• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Sevdalikelebek Sevdalikelebek bişey daha sormak istiyorum

Evde çocuğu aç olan baba prestijli mesleği var, itibardan tasarruf edemem deyip son parasıyla lüks kıyafet alıyor çocuklar aç

Neden ülkede fabrika açacaklarına saray yapıyorlar
Sarayın aylık ülkeye maliyeti trilyonlardı

Akp lilerin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum
Söylenecek okadar şey varki..ama laf uzar gider...kaldiramazsiniz bazi gercekleri..altinda kalirsiniz..

Çok şey bilmezdim, 15 yıldır iktidardalar 21 yaşındayım, içine doğdum sayılır. Sayelerinde araştırmayı öğrendim, doğruyu yanlışı insanların nasıl göremediğini, bağıranı haklı saydıklarını öğrendim. Sesi çıkan her zaman haklı değildir. Seçimlerin adaletli olacağına dair gram inancım yok ama kendi elleriyle koca bir karşıt kitle yarattıklarını biliyorum. Umarım yaşamanın değerini biraz olsun anlarız da kanalizasyonlarda ışık göreceğiz diye boş hayallere kapılıp iyice hiç etmeyiz yaşamlarımızı. İç huzuru adına bir şey kalmadı insanlarımızda. Metrolara girerken güvenlik kontrollerinden geçmek, incik cincik aranmak normal bir şey gibi geliyor bize artık, oysa hepimiz potansiyel terör örgütü üyesiyiz buna göre. Ölmek normal bir şey gibi, şehit olmak normal bir şey gibi. Dramatize ediyorum olayları belki ama gerçekten 21 yaşında konuşmam, düşünmem gereken geleceğimde endişe etmem gereken şeyler bunlar olmamalıydı. Şu dünyaya çocuk getirmekten korkmak olmamalıydı kaderim. Ummaktan başka hiç bir çare yok ama sonuç da belli sanırım. Nasıl sindirildiysek çaresizliğimizi bile kabul eder olmuşum. Bu günlerin içinden çıktığımız anı görmek isterim diyeceğim tek şey bu. Umadım o adalet gerçek hak edenlere tecelli eder. Erken seçim konusunda diyecek tek şey ülke daha da b.ka sürüklenmeden alabildiğimiz kadar oy alalım kafası bence tamamen. Artık iplerin ucu kaçtı çünkü.
:KK9::KK9:
Ben hala bölge bölge iktidarın yaptığı şeylerle yanan kavrulan yerlerde iktidara fazla oy çıkmasının şaşkınlığındayim :/

Yine şaşırtacak bu seçim beni
Şaşırmanın verimli olduğu ülkedeyiz.. o yüzden ben de sana eşlik ediyorum şaşırmaya devam ederek..

Sana da geçerli yazdığım cevap
Sana derken sokaktan arkadasiniz miyim ben sizin?
Bosuna demiyoruz malum partinin taraftarlari cahil diye
Daha tanimadiginiz insana nasil hitap edeceginizi bilmiyorsunuz, gorgusuzluk ve cehalet akiyor pacalarinizdan
Yazik gercekten ulkenin gencligine bak

:))) şuan farkında mı sen ona bak şuan dost mu değil ona bak sen böyle sözler olmuyo yani Yok fetoyu beslemişler falan sende bi zamanlar sevdiğin arkadaşınla samimiydi gerçek yüzünü ilerde gördün ilişkini bitirdin tayyıp Erdoğan da bir melek değil başından anlasın oda bir kul zamanla anlayıp kararını verdi kötü mü oldu hayır darbeyi engellediler

Sonradan anladı tamam o zaman binlerce insan ihraç oldu gerçekten bağı olanlar tutuklandı ama mahkemece birçok insan suçsuz bulundu ama ihraçlar aileler perişan
Takipsizlik alan beraat eden onlarca insan ihraç
Bunları yapan insanları nasıl destekliyorsunuz

Biz ve bizim nesiller soruyor öğreniyor ve herşeyin farkında. Peki yeni gelen nesil??? Bomboş bir nesil yetişiyor. F.b ins yalan haberlerle klavye delikanlılığı yapan araştırmayan bir nesil. Böyle kaos ortamında Rabbim yardımcımız olsun

Yıl 2017 Şubat açılışına beyefedindinin katıldığı bı hastanede iki gün sonra şartların uygun olmadığı için doğum yapamayacagimi öğrenmiştim

Kafamdan kaynar sular döküldü noldu yine sağlık bakanlığına şikayette bulundum

Şikayette bulunmamin faydası mi oldu yoksa zaten mi açılacaktı bilmem iki gün sonra yani hastane açılışının 4. Günü telefon geldi

Hastane hazır diye :/

Eşimin işi gereği hastane bitimine onay vermesi gerekiyordu ama hastane bitmemişti. Eşim eksik hastaneye tamam deyip imza atmam dedi. Ve bir devlet memuru başka bir üst devlet memuru tarafından resmen tehdit edildi. Neymiş Bülent Arınç açılış yapacakmış. Bu sadece bir örnek.

:))) şuan farkında mı sen ona bak şuan dost mu değil ona bak sen böyle sözler olmuyo yani Yok fetoyu beslemişler falan sende bi zamanlar sevdiğin arkadaşınla samimiydi gerçek yüzünü ilerde gördün ilişkini bitirdin tayyıp Erdoğan da bir melek değil başından anlasın oda bir kul zamanla anlayıp kararını verdi kötü mü oldu hayır darbeyi engellediler
Diğer saydıklarıma cevap alamadım?
O makama gelen kişinin kandırıldık deme lüksü yok. Ya kandırılmayacak ya da yerini kandırılmayacak birine bırakacak. Ülke yönetiminde pardon denmez.

