• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Hakaret etmem, karşıt görüşe de saygim her zaman sonsuzdur. Ancak bdv de açılan bir konu hakkinda karşıt görüş yazsak hemen ceza yeriz. Konuyu yonetimin açmış olmasi cezalardan uzak mi tutuyor bizi?

Hayır burada da uyarılar oluyor, bdvye siyasi içerikli konular açmak, siyasi yorum yazmak yasak, burasıysa siyaset meydanı bölümü, siyasi görüşler yazılabilir ama site kuralları burada da geçerlidir.
Seçim dönemleri yönetici seçimle ilgili düşünceleriniz ve seçim anketi başlıklı konular açar fakat bu atış serbest, siyasilere saydırabilirsiniz, karşıt görüştekileri ezebilirsiniz demek değildir.

Dipnot: Siyaset Meydanı bölümünde hadler aşılmadığı, naif bir üslupla olduğu müddetçe karşıt görüşlerin birbirini alıntılayıp düşüncelerini yazmaları serbesttir, bu sebeple her karşıt görüş alıntısı polemik denip uyarı almaz, buranın diğer bölümlere göre biraz daha esnek kuralı budur.

Bu açıklamayı yaptıktan sonra herkese genel uyarı olsun, Kazen beyin konuyu açarken belirttiği üzere lütfen siyasi görüşlerinizi yazarken üsluplarınıza dikkat ediniz.

Tartışmaya gerek yok, üretmeyen ulkeyiz, herşey özel, herşey pahalı, para yok, güç yok. Aç gözlü siyasetçiler var sadece.
Tüm partiler aynı, iktidarından muhalefetine, al birini vur ötekine ..
kesinlikle.....Üretim bitmişse ekonomi bitikse herşey bitmiş demektir.ha birde tarım....
bir ülkeyi bu iki şey ayakta tutar.eğitim sağlık arkasından izleyen en önemli iki etken.
eğitim ne durumda ???
çok fena çoooook....

Pardon sen önce yazdığımı iyi oku! bu ülkede sırf kendi desteledikleri Ensar Vakfında 45 erkek çocuğuna tecavüz edildi! bir kereden birşey olmaz dendi üstü kapatıldı! bir iktidat partisi bunu yaptıktan sonra nasıl bir cesaret vermiş olduğunu düşünün. Adalet yok. Bu ülkede tecavüz olaylarında kızın rızası vardı yok efendim zaten bakire değildi yok yaptım ama pişmanım diyen nicesi serbest bırakıldı hani adalet kim sorumlu? ondan sorumlu değil bundan sorumlu değil peki bu sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan acaba hangi konudan sorumlu? diğe yazdıklarıma neden cevap veremediniz:)) at gözlüğüm yok herşey ortada halkı hali de ortada 1.650 maaşla buyur geçin bakalım sen
Sen siyasetle karıştıramasın bunu aynı şey değil !! Ayrıca hiç bir parti Üzerini kapatmak bu çirkin şeylerin ben Erdoğan başa geçti geçeli hep herşeyin arkasında olduğunu görüyorum. Sen chp sin herhalde

Arkadaşlar;
Malesef ülkemiz Ak Partililer ve Olmayanlar diye ikiye ayrılmış durumda. Hata da şurda; Ak Partili zihniyet asla eleştirmiyor, toz kondurmuyor. Olmayanlar da iyi şeyleri görmüyor ve en ufak şeyden bile saldırmaya çalışıyor. Ak Partiye Gönül veren kardeşlerimize tavsiyem biraz daha geniş bakın , eleştirel bakın. Olmayanlara tavsiyem iyi şeyleri de görün ve sadece eleştirmekten ziyade yapıcı da olmaya çalışın.

Tabi son zamanlarda kesinlikle görmezden gelinemeyecek şeyler oluyor. İlk başlarda Akp %90 iyiyken şu an yaptığı hataların çoklukta olduğunu düşünüyorum. Güzel şeyler Yok değil. Kabul edilemez çok şey oluyor.

Ayrıca bir ricam daha var. Mesela eğitimci olduğum için eğitim sistemini çok eleştiriyorum. Ama bu demek değil ki Erdoğan’ı eleştiriyorum. Sistemi bile eleştiremeyecek duruma getirmeyin insanları. Lütfen açalım gözlerimizi ülkemiz için. Birliğimiz için. Kimseye uzak değilim. Herkesi seviyorum. Her düşünceye saygılıyım. Bu noktada en büyük isteğim güzel Türkiye’miz hep böyle güzel kalsın..

Tahammülsüz olmayın karşınızdakini anlamaya çalışın. Sadece Fox Haber izleyenle sadece A haber izleyen iki kişi asla bir noktada buluşamaz. Geniş olalım. Ufkumuzu açması için Allah’a dua edelim.. Ve önemlisi İNSAN olalım, her tavrımızda insan kalalım..

