• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Bu arada dolaylı değilde direk mağdur var mı aranızda ?

Mesela 2 yıl önce oğlumu ilkokul sonrasında dil eğitimi iyi olsun diye bir koleje yazdırdım. 15 Temmuz'da bir çok okula el kondu ama bizim okul iyi gitti gitti okulların açılmasına 2 hafta filan vardı el kondu.

Biz uyanığız ya erken kayıt yaptırdık. Ödediğimiz paraya da el kondu. Tam 1.5 sene oldu ne arayan var ne soran ben aradım 3 kez 2 kez veli olarak soruşturma geçirmişim (haberim yok zaten olmaması lazım) temiz çıkmışım ama gene de parayı ödemiyorlar. Para gitti ama temiz çıktığımıza sevinir olduk...
2010 Kpss magduruyum

BU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
Allah onun yardımcısı olsun. Bunca zıtlığın içinde dimdik durmasıda bir hünerdir

Resmiyetle ne alaka. Yolda otobüste veya bir mağazada iletişim kurmanız gerektiğinde sen diye hitap ediyorsaniz hiç tarzım değil :KK66:

tarzlarımız ayrı olduğu zaten ortada ne alaka diye cevap veremezsin mesela siz dediğin birine :) aynı olmasın olmasın ki farklı düşünceler ortaya çıksın severim :)

Lütfen bakın lütfen diyorum, rica ediyorum her türlü seçmene ne olur hakaret etmeyin.

Cahil, makarnacı, koyun, dinci, dinsiz, ate, puşt, yavşak vs vs vs

lütfen her türlü seçmene ve her türlü seçime azami saygı ...

Yorumlara şöyle bir baktım da hepimiz bukadar karşıyız tamam bu oyları kim veriyor ?

Oy verenlerin çoğu burada değil, çünkü burda ısrarla sorulan sorulara cevap veremiyorlar. Çıkıp da burda “aman çalıyorsa benden mi çalıyor sanki helal olsun paşama” diyemezler. Veya “kim çalmadı ki zaten, herkes yaptı, bunlarda en azından istikrar var” da diyemezler. Sessiz kalıyorlar. Biz de kendi kendimize konuşup gaza gelip sonuç olarak hiçbişey yapamıyoruz.

Ama o kadar da çaresizliğe alıştırmışlar ki bizi atanamayan onca insan acaba seçimlerin hatrina memur alırlar mı diye düşünüyor.Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyoruz resmen.

Araştırmaya ve sorgulamaya sevk ettikleri insan sayısı cidden azımsanmayacak kadar büyük. Yeğenlerim de bu güruhun içindeler, inanç konusunda hiç bir yönlendirmem olmadığı halde ikisi de benimle bunları konuşabiliyor, özellikle büyük olan tarihe çok ilgili ve siyaset yapabiliyorum inanılmaz verimli bir şekilde lise öğrencisi olmasına rağmen. Kimi ailesinin görüşünden çıkamıyor. Kimi sıyrılıyor ve kendi fikirlerinin peşinden gidiyor, sıyrılanların çok olmasını diliyorum yalnızca.

Aşırı sağ görüşlü akp militanı diyebileceğim bir aileden geliyorum . 25 yaşındayım ve bu mümkün yeterki araştırsınlar okusunlar bağnaz olmasınlar . Çoğunluk diyosa doğrudur demesinler sıyrılırlar .

İşte diğerlerini açık açık demediğimizi bırakmadan eleştirebiliyoruz. İş Erdoğan'a gelince açık konuşup konuşmamak mesele.
Sırf bu bile neler neler anlatıyor da neyse...
Kılıçdaroğlu'nu iktidar yanlıları zaten eleştiriyor fazlasiyla. bu muhalefetim diyenler niye eleştiriyor ben anlamıyorum ustelik karşı taraf için susmayi tercih ederken

O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte
Ya fetöcülerle zaten yıllardır omuz omuza kol kola yaşadın neyi konuşuyorsun? Adım gibi eminim ki sen de zamanında onlara bulaştın! Aksi mümkün olamaz çünkü savunduğun insanların nerden geldiği belli!
Komik misiniz nesiniz anlamıyorum ki!

