• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Buraya kadar güzel . Peki İktidar yönetimini adaletli eşit ve gerçekten hizmet sağladığını düşünüyomusun ?
Sn.Banu Avar'in AKP'nin kuruluş aşaması ile ilgili soylemleri,videolari felan var,incelemediniz ise bir göz atmanızi tavsiye ederim.Hersey açık ve net anlaşılıyor tabi anlayana.

Eskiden devletin ve kurumlarının bir ağırlığı vardı. Bazı şeyler söylenmezdi, ama artık öyle olmadığı için sorun yok. Benim çekirdek ailem de dahil olmak üzere tüm yakın akrabalarım istihbarattan emekli oldular. Akp öncesinde Fetö terör örgütü olarak geçiyordu dosyalarda ve dinlemesi filan yapılıyordu. Bu abla-abi evleri terör evleri olarak geçiyordu. Annem-babam beni sürekli uyarırdı, bu evlere giden insanlarla arkadaşlık bile yapmamam konusunda. Neyse Akp iktidar olduktan bir süre sonra tamamen bu düzen değişti nedense.

Üniversitede sınıf arkadaşlarımın bir kısmı sabah derse gözleri şiş gelirdi. Akşam kaset izleyip ağlarlarmış meğer Fetoyla birlikte. Sonra mezun olduk, bakanlık kadrolarının hemen hepsi için mülakata girdim. Hiçbirine alınmadım. Puanım çok yüksekti. Ama hep o evlerde abla abi mertebesine yükselenler atandı. Geçen seneyse baktığımda hepsi ihraç edilmişti. Hakkımızı yediler, gasp ettiler. El ele kol kola yaptılar hepsini de. İşlerine gelmeyince kandırıldık. Sen devlet yönetiyorsun, kandırıldık ne demek? Komik komik şeyler gerçekten.

70 kuşağı mısınız ? yani (1970 ile 1980 aralığı doğumlu)

Yine tek taraflı yayın başlamış ..
bigsupporter-gif.1318316

Kimse muhalefet olmayı başaramadığı için,bu ÜLKE'de muhalefet yok...
Herkes fikrini söylesin çekilsin .
Diğer fikirleri aşağılamak sizi üstün tutmuyor hatta daha da aşağılanıyorsunuz.
Ben Evet çiydim.
Sayfa sayfa karşıt görüşçüler saydırdı millete durdu,iddialı iddialı konuştu ''eğer evet çıkarsa 6 ay sonra yiyecek ekmek bulamayacaksınız ''dendi.
Ben gayet iyi kazandım ,açta kalmadım kalana da yardım ettim.
Yani bana dokunan bir şey yok.
bigsmilie76-gif.1318315

Şu bir gerçek mi ? GERÇEK.'
Eleştirsin ama sana ters gelen şeyleri,fakat insanların özgür iradelerini eleştirmek kimseye düşmez !
Konu burada ERDOĞAN mı bilelim ?
Yoksa Ülke geleceği mi?
Eğer ERDOĞAN sa herkes kendi kumunda oynasın.
Ama Ülke geleceğiyle BAŞKAN seçimlerini farklı şeylerle karıştırmayın!
Bir çoğunuzun ne demek istediğini sayfalarca okudum anlamadım .
Saldırmayı bırakıp fikirlerinizi enpoze edip kabullendirme çabasına girmeyin.
Kimse kimseden fazla akıllı değil.
Yurt dışında yaşayıp ÜLKE sini öven birine ''Ülkeni bu kadar övüyorsan geri dön'' diyenler.
O halde bu Ülke de yaşamaktan çok rahatsız olan,özendiği Ülkere gitsin. Tuttuğumuz yok .
Konuya dönecek olursak,seçim iyi ki erkene alınmış.
Bu belirsizlik ve ekonomik sancıdan kurtulmak iyi olacak, nitekim Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması öncesinde 4.0979 TL olan dolar, seçim tarihinin telaffuz edilmesiyle birlikte adeta çakıldı. Dolar 4.0175 TL'ye kadar gerilerken, TL dolar karşısında yüzde 1.9 ile en fazla değer kazanan para birimi oldu. Euro da 5 liranın altına indi. Döviz açık pozisyonu taşıyan şirketlerin kur farkı zararı da yaklaşık 16 milyar TL azaldı.
Bir şeyler doğru olacak bence .