O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte
Tek sıkıntı yanlis politika. Tarimin hayvanciligin bitmesi. Turkiye gibi bir tarim cenneti cevizi ve mercimegi bile Kanadadan aliyor. Neden sizce?

Fetocular meselesine inanmiyorum zaten. Yillarca okullarinda okuyanlari dershanelerine gidenleri toplasinlar ulkede bir tek ben kalirim. O zamanlar izin veren kimdi? Cikarlar catisinca buyuk balik kucuk baligi yuttu hepsi bu. 15 temmuz olaylarinda sucsuz gunahsiz insanlari katlettiler. Uzerine de senaryo yazdilar. Her sey yalan dolan. Kimse sehit edebiyati yapmasa keske

Birde suna ne diyorsunuz?

Bir ülkeyi yöneten insanin üslubuna?

Bu Hangi partiden olursa olsun.
Hangi görüşten olursa olsun .
Bir ülkeyi yöneten milletine seslenen insan bir muhalefet başkanına kanalizasyon ağızlı nasil der.

Bunun argocasini hepimiz biliyoruz.
Kanalizasyonun anlamini.

Bu zihniyetinde zaten fikri, zıtri, anlayışı, lisanı belli.

Kalite asla tesadüf degildir.

Seçime dair bir umudum yok seçim gecesi sonum böyle olacak büyük ihtimalle :olamaz::olamaz:
IMG_20180419_150612.jpg

O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte

Çok komiksiniz.. Fetöyü bu ülkenin başına bela eden ta kendisi zaten. Türkiye kültür başkenti olimpiyatlarında ne olur dön artık bu hasret bitsin diye ona seslenen kimdi? 2010 kpss sınavlarında tüm fetöcüler her yere yerleştirilmiş ama Erdoğan'ın haberi yok öyle mi? her yere dağılmışlar haberi yok. Bu ülkede biz bu adam ülkeye bela olacak derken tüm akp liler doğru konuş sayın hocamız hakkında diyorlardı ne oldu?

Satılan şeker fabrikaları, çaykur, bir çok boğaz kıyısı yalı falan araplara satıldı hala satılıyor. Gidin Yalova'ya falan Arap dolu ülkemde. Suriyeliler geldi kiraları verildi maaşlar verildi. Benim 3 kuruş asgari ücretimden dünyanın vergisi alınıyor ama. Dolar uçmuş altın uçmuş ekonomi uçmuş insanlar meyve yiyemiyor et yiyemiyor sizin asgari ücretten haberiniz yok sanırım. Eti bile ithal ettiğimizden, samanı, bakliyatı ithal aldığımızdan da haberiniz yoktur sizin. Satılan onca yerle neler yapılırdı. Kendine yeten ülkeyken bizi başkalarına muhtaç eden kim?

Onlara karşı çıka aleyhlerine yazan gazetecilerin başına ne geldiğinden protesto eden öğrencilerin terörist ilan edildiğinden evet çok özgür bir ülkeyiz! Akp iktidara geldiğinden beri neden çocuk istismarı arttı ve bunu yapan ensar vakfı kapatılmadı? çocuk gelinler, çocuk yaşta doğumlar, kadına şiddet. Sen tutup kadını kendi ağzınla yerersen başı açık kadın perdesiz evdir falan dersen erkeklerde kadına herşeyi hak görür. Şort giydiği için darp ediliyor kadınlar oruç tutmayanlar ayıplanıyor bu nedir bu sadece şuraya sığdırdıklarım. Bu ülkede benim yaşadığım şehirde gencecik bir üniversite öğrencisi sırf protesto ettiği için elinde hiçbir silahı birşeyi olmadığı halde linç edilerek dövülerek öldürüldü. ALİ İSMAİL KORKMAZ ve daha niceleri.. Vicdan diyorum güzel birşey.

Walla bu durumda biz seni cahil görüyoruz. Bazı insanlar var okudum diye adam zanneder kendini .

bak sana w değilde v olduğunu öğretemedim sıfır gelişme . Şimdi netten araştır ev ödevi sana
1- Türkçe güzel konuşma yazma ve HARFLER
2- milli hasıla nedir milli gelir nedir
3- istihdam nedir
4- ülkelere göre asgari ücretler

ve en önemlisi 5- çok cahilim nasıl yenebilirim :D

Diğer saydıklarıma cevap alamadım?
O makama gelen kişinin kandırıldık deme lüksü yok. Ya kandırılmayacak ya da yerini kandırılmayacak birine bırakacak. Ülke yönetiminde pardon denmez.
Mesjlara yetişemiyorm da o yüzden burda siyaset konuşulmaz karşı karşı olmak gerekir bu da insanca olması gerekior ama ben burda adabında konuşan insan çok az görebiliyorum

Sevdalikelebek Sevdalikelebek bişey daha sormak istiyorum

Evde çocuğu aç olan baba prestijli mesleği var, itibardan tasarruf edemem deyip son parasıyla lüks kıyafet alıyor çocuklar aç

Neden ülkede fabrika açacaklarına saray yapıyorlar
Sarayın aylık ülkeye maliyeti trilyonlardı

Akp lilerin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum
Amerikan'in beyaz sarayı var da,Turkiye'nin külliyesi neden olmasın? Türkiye güçlü ve buyuk bir ülke onlardan neyimiz eksik

Hakaret etmem, karşıt görüşe de saygim her zaman sonsuzdur. Ancak bdv de açılan bir konu hakkinda karşıt görüş yazsak hemen ceza yeriz. Konuyu yonetimin açmış olmasi cezalardan uzak mi tutuyor bizi?

Bu arada oy verilecek büyük parti kalmamış. Kime oy versek acep :KK64:
Artık partilerin seçim vaadlerine bakmak gerek:kahve: !!

Back