politika uygulamaları gözden geçirildiğinde ülkenin ateş üstüne olduğunu gördüm. Sınır ili Hatay da yaşıyorum ve ister istemez bir çok şeye şahit oldum. İnan daha iyi olmadı gidişat. Dilerim sen haklısındır ve bu seçim sonrası ekonomi düzelir.

Seni çok iyi anlıyorum .
emot10_tears-gif.1318357

Savaştan bahsediyorsun ve kızılca kıyametin ortasındasın.
Sana ve ailene sonsuz sabır diliyorum.
Ben kendimce yorumlamak isterim müsade'nle haksız'da olabilirim uyar beni.
Bu son savaşlar olmasaydı,sınırlardan içeriye sızıp Ülke'mizi al aşağı edeceklerdi.
Bu oyunların içeriğine bizzat hakim olan tanıdığımın anlattıkları tüyler ürpertici.
Bazı şeyleri sanal da ifşa edemiyoruz maalesef.
Şehid olanlara Allah'tan cennet diliyorum. İyi ki onlar gibi aslanlarımız var .
Ve iyi ki sizin gibi muhalefet'lerimiz var.
Ben geçen ay muhtemelen savaşın verdiği mali kayıplar yüzünden.
2 kat vergi ödedim.
5 kat da öderim .Yeter ki Ülkemiz 1 olsun bütün olsun.
Bende bu konu da yanılmak istemem tabi ki.
Ben metropol'deyim oturduğum yerden sallaması kolay,size bilgilerimle ahkam kesecek değilim.
Bende çok istiyorum her şey çok güzel olsun ,dualar ediyorum ve umuyorum .
Bu seçim de de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Ben yanılıyorsam, doğrusu olsun inşaallah.
c013-gif.1318326

Yemekteyiz halkların afyonu mudur peki?
Bizim dışımızda siyasetle bu kadar içli dışlı bir halk var mı çok merak ediyorum. :KK6:
Survivor, yemekteyiz gibi programlar ve özellikle diziler de buna dahil,hepsi halkı afyonlamak adına uretilen projelerdir.İzlemiyormuyuz? Evet ben de izliyorum:)

Tabii ki masum değil. Bu ülkenin insanını yıllardır inancıyla kandırıyorlar. Yazık günah. Ama insanların da dinlerini öğrenmeleri lazım. Her sarıklıyı hoca, her namaz kılanı iyi insan sanmamaları lazım. En son çiftlik bank örneği canlı kanıt nasıl para yatırdıklarının

Annem hep söyler bu lafı "kıyamet kopacaksa hacıdan hocadan kopacak" diye. "Herkes yatırıyordu ben de yatırdım" diye savunma yapan vardı, her şeyi açıklar bu o zaman. Sonumuz hayır olsun. :rolleyes:
Öğrenmek mi? Hadi öğrenin diye okuma yazma bilmeyen kesime dil öğren dedi diye Atatürk'e düşman olan insanlar var, çocuklarını da aynı sebepten düşman yetiştiren üstelik. Öğrenmek bize zor gelir.

At gözlüğü takan insanlarla tartışmaya girilmiyor malesef.....size diyorumki her ulkenin ekonomisi kendine zor ama inatla anlamak istemiyorsunuz.... begenmiyorsam geri don zengin ulkene lafa bak turşu kur.....siz begenmiyorsaniz durmayin o fakir ülkede...ben hollandayi kotulemiyorum artisida var eksisi de ama biz gurbetçiler sizin kadar aglamiyoruz emin olun.... turkiyedeki sizin gibi avrupa meraklisi insanlar burayi cennet giruyor ama yasamayan bilmiyor... ordaki zorluklar burdada var heryerde var.... gelmis tatile gormusmus almanyayaa,gormek baska yasamak baska ozman bizde gelip görüyoruz turkiyeyi niye diyor bazi kendini bilmezler orda yasayip burayi bilmiyor laf atıyor.....ama işte lafla peynir gemisi yürümüyor... her şey para kopege bile ayda nekadar sigorta parasi ödüyoruz kendimize tek ayda 400 euro sigorta parasi ödüyoruz..... burda ordaki gibi calistigin fabrika yapmiyor sigortanı ekstra ikramiyede vermiyor... meselaaaa... demem oki artiysa arti eksiyse eksi her ulkenin zorluklari var ama haddimizi asmayalim

emot21-1-gif.1318358

Back