Bu da benim düşüncem!
Sağlıklı düşünceler olursa eşlik ederim.
c014-gif.1318327
:KK9:

kesinlikle gitmeli bu kadar korkak, bu kadar partisine sahip çıkamayan, bu kadar iktidar lideri ile aynı çirkin ağıza sahip başka bir lider yok. Ne tartışmayı biliyor, ne konuşmayı ne de muhalefet yapmayı. Koltuk sevdasından bunlar hep
2016 referandumundan beri gözümden çok düştü. Resmen olay onun yüzünden meşrulaştı. Ben açıkçası artık onun karşı taraf için çalıştığını düşünüyorum.

Bence ilk olarak çürümüş siyasilerin artık koltuklarından kalkması gerek
1- Ülkenin birliği ve bütünlüğü esas alınmalı, dış politika savaşa dayalı olmamalı
2- Bakanlar rast gele değil okuduğu eğitim aldığı konulara uygun seçilmeli
3- Eğitim içeriği yeniden köy enstitüleri dönemi gibi olmalı
4- Çiftçiye gerçek anlamda kalkınma desteği vermeli, tarım teşvik edilmeli
5- Asgari ücretten vergi alınmamalı, bu tutar altı bir aylık olmamalı.
6- Eğitim ve sağlıkta kesinlikle sosyal politika uygulanmalı özelleştirilme yasaklanmalı.
7- Kamu da ve özelde iş bilmeyenler mevkilere getirilmemeli ve çıkar uğruna insan canı tehlikeye atılmamalı.

Daha çok yazarım ama temel olarak istediklerim bunlar. Bu vaadleri gerçekleştirecek kim varsa oyum ona☺️

Halk protesto edip hiç kimse oy kullanmasa yinede sonuç belli artık gelecekten kötü olayların biteceğinden ateş pahası olan ekonomik krizden bu yaşamak için çalışmaktan kurtulacağımıza inanmıyorum ve umudum yok artık ne iktidardan nede siyasetçilerin hiç biri halkı düşünmüyor cepleri dolsun milyarlarca maaşları cebe koysunlar yeter böyle böyle kıyamet kopacak zaten en adaletli makama kavuşunca görecekler onlar

Bu arada dolaylı değilde direk mağdur var mı aranızda ?

Mesela 2 yıl önce oğlumu ilkokul sonrasında dil eğitimi iyi olsun diye bir koleje yazdırdım. 15 Temmuz'da bir çok okula el kondu ama bizim okul iyi gitti gitti okulların açılmasına 2 hafta filan vardı el kondu.

Biz uyanığız ya erken kayıt yaptırdık. Ödediğimiz paraya da el kondu. Tam 1.5 sene oldu ne arayan var ne soran ben aradım 3 kez 2 kez veli olarak soruşturma geçirmişim (haberim yok zaten olmaması lazım) temiz çıkmışım ama gene de parayı ödemiyorlar. Para gitti ama temiz çıktığımıza sevinir olduk...

Yorumlara şöyle bir baktım da hepimiz bukadar karşıyız tamam bu oyları kim veriyor ?

Sömürülen taraf genel internet kullanmaz araştırma yapmaz okumazlar . Hatta okuma yazma bile bilmezler oy pusulaları tarif edilir işaretleri öğretilir oraya basarlar . Babannemden biliyorum ailem Tayyip destekçisi ve akpli :) Biz 4 kardeşiz biri 8 yaşında onu geçiyorum 3 kardeş okuduk ettik bi yerlere geldik ve tam tersi görüşteyiz okumayan araştırmayan babam annem ve babannem oy veriyor mesela :)

Seçim mi evet sonucu belli olan bir erken seçim.
Önceden bir umudum vardı ama artık oda yok.Birçoğumuz biliyoruz zaten sonucun ne olacağını.
Ülkede hangi olay olursa olsun bazı insanlar düşunmedikce araştırmadıkça sonuç değişmeyecek.
Gitmeleri için daha ne yapmaları gerek inanın bilmiyorum.Ellerinden geleni ardlarina koymadilar çünkü.

