Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç gün erkene alır tahminen?
Peki ne kadar sürede etkisini gösteriyor?
Regl haftasından bir hafta önce kullanmaya başlıyorum.2-3 gün erkene alıyor.
Reglimden bir hafta önce kullanmaya başlanıldığımda dördüncü-beşinci günü reglim başlamış oluyor.
kesin Herkeste böyle olur diyemem,ben de işe yaradı daha önceki denemelerimde.
Geciktirici çok yan etki yapıyor ben kullandım kullandıktan sonra olduğum reglde ağladım kıvrandım ve bu ağrılarım 3 ay her reglmde aynı şekilde devam etti.erken adet olmanın pek mumkun oldugunu sanmıyorum olsa bile geciktirmekten daha saglıksız bir durum en iyisi siz adet geciktirici alın 10 gun boyunca olmaz
26 haziranda tatile gidiyorum. Normalde 22sinde regl olmam lazım fakt ben erkenden olup kurtulmak istiyorum. Tatilde hasta olmak istemiyorum. Sizce nasıl erkenden olmasını sağlayabilirim. Soğan suyu kürünü duydum acaba başlasam erkenden gelmesi mümkün mü?
Tatilde regl olmak ata sporum benim. Balayımda regl olacaktım Primolut aldım, kanamam olmadı ama tüm şişmeyi, siniri, stresi yaşadım şimdi 1 Temmuz' da tatile çıkıyoruz ve ta taa regl oluyorum tam o gün Yine ilaç alacağım yine memelerim bikiniye sığmayacak şişip Keşke bir hafta evel olmanın yolu olsa.
bana yapmıyordu hic sıkıntı ama bunyeden bunyeye degisebiliyor demekkiGeciktirici çok yan etki yapıyor ben kullandım kullandıktan sonra olduğum reglde ağladım kıvrandım ve bu ağrılarım 3 ay her reglmde aynı şekilde devam etti.
Tatilde regl olmak ata sporum benim. Balayımda regl olacaktım Primolut aldım, kanamam olmadı ama tüm şişmeyi, siniri, stresi yaşadım şimdi 1 Temmuz' da tatile çıkıyoruz ve ta taa regl oluyorum tam o gün Yine ilaç alacağım yine memelerim bikiniye sığmayacak şişip Keşke bir hafta evel olmanın yolu olsa.
Hadi bakalım inşallah:)tşk ederim demledim içiyorum :) benim 5 gün var 1 gün erkene alsa kar kardır..