- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
2010 Kpss magduruyumBu arada dolaylı değilde direk mağdur var mı aranızda ?
Mesela 2 yıl önce oğlumu ilkokul sonrasında dil eğitimi iyi olsun diye bir koleje yazdırdım. 15 Temmuz'da bir çok okula el kondu ama bizim okul iyi gitti gitti okulların açılmasına 2 hafta filan vardı el kondu.
Biz uyanığız ya erken kayıt yaptırdık. Ödediğimiz paraya da el kondu. Tam 1.5 sene oldu ne arayan var ne soran ben aradım 3 kez 2 kez veli olarak soruşturma geçirmişim (haberim yok zaten olmaması lazım) temiz çıkmışım ama gene de parayı ödemiyorlar. Para gitti ama temiz çıktığımıza sevinir olduk...
Allah onun yardımcısı olsun. Bunca zıtlığın içinde dimdik durmasıda bir hünerdirBU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
Resmiyetle ne alaka. Yolda otobüste veya bir mağazada iletişim kurmanız gerektiğinde sen diye hitap ediyorsaniz hiç tarzım değil
Yorumlara şöyle bir baktım da hepimiz bukadar karşıyız tamam bu oyları kim veriyor ?
Araştırmaya ve sorgulamaya sevk ettikleri insan sayısı cidden azımsanmayacak kadar büyük. Yeğenlerim de bu güruhun içindeler, inanç konusunda hiç bir yönlendirmem olmadığı halde ikisi de benimle bunları konuşabiliyor, özellikle büyük olan tarihe çok ilgili ve siyaset yapabiliyorum inanılmaz verimli bir şekilde lise öğrencisi olmasına rağmen. Kimi ailesinin görüşünden çıkamıyor. Kimi sıyrılıyor ve kendi fikirlerinin peşinden gidiyor, sıyrılanların çok olmasını diliyorum yalnızca.
Kılıçdaroğlu'nu iktidar yanlıları zaten eleştiriyor fazlasiyla. bu muhalefetim diyenler niye eleştiriyor ben anlamıyorum ustelik karşı taraf için susmayi tercih ederkenİşte diğerlerini açık açık demediğimizi bırakmadan eleştirebiliyoruz. İş Erdoğan'a gelince açık konuşup konuşmamak mesele.
Sırf bu bile neler neler anlatıyor da neyse...
tarzlarımız ayrı olduğu zaten ortada ne alaka diye cevap veremezsin mesela siz dediğin birine :) aynı olmasın olmasın ki farklı düşünceler ortaya çıksın severim :)
Ya fetöcülerle zaten yıllardır omuz omuza kol kola yaşadın neyi konuşuyorsun? Adım gibi eminim ki sen de zamanında onlara bulaştın! Aksi mümkün olamaz çünkü savunduğun insanların nerden geldiği belli!O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte
Hoşçakalın
haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini
erkez farkinda secim sonuclarida belli
Gecmis olsun :)Bu arada dolaylı değilde direk mağdur var mı aranızda ?
Mesela 2 yıl önce oğlumu ilkokul sonrasında dil eğitimi iyi olsun diye bir koleje yazdırdım. 15 Temmuz'da bir çok okula el kondu ama bizim okul iyi gitti gitti okulların açılmasına 2 hafta filan vardı el kondu.
Biz uyanığız ya erken kayıt yaptırdık. Ödediğimiz paraya da el kondu. Tam 1.5 sene oldu ne arayan var ne soran ben aradım 3 kez 2 kez veli olarak soruşturma geçirmişim (haberim yok zaten olmaması lazım) temiz çıkmışım ama gene de parayı ödemiyorlar. Para gitti ama temiz çıktığımıza sevinir olduk...
He tabi akp li değilsen kesin chplisindir dimiGenel olarak takip ettim yazılanları.Ben de şu anda iktidarın yaptıgı yanlışlıkların farkındayım ve görüyorum.Genel olarak yapılan yanlışlar yazılmış ve isyan edilmiş.Ama bi söz var iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye.Iktidarı eleştirenlerin az çok hangi partiyi destekledikleri belli acaba birazda desteklediğiniz partiyi eleştirmeniz gerekmiyo mu.Mualefet bile yapamayan bi parti var iktidarın karşısında keşke iyi bi muhalefet olsaydı da insanlar denize düşünce yılana sarılmasaydı...
Editolemiğe girmek için yazmadım kimseye bu anlamda cevap vermiycem.Herkese iyi günler.Rabbim vatanımızı milletimizi korusun ve bu kötü gidişten kurtarsın
Ayyy çok utandımmm git ağla
Kesinlikle öyle. Bu o kadar güzel bişey ki. Bende de oldu bu olay. İnsan sorgulamaya giriyor okuyor ve gerçeği buluyor. Sorgulayan nesiller lazım bize. Umarım katlanarak artar sayı. Ülkeye dair ümidim bitmişti. Ama o haberi okuyunca resmen geri yeşerdiAraştırmaya ve sorgulamaya sevk ettikleri insan sayısı cidden azımsanmayacak kadar büyük. Yeğenlerim de bu güruhun içindeler, inanç konusunda hiç bir yönlendirmem olmadığı halde ikisi de benimle bunları konuşabiliyor, özellikle büyük olan tarihe çok ilgili ve siyaset yapabiliyorum inanılmaz verimli bir şekilde lise öğrencisi olmasına rağmen. Kimi ailesin çıkamıyor. Kimi sıyrılıyor ve kendi fikirlerinin peşinden gidiyor, sıyrılanların çok olmasını diliyorum yalnızca.
Hoşgeldin yeni üye :)BU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
Gitme kız güzel burası :) başka yerde konuşamıyoz bdvde vsBen bu konuyu görmeyeydim iyiydi
Okuyup banlanmadan çıkabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?