Tatlım onu ben kendim özellikle yapıyorum sen geriden geliyorsan bişey diyemem. İkincisi ben Fransadan geldim türkiyeye ve neyin ne olduğunu gayet kendim görebiliyorum orda ki durum da burda ki durum çok aynı sadece Euro tl oynuyor ve sen şuan gitsen yurtdışına şuan açlıktn ölürsün tam tersi olsa ordan buraya gelen olursa zengin olur buna ben şahitim. Türkiye’yi bu durumda beğenmeyin sizsiniz fetocu tarım marım karıştırıyosunuz. Akp nin farkı sizinle nedir biliyormusunuz. Akp ileri düşünerek geliyor siz de geri düşünerek geliyorsunuz geriden düşünen insan biraz zor ilerler aynı çemberin içinde döner döner dolanır sizin ki o hesap.

Benim yazdıklarıma cevap alamadım bir bakın da cevap yazın:) fetöyü karıştıran sensin neymişş akp olmasa fetö olurmuş zaten 15 sene fetö bu ülkeyi ele geçirmişti sayın hocamızdı bir zamanlar çomak sokup zıt gitmeselerdi hala her yerde olacaklardı ama dünyadan haberim var diyen ERDOĞAN kandırılmış bak sen yaaa :) kandırılan ülkeyi darbenin eşiğine getiren bir adama oy veereceksiniz o zaman yine komik :))

Herkes mutlu siz yine mutsuz.
2007051701-1-gif.1318443

Referandum seçimlerine döndük yine.
Herkes HAYIR dedi...Birbirini yedi
EVET kazandı.
yy6e-gif.1318440

Eee sonuç belli,tartışıp can sıkmaya değmez bence boş konuşmaya gerek yok.
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok ..
msntr-1-com-200704302-gif.1318446

İŞ DÜNYASI MUTLU

bullet.jpg
Erdal Bahçıvan/ İSO Başkanı
Seçimin, haziranda yapılacak olmasını ekonomimiz için olumlu bir karar olarak değerlendiriyoruz. 2018 yılının ikinci yarısını şimdiden belirsizliğin ortadan kalkacağı, ekonomiye odaklanacağımız bir dönem olarak görüyorum.

bullet.jpg
Abdurrahman Kaan/MÜSİAD Başkanı
İş dünyasının ihtiyacı olan istikrar ortamını sürdürebilmek ve yakın coğrafyamızda cereyan eden siyasi ve fiziki hareketlilik karşısında, seçimin bir an önce yapılması ülkemizin geleceği adına sonderece olumlu.

bullet.jpg
Şekip Agdaviç/ İTO Başkanı
Seçimlerin erken yapılması en çok reel sektöre yarar, iş dünyası yatırım kararlarını öne alır. Çok daha güçlenecek yönetim sistemiyle üretim yarışı 1.5 yıl erken başlar. Türkiye'nin bekleyecek bir saati bile yok.

bullet.jpg
Nail OLPAK/ DEİK Başkanı
Ülkemizin belirsizliklerle kaybedecek vakti yok. Kasım 2019'da yapılması planlanan seçimlerin öne alınmış olması belirsizliklerin de bir an önce ortadan kalkacağı ve önümüzü daha net göreceğimiz anlamına geliyor.

bullet.jpg
Ali Kopuz/İSTİB Başkanı
Kalıcı istikrar için en doğru karar bir an önce milli iradeye başvurmaktır. Kirli oyunlara fırsat bırakmadan, Türk Milleti yanılmaz iradesi ile tüm dünyaya, istikrarlı yürüyüşüne devam edeceğini göstermelidir.

bullet.jpg
Mustafa Gültepe/İHKİB
16 Nisan 2017'de gerçekleştirilen referandumda halkımız bir tercihte bulundu. Referandumlaonaylanan yeni yönetim sistemine geçişin öne alınmasının, Türkiye'nin faydasına olacağına inanıyorum.

SABAH

kesinlikle.....Üretim bitmişse ekonomi bitikse herşey bitmiş demektir.ha birde tarım....
bir ülkeyi bu iki şey ayakta tutar.eğitim sağlık arkasından izleyen en önemli iki etken.
eğitim ne durumda ???
çok fena çoooook....
Gidin öldürün o zaman kendinizi madem Yok saçmalık yeminle böyle gençler olduğunuza inanamıyorum ki inanmıyorum kalp dil başka söylemesin

Gidin öldürün o zaman kendinizi madem Yok saçmalık yeminle böyle gençler olduğunuza inanamıyorum ki inanmıyorum kalp dil başka söylemesin
ben geç değilim :))) orta yaşıda devirdim :)
genç kızım var onun için kaygılanıyorumda....
Ayrıca ben imanlı biriyim kendimi öldürmem Allahın verdiği canı Allah alır..

