Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

2010 Kpss magduruyum

Allah onun yardımcısı olsun. Bunca zıtlığın içinde dimdik durmasıda bir hünerdir

Resmiyetle ne alaka. Yolda otobüste veya bir mağazada iletişim kurmanız gerektiğinde sen diye hitap ediyorsaniz hiç tarzım değil

tarzlarımız ayrı olduğu zaten ortada ne alaka diye cevap veremezsin mesela siz dediğin birine :) aynı olmasın olmasın ki farklı düşünceler ortaya çıksın severim :)

Lütfen bakın lütfen diyorum, rica ediyorum her türlü seçmene ne olur hakaret etmeyin.

Cahil, makarnacı, koyun, dinci, dinsiz, ate, puşt, yavşak vs vs vs

lütfen her türlü seçmene ve her türlü seçime azami saygı ...

Yorumlara şöyle bir baktım da hepimiz bukadar karşıyız tamam bu oyları kim veriyor ?

Oy verenlerin çoğu burada değil, çünkü burda ısrarla sorulan sorulara cevap veremiyorlar. Çıkıp da burda “aman çalıyorsa benden mi çalıyor sanki helal olsun paşama” diyemezler. Veya “kim çalmadı ki zaten, herkes yaptı, bunlarda en azından istikrar var” da diyemezler. Sessiz kalıyorlar. Biz de kendi kendimize konuşup gaza gelip sonuç olarak hiçbişey yapamıyoruz.

Ama o kadar da çaresizliğe alıştırmışlar ki bizi atanamayan onca insan acaba seçimlerin hatrina memur alırlar mı diye düşünüyor.Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyoruz resmen.

Aşırı sağ görüşlü akp militanı diyebileceğim bir aileden geliyorum . 25 yaşındayım ve bu mümkün yeterki araştırsınlar okusunlar bağnaz olmasınlar . Çoğunluk diyosa doğrudur demesinler sıyrılırlar .

İşte diğerlerini açık açık demediğimizi bırakmadan eleştirebiliyoruz. İş Erdoğan'a gelince açık konuşup konuşmamak mesele.
Sırf bu bile neler neler anlatıyor da neyse...
Kılıçdaroğlu'nu iktidar yanlıları zaten eleştiriyor fazlasiyla. bu muhalefetim diyenler niye eleştiriyor ben anlamıyorum ustelik karşı taraf için susmayi tercih ederken

Ya fetöcülerle zaten yıllardır omuz omuza kol kola yaşadın neyi konuşuyorsun? Adım gibi eminim ki sen de zamanında onlara bulaştın! Aksi mümkün olamaz çünkü savunduğun insanların nerden geldiği belli!
Komik misiniz nesiniz anlamıyorum ki!

aslında olay şu parti bu parti olamamalı.Hepsinin çok eksiği var.Hatta bence en acı şey terörizmi destekleyen çevrelerin olması hatta bunların maalesef siyasetin direct içinde olması ve alttan altan bu işleri yürütmesi.Bakalım bu hainleri tarih ne zaman yazacak.Malum tarih belli bir süre geçtikten sonra yazılır.
Şöyle bir dönüp baktığımda içim kan ağlıyor maalesef elimizde çok seçenek yok zira "kemik oy" denilen kısmın içinde değilim.Keşke daha fazla seçim şansımız olsa ama kötünün iyisini seçmek zorunda kalacağız yine

Gecmis olsun :)
Var olmaz mi,senelerdir babamin siyasi gorusunden dolayi her yerde karsima bir sorun cikti. Cok derin meseleler ama en kapali sekilde soyle soyleyebilirim ki, universiteden mezun oldugumda asistan olarak kalmak istedim,tum sartlarim yeterli oldugu halde alinmadim. Sebebini de acikca yuzume soylediler zaten. Sasirmadim hic. Babamin ismi senelerdir silinmedi cunku. Herkes hala taniyor.

He tabi akp li değilsen kesin chplisindir dimi

Kesinlikle öyle. Bu o kadar güzel bişey ki. Bende de oldu bu olay. İnsan sorgulamaya giriyor okuyor ve gerçeği buluyor. Sorgulayan nesiller lazım bize. Umarım katlanarak artar sayı. Ülkeye dair ümidim bitmişti. Ama o haberi okuyunca resmen geri yeşerdi

Hoşgeldin yeni üye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…