• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Hakaret etmem, karşıt görüşe de saygim her zaman sonsuzdur. Ancak bdv de açılan bir konu hakkinda karşıt görüş yazsak hemen ceza yeriz. Konuyu yonetimin açmış olmasi cezalardan uzak mi tutuyor bizi?
Bdv kurallari farklidir siyasetteki kurallar farklidir
Mesela bdv de geyik yasaktir ama geyik forumunda geyik serbesttir

Mesjlara yetişemiyorm da o yüzden burda siyaset konuşulmaz karşı karşı olmak gerekir bu da insanca olması gerekior ama ben burda adabında konuşan insan çok az görebiliyorum
Hahaahahaaaaa
Bırakın konu başlığı altında hazımsızlıklarını rahatça yaşasınlar. Bizim böyle problemimiz yok.
Bakiniz hemen saldirişa gecenler oldu. Size cahil dedi birisi . Hadi cıkalım bu konudan .

Amerikan'in beyaz sarayı var da,Turkiye'nin külliyesi neden olmasın? Türkiye güçlü ve buyuk bir ülke onlardan neyimiz eksik
O kadar çok şeyimiz eksik ki Amerika’dan
Onlar üretim yapıyor bütün fabrikalar onun giyim tekstil petrol sanayi araba telefon herşey..
biz hiç birşey üretmiyoruz telefon yok ürettiğimiz araba yok tekstil bile yok bir lcw var yerli birkaç marka var sadece

Söyleyebileceğim tek şey ülkenin durumu gerçekten hiç iç açıcı değil ekonomi kötü piyasadan bahsetmiyorum bile ohal sürekli devam ediyor buda hiç iyi değil bir an önce bitirilmeli millet işsiz ülkenin üzerinde resmen ölü toprağı var Osmanlı’nın son dönemlerinde gibi hissediyorum

bak sana w değilde v olduğunu öğretemedim sıfır gelişme . Şimdi netten araştır ev ödevi sana
1- Türkçe güzel konuşma yazma ve HARFLER
2- milli hasıla nedir milli gelir nedir
3- istihdam nedir
4- ülkelere göre asgari ücretler

ve en önemlisi 5- çok cahilim nasıl yenebilirim :KK70:
Tatlım onu ben kendim özellikle yapıyorum sen geriden geliyorsan bişey diyemem. İkincisi ben Fransadan geldim türkiyeye ve neyin ne olduğunu gayet kendim görebiliyorum orda ki durum da burda ki durum çok aynı sadece Euro tl oynuyor ve sen şuan gitsen yurtdışına şuan açlıktn ölürsün tam tersi olsa ordan buraya gelen olursa zengin olur buna ben şahitim. Türkiye’yi bu durumda beğenmeyin sizsiniz fetocu tarım marım karıştırıyosunuz. Akp nin farkı sizinle nedir biliyormusunuz. Akp ileri düşünerek geliyor siz de geri düşünerek geliyorsunuz geriden düşünen insan biraz zor ilerler aynı çemberin içinde döner döner dolanır sizin ki o hesap.

Akp hükümetinden önceki hükümetler sosyal devlet olma sorumluluğunu tam manasıyla yerine getirmiş olsaydı bizler de hastanemiz var duble yollarımız var diye sevinerek oyumuzu bunca yıldır Akp' ye vermezdik. Kabul edelimki ülkede bu anlamda ciddi manada boşluk vardı ve Akp bunu çok iyi kullandı hem hizmet açısından hem de seçmene empoze etme açısından.
Şeker fabrikalarının özelleştirmesiyle ilgili de yorumlar da okudum. Bu fabrikalardan birinde çalışan ve akıbeti meçhul olan bir işçinin kızı olarak diyorumki 'devletçilik' ilkesi 1930lu yıllarda kaldı aynı işi daha ucuza yaptırmak bugün alelade bir esnafında gayesidir.
Son olarak vatandaş=vergidir.