Akp hükümetinden önceki hükümetler sosyal devlet olma sorumluluğunu tam manasıyla yerine getirmiş olsaydı bizler de hastanemiz var duble yollarımız var diye sevinerek oyumuzu bunca yıldır Akp' ye vermezdik. Kabul edelimki ülkede bu anlamda ciddi manada boşluk vardı ve Akp bunu çok iyi kullandı hem hizmet açısından hem de seçmene empoze etme açısından.
Şeker fabrikalarının özelleştirmesiyle ilgili de yorumlar da okudum. Bu fabrikalardan birinde çalışan ve akıbeti meçhul olan bir işçinin kızı olarak diyorumki 'devletçilik' ilkesi 1930lu yıllarda kaldı aynı işi daha ucuza yaptırmak bugün alelade bir esnafında gayesidir.
Son olarak vatandaş=vergidir.
Haklısın. Sosyal devlet politikası devam edip bu doğrultuda gidilseydi şuan bu durumda olmazdık.
Çıkarcı siyasiler geleceğe bir tuğla koymayıp konulan tuğlaları bir bir kendilerine almışlar. Ve bu gidişat Akp nin güçlenmesine neden olmuş.
Üzücü...

Benim yazdıklarıma cevap alamadım bir bakın da cevap yazın:) fetöyü karıştıran sensin neymişş akp olmasa fetö olurmuş zaten 15 sene föti bu ülkeyi ele geçirmişti çomak sokup zıt gitmeselerdi hala her yerde olacaklardı ama dünyadan haberim var diyen ERDOĞAN kandırılmış bak sen yaaa :) kandırılan ülkeyi darbenin eşiğine getiren bir adama oy veereceksiniz o zaman yine komik :))
Kardeşim git kime vereceksen ver oyunu. Ben örnek olarak söyledim adam hem kandırıldı hem çözdü hem de herşeyin altından kalkabiliyor Kılıçdaroğlu na bak oturup oturup boş boş konuşuyo kimsenin arkasında durmuyo cenaze namazı kılarken bile kıble nerde bilmiyor. Bahçeli desen akp yanında size ben laf anlatamam walla

Pardon sen önce yazdığımı iyi oku! bu ülkede sırf kendi desteledikleri Ensar Vakfında 45 erkek çocuğuna tecavüz edildi! bir kereden birşey olmaz dendi üstü kapatıldı! bir iktidat partisi bunu yaptıktan sonra nasıl bir cesaret vermiş olduğunu düşünün. Adalet yok. Bu ülkede tecavüz olaylarında kızın rızası vardı yok efendim zaten bakire değildi yok yaptım ama pişmanım diyen nicesi serbest bırakıldı hani adalet kim sorumlu? ondan sorumlu değil bundan sorumlu değil peki bu sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan acaba hangi konudan sorumlu? diğe yazdıklarıma neden cevap veremediniz:)) at gözlüğüm yok herşey ortada halkı hali de ortada 1.650 maaşla buyur geçin bakalım sen
Şekerim hollanda da asgari ücret 1300 ama kimsenin sesi sizin kadar çıkmıyor tabiri caizse essek gibi çalışıyor.Calisiyoruz.
Ama siz 1300 tl parasi yaparsiniz simdi ama biz burda tl cevirip yemiyoruz canım....Birton vergi ödüyoruz, attığın adım para,kira desen 1000 euro adam gibi bi ev en düşük.burdada cocuk var mutfak var,biz nasil geciniyoruz.sizin gibi ağlamadan bak ulkemize gelmeye para biriktiremiyoruz bile gelelim...

her yıl bişey seçiyoruz. 15 yıldır resmen bir aile tarafından yönetiliyoruz. enişteler damatlar ogullar kızlar vs. komsularımızla savastayız, ulkemıze multecıler doldu bız azınlık kaldık. ustene gelıp namusumuza goz dıken mı dersın hırsızı ugursuzu mu dersın. gencecık adamlar ulkelerınde savas var dıye kacıp bıze gelıp sahıllerde cirit atıyor bızım askerımızde onların memleketınde... Suriyede cıkan ıc savasa dıger ulkeler dahıl oldugu ıcın olay bu duruma geldı. PKK yıllardır bunu bızım ulkemızde yapmaya calıstı, fakat bız Kürt-Türk catısmasına gırmedıgımız ıcın kazandık. Eger Türkiye ordaki isyancılara destek olmak yerıne dogru olanı yapıp mevcut devlet guclerının yanında olsaydı bu duruma gelınmezdı. herseyı gectım, Barzani kandırdı, Fetö Kandırdı, Amerika kandırdı... Biz yıllardır herkese kanan bir siyasi yapı tarafından yönetiliyoruz, ve zaman gectikce çocuklarımızıo gectim bizler sokakta gezemeyecek duruma geldık. Baskanlık sıstemı gelınce daha mı ıyı olacak? Ne degısecek kı adı Cumhurbaskanı degılde Baskan olacak, gorev suresı uzayacak tek basına karar alacak vs. bızım rejimle ilgili sorunumuz yok ki! bizim yönetim sorunumuz var. milli sermayelerimizi sattık bizim sanayi sorunumuz var. mülteci sorunumuz var. ahlaki sorunumuz var. kadın hakları sorunumuz var. işsizlik sorunumuz var. bizim baskan veya cumhurbaskını sorunumuz yok. o tarikat bu cemaat dıye yıllardır sömürüldük,solcusu geldi yobaz dedi sagcısı geldı dinsiz dedi gına geldi artık. dilerim Meral Akşener'in önü kesilmez herkesi kucaklaya bir Anne yönetir ülkeyi. Bu ülkenin kadınlara ihtiyacı var. Sevgiler

Back