aslında olay şu parti bu parti olamamalı.Hepsinin çok eksiği var.Hatta bence en acı şey terörizmi destekleyen çevrelerin olması hatta bunların maalesef siyasetin direct içinde olması ve alttan altan bu işleri yürütmesi.Bakalım bu hainleri tarih ne zaman yazacak.Malum tarih belli bir süre geçtikten sonra yazılır.
Şöyle bir dönüp baktığımda içim kan ağlıyor maalesef elimizde çok seçenek yok zira "kemik oy" denilen kısmın içinde değilim.Keşke daha fazla seçim şansımız olsa ama kötünün iyisini seçmek zorunda kalacağız yine

Bu arada dolaylı değilde direk mağdur var mı aranızda ?

Mesela 2 yıl önce oğlumu ilkokul sonrasında dil eğitimi iyi olsun diye bir koleje yazdırdım. 15 Temmuz'da bir çok okula el kondu ama bizim okul iyi gitti gitti okulların açılmasına 2 hafta filan vardı el kondu.

Biz uyanığız ya erken kayıt yaptırdık. Ödediğimiz paraya da el kondu. Tam 1.5 sene oldu ne arayan var ne soran ben aradım 3 kez 2 kez veli olarak soruşturma geçirmişim (haberim yok zaten olmaması lazım) temiz çıkmışım ama gene de parayı ödemiyorlar. Para gitti ama temiz çıktığımıza sevinir olduk...
Gecmis olsun :)
Var olmaz mi,senelerdir babamin siyasi gorusunden dolayi her yerde karsima bir sorun cikti. Cok derin meseleler ama en kapali sekilde soyle soyleyebilirim ki, universiteden mezun oldugumda asistan olarak kalmak istedim,tum sartlarim yeterli oldugu halde alinmadim. Sebebini de acikca yuzume soylediler zaten. Sasirmadim hic. Babamin ismi senelerdir silinmedi cunku. Herkes hala taniyor.

Genel olarak takip ettim yazılanları.Ben de şu anda iktidarın yaptıgı yanlışlıkların farkındayım ve görüyorum.Genel olarak yapılan yanlışlar yazılmış ve isyan edilmiş.Ama bi söz var iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye.Iktidarı eleştirenlerin az çok hangi partiyi destekledikleri belli acaba birazda desteklediğiniz partiyi eleştirmeniz gerekmiyo mu.Mualefet bile yapamayan bi parti var iktidarın karşısında keşke iyi bi muhalefet olsaydı da insanlar denize düşünce yılana sarılmasaydı...
Edit:polemiğe girmek için yazmadım kimseye bu anlamda cevap vermiycem.Herkese iyi günler.Rabbim vatanımızı milletimizi korusun ve bu kötü gidişten kurtarsın
He tabi akp li değilsen kesin chplisindir dimi :70:

Araştırmaya ve sorgulamaya sevk ettikleri insan sayısı cidden azımsanmayacak kadar büyük. Yeğenlerim de bu güruhun içindeler, inanç konusunda hiç bir yönlendirmem olmadığı halde ikisi de benimle bunları konuşabiliyor, özellikle büyük olan tarihe çok ilgili ve siyaset yapabiliyorum inanılmaz verimli bir şekilde lise öğrencisi olmasına rağmen. Kimi ailesin çıkamıyor. Kimi sıyrılıyor ve kendi fikirlerinin peşinden gidiyor, sıyrılanların çok olmasını diliyorum yalnızca.
Kesinlikle öyle. Bu o kadar güzel bişey ki. Bende de oldu bu olay. İnsan sorgulamaya giriyor okuyor ve gerçeği buluyor. Sorgulayan nesiller lazım bize. Umarım katlanarak artar sayı. Ülkeye dair ümidim bitmişti. Ama o haberi okuyunca resmen geri yeşerdi

BU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
Hoşgeldin yeni üye :)

Back