İlk başta düşüncelerine saygı duyduğumu belirteyim.
Burda olsun karşılıklı olsun insanlar saygı çerçevesinde beyin fırtınası yapmalı diye düşünüyorum. Başkanlık sistemini savmunmayan biri olarak bunu gündeme getiren ve uygulamaya koyan iktidar ve muhalif partilerine bir vatandaş olarak karşıyım. Siz nasıl evet oyu verdiyseniz bende hayır oyu verdim bu gayet doğal. Bizler ortak gayemiz olan ülke birliği işin birbirimize saygı duymalı ve akıl çerçevesinde eleştirebilmeli. Referandum olsun seçim olsun her sonuçta aksi düşüncem de çoksa da sonuç inşallah ben ve benim gibi düşünenler hata yapmıştır ülke için hayırlısı budur diye düşündüm.
Asla önyargılı düşünmemeye çalıştım ancak bu seçim ve referandum sonrası ekonomik ve sosyal duruma baktığımda ve en önemlisi dış politika uygulamaları gözden geçirildiğinde ülkenin ateş üstüne olduğunu gördüm. Sınır ili Hatay da yaşıyorum ve ister istemez bir çok şeye şahit oldum. İnan daha iyi olmadı gidişat. Dilerim sen haklısındır ve bu seçim sonrası ekonomi düzelir.
Seni çok iyi anlıyorum .
Savaştan bahsediyorsun ve kızılca kıyametin ortasındasın.
Sana ve ailene sonsuz sabır diliyorum.
Ben kendimce yorumlamak isterim müsade'nle haksız'da olabilirim uyar beni.
Bu son savaşlar olmasaydı,sınırlardan içeriye sızıp Ülke'mizi al aşağı edeceklerdi.
Bu oyunların içeriğine bizzat hakim olan tanıdığımın anlattıkları tüyler ürpertici.
Bazı şeyleri sanal da ifşa edemiyoruz maalesef.
Şehid olanlara Allah'tan cennet diliyorum. İyi ki onlar gibi aslanlarımız var .
Ve iyi ki sizin gibi muhalefet'lerimiz var.
Ben geçen ay muhtemelen savaşın verdiği mali kayıplar yüzünden.
2 kat vergi ödedim.
5 kat da öderim .Yeter ki Ülkemiz 1 olsun bütün olsun.
Bende bu konu da yanılmak istemem tabi ki.
Ben metropol'deyim oturduğum yerden sallaması kolay,size bilgilerimle ahkam kesecek değilim.
Bende çok istiyorum her şey çok güzel olsun ,dualar ediyorum ve umuyorum .
Bu seçim de de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Ben yanılıyorsam, doğrusu olsun inşaallah.