Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

bak çok doğru izcim Türkiyenın kaybedecek 1,5 saati bile yok....!!!!!

Siz buraya gelin burda asgari ucret 1650 TL. ne ısınız var hollandada

Yüksek seçim kurulu İyi partinin seçime giremeyeceğini açıkladı

Hayırlı mı olsun.

Kanımca erken seçim ekonomi bir sene daha OHAL i kaldıramayacağı için alınmış hızlı bir karar; böyle giderse sistemin mesrulugu zihinlerde soru işareti yaratacaktı: 6 ay içinde enflasyon olarak neticelenek çünkü döviz artışları

Is dunyasi mutlu mu ne guzel ya bunlari is hayatinda olmadan atup tutmak daha 10 gun once bizim is yerinde 20 kisi isten cikarildi sebep ise kuculme ki is yerimizde toplaam 5000 kisi calisiyor bu sayi bile beni etkiledi neden kuculuyoruz sizce bunlar artacak tabiki asgari ucretle ev gecindiren insanlar ya onlar ne olacak Allahtan korkmayi unuus millet evet hayir mi sorun yoksa yejilen yutulan haklarmi cok uzuluyorum hergun Allahi anip bu kadar parayi yiyen insanlata

ee koskoca cumhurbaşkanı kandırılınca sorun yoksa hapistekiler ne iş? onların kandırılmış olma hakkı yok mu?

sevgili Sevdalikelebek herşeyi geçtim.
bu ekonomi ne olacak ekonomi?
Çoktan merak ettiğim soru tayyıpın düşmanı çok bunu herkes kabul ediyor bu adam başa geçti diye böyle geçmeseydi ne olurdu ya o ya başkası geçecekti anlaşmaları belki kabul edeceklerdi sessiz sessiz ekonomi istediğiniz gibi olacaktı ama Türkiye’nin durumu tehlikede olacaktı bunu mu istiyorsunuz ? Sen herhalde açlıktan ölüyosn ki bu kadar üzerine düştün yoksa niye ekonomiden bahsedeceksin ki

Eğitim ne? 2 cevabı var.
1-her nefes alıp verişinde değişen sınav sistemi.
2-daha da beteri; torpil, kalitesizlik.

sevgili Sevdalikelebek herşeyi geçtim.
bu ekonomi ne olacak ekonomi?
Çoktan merak ettiğim soru tayyıpın düşmanı çok bunu herkes kabul ediyor bu adam başa geçti diye böyle geçmeseydi ne olurdu ya o ya başkası geçecekti anlaşmaları belki kabul edeceklerdi sessiz sessiz ekonomi istediğiniz gibi olacaktı ama Türkiye’nin durumu tehlikede olacaktı bunu mu istiyorsunuz ? Sen herhalde açlıktan ölüyosn ki bu kadar üzerine düştün yoksa niye ekonomiden bahsedeceksin ki

Ayy çok gülüyorum. Siz o paranı değerini biliyor musunuz ya. Dola kaç para olmuş o para kaça denk geliyor? Hollanda gibi refah içinde yaşayan bir ülkeyi örnek göstermeniz ne enteresan ben Hollanda'ya gittim çünkü.. Benim kuzenim Almanya'da yaşıyor evini de aldı arabasını da aldı 2 sene içinde eşiyle çalışarak zaten halka verilen hakları saymıyorum bile. Eşi 2 sene ücretli izne ayrılabildi mesela doğum yapınca. Ayrıca çocuk parası bez parası işsizlik parası. Siz şimdi diğer ülkelerde dem vuruyorsunuz ne kadar benzin? ne kadar et? burada ne kadar? yaa bir hesap yapın. 1.650 maaş kira ne kadar et ne kadar? bana başka ülkelerle gelmeyin kredi kartı taksit olmasa bu halk aç.. Hollanda gibi kendi üretimini yapan bir yerle arabasından telefonuna herşeyi ithal olan, etini bile ithal alan kendine yetemeyen bir ülkeyi karşılaştırmanız da enteresan ha bir de suç oranlarına da bakmanızı rica edicem..

ben açlıktan ölüyorum bana yardım edermisiniz.
sizin elinizin açık olduğunu düşünüyorum.

Ben de tam olarak böyle düşünüyorum, şu ülkeye artık bir kadın eli değmesi lazım. Kadın nasıl yönetsin yönetmeye çalışanları gördük denip duruyor. Her erkek siyasi figür başarılı olmuş gibi, çıldırıyorum. Markete dizüstü şortla giderken yoldan geçen 5li Suriye'li erkek grubunun bakışlarına maruz kalmak, bilmediğim bir dilde laf atılmasına göz yummak zorunda mıyım? Bazı yerler var ki, Türkçe konuştuğunuzda garipsiyorlar sanki siz onların ülkesindeymişsiniz gibi. Kendi halkın aç açıkken güçlü görünmek adına böyle hamleler yapmak bana şov geliyor. Ki öyle. Bakanlıklarımız var hepsinin başında konudan bağımsız insanlar, neden yandaşlar diye. Bir şeylerin değişmesi gerekiyor artık. Ha belki Meral Akşener de başarılı olamaz ama dener en azından, biz birkaç yıl da olsa olumlu bir çaba görürüz. Çok kalan cozutuyor çünkü.

Üyelerden biri cahil cahil diye baska bir üyeyi alıntıladi. banlansın lütfen bu hakarete girmiyor mu

MEMLEKET İSTERİM
Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikâyet ölümden olsun.

Cahit Sıtkı TARANCI

Ne güzel demiş ama görürmüyüz böyle bir memleket.
En korktuğumda bu kutuplaşmanın somut- fiziksel hal alması. Allah korusun diyorum ve son kalan umut kırıntısıyla inşallah daha iyi olacak diye temenni ediyorum.
Allah akıl fikir versin bizlere, milletimize. Irkı, dini ve mezhebi düşünmeden insan gibi bir insan seçebiliriz inşallah.

Cok zeki hanimlar var burda neden Türkiyede üretim yok diye bir soru sorulmuş..biraz gercekleri araştir nedenini arar bulursun .cevabini bulmak cok zor deyil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…