• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

ben geç değilim :))) orta yaşıda devirdim :)
genç kızım var onun için kaygılanıyorumda....
Ayrıca ben imanlı biriyim kendimi öldürmem Allahın verdiği canı Allah alır..
İyi kendine yaparsın zaten.
Şekerim hollanda da asgari ücret 1300 ama kimsenin sesi sizin kadar çıkmıyor tabiri caizse essek gibi çalışıyor.Calisiyoruz.
Ama siz 1300 tl parasi yaparsiniz simdi ama biz burda tl cevirip yemiyoruz canım....Birton vergi ödüyoruz, attığın adım para,kira desen 1000 euro adam gibi bi ev en düşük.burdada cocuk var mutfak var,biz nasil geciniyoruz.sizin gibi ağlamadan bak ulkemize gelmeye para biriktiremiyoruz bile gelelim...
ağzına sağlık canm

Herkes mutlu siz yine mutsuz.
2007051701-1-gif.1318443

Referandum seçimlerine döndük yine.
Herkes HAYIR dedi...Birbirini yedi
EVET kazandı.
yy6e-gif.1318440

Eee sonuç belli,tartışıp can sıkmaya değmez bence boş konuşmaya gerek yok.
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok ..
msntr-1-com-200704302-gif.1318446

İŞ DÜNYASI MUTLU

bullet.jpg
Erdal Bahçıvan/ İSO Başkanı
Seçimin, haziranda yapılacak olmasını ekonomimiz için olumlu bir karar olarak değerlendiriyoruz. 2018 yılının ikinci yarısını şimdiden belirsizliğin ortadan kalkacağı, ekonomiye odaklanacağımız bir dönem olarak görüyorum.

bullet.jpg
Abdurrahman Kaan/MÜSİAD Başkanı
İş dünyasının ihtiyacı olan istikrar ortamını sürdürebilmek ve yakın coğrafyamızda cereyan eden siyasi ve fiziki hareketlilik karşısında, seçimin bir an önce yapılması ülkemizin geleceği adına sonderece olumlu.

bullet.jpg
Şekip Agdaviç/ İTO Başkanı
Seçimlerin erken yapılması en çok reel sektöre yarar, iş dünyası yatırım kararlarını öne alır. Çok daha güçlenecek yönetim sistemiyle üretim yarışı 1.5 yıl erken başlar. Türkiye'nin bekleyecek bir saati bile yok.

bullet.jpg
Nail OLPAK/ DEİK Başkanı
Ülkemizin belirsizliklerle kaybedecek vakti yok. Kasım 2019'da yapılması planlanan seçimlerin öne alınmış olması belirsizliklerin de bir an önce ortadan kalkacağı ve önümüzü daha net göreceğimiz anlamına geliyor.

bullet.jpg
Ali Kopuz/İSTİB Başkanı
Kalıcı istikrar için en doğru karar bir an önce milli iradeye başvurmaktır. Kirli oyunlara fırsat bırakmadan, Türk Milleti yanılmaz iradesi ile tüm dünyaya, istikrarlı yürüyüşüne devam edeceğini göstermelidir.

bullet.jpg
Mustafa Gültepe/İHKİB
16 Nisan 2017'de gerçekleştirilen referandumda halkımız bir tercihte bulundu. Referandumlaonaylanan yeni yönetim sistemine geçişin öne alınmasının, Türkiye'nin faydasına olacağına inanıyorum.

SABAH
:-):-):-):-):-):-)

Ne güzel her gün aksiyon yaşıyoruz. Eskiden huzur vardı ama sıkıcıydı hayat yaniiiii :) Biz de hiçbir şey beğenmiyoruz yani nakörüz nankör :))
Coluga çocuğa, kediye, köpeğe,ata,esssege,kuzuya daha sayardim da neyse migdem kaldirmiyor.Cocuklugumu ozledim evet hicbirseyimiz yoktu ama gece yarısına kadar sokaklarda rahatça oynuyabiliyorduk.Simdi kim çocuğunu rahatça sokağa salabiliyor?Tabi canım Yeni Türkiye bir harika!

ee koskoca cumhurbaşkanı kandırılınca sorun yoksa hapistekiler ne iş? onların kandırılmış olma hakkı yok mu?
Nasıl bir insansın anlamadım gitti anlamakta istemiyorum senin gibi dostum olmasın inşallah. Her insan kandırılır diğer partilerde ki adamlar da kandırılmıştır biz bişey diyormuyuz sen yada senin yakınında olan biri birine inanıp gerçek yüzünü görüpte doğru yola devam ettikten sonra o kişiye yada kendine aptal diyomusn Allah’ın yolundan gitsen dersin ki şükürler olsun doğru yolu buldum Allah’a dua edersin ama nerdeee

Kardeşim git kime vereceksen ver oyunu. Ben örnek olarak söyledim adam hem kandırıldı hem çözdü hem de herşeyin altından kalkabiliyor Kılıçdaroğlu na bak oturup oturup boş boş konuşuyo kimsenin arkasında durmuyo cenaze namazı kılarken bile kıble nerde bilmiyor. Bahçeli desen akp yanında size ben laf anlatamam walla

Haa tabii kıbleyi bilince iş çözülüyor. Neyi çözdü neyi? Siz dünyaya baş kaldıran lider demiyor musunuz? 15 senedir devletin içine başka devketi sokan! ne istediniz de vermedik diye itiraf eden bir adam! sonra da kandırıldık diyor yersen!!!

Eğer baştan önlemini alıp bu ülkeye 2. bir devlet sokmasaydı o Fetö kişisi kpss sınavında usulsüzlük yapıp adamlarını yerleştiremezdi hepsinden zaten gayet haberi vardı! bu ülkeyi darbenin eşiğinde getiren bir insanla mı övünüyorsunuz gerçekten? ayrıca kurunun yanında yaşta yandı birçok insan ihraç edildi zamanında bu önlemler alınsaydı şimdi o ihraçlara gerek de kalmayacaktı.

Herşeyi yapıp sonra kandırıldık çok komik! Hadi kandırıldı ya kardeşim 15 senedir bu ülkeyi yönetiyorsun nasıl tüm ülkeye yayılmışlarda uyudun diye hesap sormuyor da, çözdü diyorsuuz Ohal neden hala kaldırılmıyor çünkü haksız yere ihraç edilenlere dava yolu açılacak da ondan ah ahhh kime anlatıyorumm.. Ülkede ekonomi kalmamış, hiçbirşey üretemiyoruz herşeyimiz ithal, tüm mal varlıklarımız elimizde bir bir gidiyor benzin et fiyatları uuçmuş tuzu kuru olanlar konuşuyor büyk dünya Lideriniz yeni Cumhurbaşkanlığı şimdiden hayırlı olsun

Bizim komsunun emekli maaşı, kirası 800 TL :KK51:
En düşük emekli maaşı deyince şaşırdım. Çünkü Sgk içinde çalışan biri olarak medya da çıkanların çoğu asılsız. Maalesef aylıklar- maaşlar git gide düşüyor. Üsletilk ensflasyon farkını bile saymıyorum.

Back