• Beğen
Reactions: H E
Onlar üretim yapıyor bütün fabrikalar onun giyim tekstil petrol sanayi araba telefon herşey..
biz hiç birşey üretmiyoruz telefon yok ürettiğimiz araba yok tekstil bile yok bir lcw var yerli birkaç marka var sadece
Şaka mo yapıson :) Çin’de yakında arabalar üçacak onu da istiyomusn siz bi kendiniz için isteyin sonra Türkiye için söyleyin anlaşılan sizin derdiniz Türkiye değil itişmek miiş

Çok komiksiniz.. Fetöyü bu ülkenin başına bela eden ta kendisi zaten. Türkiye kültür başkenti olimpiyatlarında ne olur dön artık bu hasret bitsin diye ona seslenen kimdi? 2010 kpss sınavlarında tüm fetöcüler her yere yerleştirilmiş ama Erdoğan'ın haberi yok öyle mi? her yere dağılmışlar haberi yok. Bu ülkede biz bu adam ülkeye bela olacak derken tüm akp liler doğru konuş sayın hocamız hakkında diyorlardı ne oldu?

Satılan şeker fabrikaları, çaykur, bir çok boğaz kıyısı yalı falan araplara satıldı hala satılıyor. Gidin Yalova'ya falan Arap dolu ülkemde. Suriyeliler geldi kiraları verildi maaşlar verildi. Benim 3 kuruş asgari ücretimden dünyanın vergisi alınıyor ama. Dolar uçmuş altın uçmuş ekonomi uçmuş insanlar meyve yiyemiyor et yiyemiyor sizin asgari ücretten haberiniz yok sanırım. Eti bile ithal ettiğimizden, samanı, bakliyatı ithal aldığımızdan da haberiniz yoktur sizin. Satılan onca yerle neler yapılırdı. Kendine yeten ülkeyken bizi başkalarına muhtaç eden kim?

Onlara karşı çıka aleyhlerine yazan gazetecilerin başına ne geldiğinden protesto eden öğrencilerin terörist ilan edildiğinden evet çok özgür bir ülkeyiz! Akp iktidara geldiğinden beri neden çocuk istismarı arttı ve bunu yapan ensar vakfı kapatılmadı? çocuk gelinler, çocuk yaşta doğumlar, kadına şiddet. Sen tutup kadını kendi ağzınla yerersen başı açık kadın perdesiz evdir falan dersen erkeklerde kadına herşeyi hak görür. Şort giydiği için darp ediliyor kadınlar oruç tutmayanlar ayıplanıyor bu nedir bu sadece şuraya sığdırdıklarım. Bu ülkede benim yaşadığım şehirde gencecik bir üniversite öğrencisi sırf protesto ettiği için elinde hiçbir silahı birşeyi olmadığı halde linç edilerek dövülerek öldürüldü. ALİ İSMAİL KORKMAZ ve daha niceleri.. Vicdan diyorum güzel birşey.
Hehe Erdoğan dediki gidin çocuklara tecavüz edin kafaya bak kardeşim.....
Sen bu kafayla bir karış yol alamazsın.... başınıza taş düşse ak parti (parti tutmuyorum).biraz at gözlüklerinizi çıkarın dünyaya öyle bakın.....

Birde suna ne diyorsunuz?

Bir ülkeyi yöneten insanin üslubuna?

Bu Hangi partiden olursa olsun.
Hangi görüşten olursa olsun .
Bir ülkeyi yöneten milletine seslenen insan bir muhalefet başkanına kanalizasyon ağızlı nasil der.

Bunun argocasini hepimiz biliyoruz.
Kanalizasyonun anlamini.

Bu zihniyetinde zaten fikri, zıtri, anlayışı, lisanı belli.

Kalite asla tesadüf degildir.

Ne demek oluyor ki "kanalizasyon" denilse? Ciddi soruyorum bilmiyorum cünkü

LCW'nin de hisselerinin büyük kısmı satıldı diye biliyorum yabancıya ama doğrudur diyemem tabii ki. Geçen gün sayın Binali bey, "şimdi biz üretsek çok maliyetli, onlarda ucuz, o yüzden onlardan alıyoruz" gibi bir açıklama yapıyordu bir haber sitesinde video açıldı öyle denk geldim, tamamını dinlemeye beynim el vermedi gerçekten.

