- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.971
- 698
Bu çok iyi oldu hakaret hariç Ban olmasın nolur dokelim içimizi :)Mune 65 gün idare edelim lütfen : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu çok iyi oldu hakaret hariç Ban olmasın nolur dokelim içimizi :)Mune 65 gün idare edelim lütfen : )
Hakaret etmem, karşıt görüşe de saygim her zaman sonsuzdur. Ancak bdv de açılan bir konu hakkinda karşıt görüş yazsak hemen ceza yeriz. Konuyu yonetimin açmış olmasi cezalardan uzak mi tutuyor bizi?
kesinlikle.....Üretim bitmişse ekonomi bitikse herşey bitmiş demektir.ha birde tarım....Tartışmaya gerek yok, üretmeyen ulkeyiz, herşey özel, herşey pahalı, para yok, güç yok. Aç gözlü siyasetçiler var sadece.
Tüm partiler aynı, iktidarından muhalefetine, al birini vur ötekine ..
Sen siyasetle karıştıramasın bunu aynı şey değil !! Ayrıca hiç bir parti Üzerini kapatmak bu çirkin şeylerin ben Erdoğan başa geçti geçeli hep herşeyin arkasında olduğunu görüyorum. Sen chp sin herhaldePardon sen önce yazdığımı iyi oku! bu ülkede sırf kendi desteledikleri Ensar Vakfında 45 erkek çocuğuna tecavüz edildi! bir kereden birşey olmaz dendi üstü kapatıldı! bir iktidat partisi bunu yaptıktan sonra nasıl bir cesaret vermiş olduğunu düşünün. Adalet yok. Bu ülkede tecavüz olaylarında kızın rızası vardı yok efendim zaten bakire değildi yok yaptım ama pişmanım diyen nicesi serbest bırakıldı hani adalet kim sorumlu? ondan sorumlu değil bundan sorumlu değil peki bu sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan acaba hangi konudan sorumlu? diğe yazdıklarıma neden cevap veremediniz:)) at gözlüğüm yok herşey ortada halkı hali de ortada 1.650 maaşla buyur geçin bakalım sen
Hakaret olmadığı ve yasalara aykırı yorumlar olmadığı sürece değil mi:)Mune 65 gün idare edelim lütfen : )
Tatlım onu ben kendim özellikle yapıyorum sen geriden geliyorsan bişey diyemem. İkincisi ben Fransadan geldim türkiyeye ve neyin ne olduğunu gayet kendim görebiliyorum orda ki durum da burda ki durum çok aynı sadece Euro tl oynuyor ve sen şuan gitsen yurtdışına şuan açlıktn ölürsün tam tersi olsa ordan buraya gelen olursa zengin olur buna ben şahitim. Türkiye’yi bu durumda beğenmeyin sizsiniz fetocu tarım marım karıştırıyosunuz. Akp nin farkı sizinle nedir biliyormusunuz. Akp ileri düşünerek geliyor siz de geri düşünerek geliyorsunuz geriden düşünen insan biraz zor ilerler aynı çemberin içinde döner döner dolanır sizin ki o hesap.
Gidin öldürün o zaman kendinizi madem Yok saçmalık yeminle böyle gençler olduğunuza inanamıyorum ki inanmıyorum kalp dil başka söylemesinkesinlikle.....Üretim bitmişse ekonomi bitikse herşey bitmiş demektir.ha birde tarım....
bir ülkeyi bu iki şey ayakta tutar.eğitim sağlık arkasından izleyen en önemli iki etken.
eğitim ne durumda ???
çok fena çoooook....
Arkadaşlar gerçekten Türkiye ne üretiyor ??
Devletin vergiden başka ne geliri var ??
Gerçekten soruyorum
Kullandığım eşyalara bakıyorum ürettiğimiz birşey kalmamış hep yabancı ithal ürünler
ben geç değilim :))) orta yaşıda devirdim :)Gidin öldürün o zaman kendinizi madem Yok saçmalık yeminle böyle gençler olduğunuza inanamıyorum ki inanmıyorum kalp dil başka söylemesin
Haklısın. Sosyal devlet politikası devam edip bu doğrultuda gidilseydi şuan bu durumda olmazdık.Akp hükümetinden önceki hükümetler sosyal devlet olma sorumluluğunu tam manasıyla yerine getirmiş olsaydı bizler de hastanemiz var duble yollarımız var diye sevinerek oyumuzu bunca yıldır Akp' ye vermezdik. Kabul edelimki ülkede bu anlamda ciddi manada boşluk vardı ve Akp bunu çok iyi kullandı hem hizmet açısından hem de seçmene empoze etme açısından.
Şeker fabrikalarının özelleştirmesiyle ilgili de yorumlar da okudum. Bu fabrikalardan birinde çalışan ve akıbeti meçhul olan bir işçinin kızı olarak diyorumki 'devletçilik' ilkesi 1930lu yıllarda kaldı aynı işi daha ucuza yaptırmak bugün alelade bir esnafında gayesidir.
Son olarak vatandaş=vergidir.
duble yol üretiyoruz beğenirsen:))
Kardeşim git kime vereceksen ver oyunu. Ben örnek olarak söyledim adam hem kandırıldı hem çözdü hem de herşeyin altından kalkabiliyor Kılıçdaroğlu na bak oturup oturup boş boş konuşuyo kimsenin arkasında durmuyo cenaze namazı kılarken bile kıble nerde bilmiyor. Bahçeli desen akp yanında size ben laf anlatamam wallaBenim yazdıklarıma cevap alamadım bir bakın da cevap yazın:) fetöyü karıştıran sensin neymişş akp olmasa fetö olurmuş zaten 15 sene föti bu ülkeyi ele geçirmişti çomak sokup zıt gitmeselerdi hala her yerde olacaklardı ama dünyadan haberim var diyen ERDOĞAN kandırılmış bak sen yaaa :) kandırılan ülkeyi darbenin eşiğine getiren bir adama oy veereceksiniz o zaman yine komik :))
Şekerim hollanda da asgari ücret 1300 ama kimsenin sesi sizin kadar çıkmıyor tabiri caizse essek gibi çalışıyor.Calisiyoruz.Pardon sen önce yazdığımı iyi oku! bu ülkede sırf kendi desteledikleri Ensar Vakfında 45 erkek çocuğuna tecavüz edildi! bir kereden birşey olmaz dendi üstü kapatıldı! bir iktidat partisi bunu yaptıktan sonra nasıl bir cesaret vermiş olduğunu düşünün. Adalet yok. Bu ülkede tecavüz olaylarında kızın rızası vardı yok efendim zaten bakire değildi yok yaptım ama pişmanım diyen nicesi serbest bırakıldı hani adalet kim sorumlu? ondan sorumlu değil bundan sorumlu değil peki bu sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan acaba hangi konudan sorumlu? diğe yazdıklarıma neden cevap veremediniz:)) at gözlüğüm yok herşey ortada halkı hali de ortada 1.650 maaşla buyur geçin bakalım sen
Ama üstünde yaya yürüyoruz bunu da ekleyin lütfen.