Çok şey bilmezdim, 15 yıldır iktidardalar 21 yaşındayım, içine doğdum sayılır. Sayelerinde araştırmayı öğrendim, doğruyu yanlışı insanların nasıl göremediğini, bağıranı haklı saydıklarını öğrendim. Sesi çıkan her zaman haklı değildir. Seçimlerin adaletli olacağına dair gram inancım yok ama kendi elleriyle koca bir karşıt kitle yarattıklarını biliyorum. Umarım yaşamanın değerini biraz olsun anlarız da kanalizasyonlarda ışık göreceğiz diye boş hayallere kapılıp iyice hiç etmeyiz yaşamlarımızı. İç huzuru adına bir şey kalmadı insanlarımızda. Metrolara girerken güvenlik kontrollerinden geçmek, incik cincik aranmak normal bir şey gibi geliyor bize artık, oysa hepimiz potansiyel terör örgütü üyesiyiz buna göre. Ölmek normal bir şey gibi, şehit olmak normal bir şey gibi. Dramatize ediyorum olayları belki ama gerçekten 21 yaşında konuşmam, düşünmem gereken geleceğimde endişe etmem gereken şeyler bunlar olmamalıydı. Şu dünyaya çocuk getirmekten korkmak olmamalıydı kaderim. Ummaktan başka hiç bir çare yok ama sonuç da belli sanırım. Nasıl sindirildiysek çaresizliğimizi bile kabul eder olmuşum. Bu günlerin içinden çıktığımız anı görmek isterim diyeceğim tek şey bu. Umadım o adalet gerçek hak edenlere tecelli eder. Erken seçim konusunda diyecek tek şey ülke daha da b.ka sürüklenmeden alabildiğimiz kadar oy alalım kafası bence tamamen. Artık iplerin ucu kaçtı çünkü.