Yorumlara şöyle bir baktım da hepimiz bukadar karşıyız tamam bu oyları kim veriyor ?

Çevremde ona vermezsek kime vereceğiz (oy tabii ki) diyen koca kesim olabilir. Muhalefeti sağlıklı bulmadığı gerekçesiyle kendi görüşünde en sağlıklı(!) olanı seçiyor insanlar. Bir de sesini yükselteni haklı sandıkları için elbette.

Eskiden devletin ve kurumlarının bir ağırlığı vardı. Bazı şeyler söylenmezdi, ama artık öyle olmadığı için sorun yok. Benim çekirdek ailem de dahil olmak üzere tüm yakın akrabalarım istihbarattan emekli oldular. Akp öncesinde Fetö terör örgütü olarak geçiyordu dosyalarda ve dinlemesi filan yapılıyordu. Bu abla-abi evleri terör evleri olarak geçiyordu. Annem-babam beni sürekli uyarırdı, bu evlere giden insanlarla arkadaşlık bile yapmamam konusunda. Neyse Akp iktidar olduktan bir süre sonra tamamen bu düzen değişti nedense.

Üniversitede sınıf arkadaşlarımın bir kısmı sabah derse gözleri şiş gelirdi. Akşam kaset izleyip ağlarlarmış meğer Fetoyla birlikte. Sonra mezun olduk, bakanlık kadrolarının hemen hepsi için mülakata girdim. Hiçbirine alınmadım. Puanım çok yüksekti. Ama hep o evlerde abla abi mertebesine yükselenler atandı. Geçen seneyse baktığımda hepsi ihraç edilmişti. Hakkımızı yediler, gasp ettiler. El ele kol kola yaptılar hepsini de. İşlerine gelmeyince kandırıldık. Sen devlet yönetiyorsun, kandırıldık ne demek? Komik komik şeyler gerçekten.
O kadar haklisiniz ki
Zaten ulkenin bu kadar geri gitmesinin bir numarali sebebidir feto yapilanmasi
Ulkenin en onemli kurumlarina , cahil , gerizekali , hicbir seyden anlamayan vizyonsuz adamlari getirdiler sirf fetocu diye
Su andaki halimizin tek sebebi
Orayi hak eden piril piril insanlar devlet kurumlarina giremedi

Halk protesto edip hiç kimse oy kullanmasa yinede sonuç belli artık gelecekten kötü olayların biteceğinden ateş pahası olan ekonomik krizden bu yaşamak için çalışmaktan kurtulacağımıza inanmıyorum ve umudum yok artık ne iktidardan nede siyasetçilerin hiç biri halkı düşünmüyor cepleri dolsun milyarlarca maaşları cebe koysunlar yeter böyle böyle kıyamet kopacak zaten en adaletli makama kavuşunca görecekler onlar

kullanılmayan her oy iktidarı destekler bu her zaman böyledir malesef. Umarım gelecek nesil okuyan araştıran doğruyu yanlışı arayan sorgulayan bireyler olurlarda düzlüğe çıkarız. Zira bizim zamanımız çok kötü bi zaman

Sömürülen taraf genel internet kullanmaz araştırma yapmaz okumazlar . Hatta okuma yazma bile bilmezler oy pusulaları tarif edilir işaretleri öğretilir oraya basarlar . Babannemden biliyorum ailem Tayyip destekçisi ve akpli :) Biz 4 kardeşiz biri 8 yaşında onu geçiyorum 3 kardeş okuduk ettik bi yerlere geldik ve tam tersi görüşteyiz okumayan araştırmayan babam annem ve babannem oy veriyor mesela :)
Yanılıyorsunuz hazımsızlıklari yok sadece ;)

Back