Şaka mo yapıson :) Çin’de yakında arabalar üçacak onu da istiyomusn siz bi kendiniz için isteyin sonra Türkiye için söyleyin anlaşılan sizin derdiniz Türkiye değil itişmek miiş
Türkiye ne üretiyor gerçekten merak ediyorum
Yerli araba var ben mi bilmiyorum
Kullandığınız eşyaların hangisi yerli

Hehe Erdoğan dediki gidin çocuklara tecavüz edin kafaya bak kardeşim.....
Sen bu kafayla bir karış yol alamazsın.... başınıza taş düşse ak parti (parti tutmuyorum).biraz at gözlüklerinizi çıkarın dünyaya öyle bakın.....

Pardon sen önce yazdığımı iyi oku! bu ülkede sırf kendi desteledikleri Ensar Vakfında 45 erkek çocuğuna tecavüz edildi! bir kereden birşey olmaz dendi üstü kapatıldı! bir iktidat partisi bunu yaptıktan sonra nasıl bir cesaret vermiş olduğunu düşünün. Adalet yok. Bu ülkede tecavüz olaylarında kızın rızası vardı yok efendim zaten bakire değildi yok yaptım ama pişmanım diyen nicesi serbest bırakıldı hani adalet kim sorumlu? ondan sorumlu değil bundan sorumlu değil peki bu sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan acaba hangi konudan sorumlu? diğe yazdıklarıma neden cevap veremediniz:)) at gözlüğüm yok herşey ortada halkı hali de ortada 1.650 maaşla buyur geçin bakalım sen

Hahaahahaaaaa
Bırakın konu başlığı altında hazımsızlıklarını rahatça yaşasınlar. Bizim böyle problemimiz yok.
Bakiniz hemen saldirişa gecenler oldu. Size cahil dedi birisi . Hadi cıkalım bu konudan .
Karşıt gorusu sinilendirmemek lazım,direk cahil etiketini yapistiriyorlar. yeni banlamada kurtuldum ban yemeden kacayim:süslü:

Tatlım onu ben kendim özellikle yapıyorum sen geriden geliyorsan bişey diyemem. İkincisi ben Fransadan geldim türkiyeye ve neyin ne olduğunu gayet kendim görebiliyorum orda ki durum da burda ki durum çok aynı sadece Euro tl oynuyor ve sen şuan gitsen yurtdışına şuan açlıktn ölürsün tam tersi olsa ordan buraya gelen olursa zengin olur buna ben şahitim. Türkiye’yi bu durumda beğenmeyin sizsiniz fetocu tarım marım karıştırıyosunuz. Akp nin farkı sizinle nedir biliyormusunuz. Akp ileri düşünerek geliyor siz de geri düşünerek geliyorsunuz geriden düşünen insan biraz zor ilerler aynı çemberin içinde döner döner dolanır sizin ki o hesap.
sevgili Sevdalikelebek Sevdalikelebek herşeyi geçtim.
bu ekonomi ne olacak ekonomi?

Pardon sen önce yazdığımı iyi oku! bu ülkede sırf kendi desteledikleri Ensar Vakfında 45 erkek çocuğuna tecavüz edildi! bir kereden birşey olmaz dendi üstü kapatıldı! bir iktidat partisi bunu yaptıktan sonra nasıl bir cesaret vermiş olduğunu düşünün. Adalet yok. Bu ülkede tecavüz olaylarında kızın rızası vardı yok efendim zaten bakire değildi yok yaptım ama pişmanım diyen nicesi serbest bırakıldı hani adalet kim sorumlu? ondan sorumlu değil bundan sorumlu değil peki bu sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan acaba hangi konudan sorumlu? diğe yazdıklarıma neden cevap veremediniz:)) at gözlüğüm yok herşey ortada halkı hali de ortada 1.650 maaşla buyur geçin bakalım sen

Yap demekle yaptırım uygulamamak arasında fark var sanıyorlar.

Back