Menopoz Erken Menopoz Yaşayanların Paylaşım Alanı

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
fsh 44 cikti , lh da hep 30larda seyrediyor.amh bakilmisti daha önce sınırdaydı. o yüzden 2 kez tüp bebek denedik. benim ateş basmalarim başlamıştı malesef :KK43:
Ateş basmaları dediğiniz nasıl oluyo mesela normal ateş çıkınca alnınıza dokunduğunuzda anlarsınız ya öyle sıcak mı oluyo

Vücut aslında soğuk ama tenden sıcaklık basiyo böyle daraliyosun tişörtle bile yanıyosun sicak deniz kumu degmis gibiydi benim

Bitkisel kur denediniz mi hayit la aslan pençesi faydasını görmüştüm ben

Doktora sordum , ayni zamanda alelacele tüp bebek tedavisine başladıgımız için sadece arı sütü polen kürü önerdi. şımdi onu kullanıyorum.

Ateş basmaları dediğiniz nasıl oluyo mesela normal ateş çıkınca alnınıza dokunduğunuzda anlarsınız ya öyle sıcak mı oluyo

Tam olarak içimde ejderha varmış gibi hissediyordum .bir anda göğsümden girip saçımın her telinden ateşler fışkırıyordu. Hani belli bir yaş üstü kadınları ellerinde yelpaze ile yellenirken görürüz ya gerçekten tam olarak buna ihtiyaç duyuyordum. Ama geceleri beni çok zorladı. Ben yazın bile üzerini örten insanım. dışarıda kar yağarken askılı pijamalarla yatıp gece bunalıp yine üzerimi açıyordum .Çok terliyordum gece uyku uyuyamıyordum. Bu 65 gün adet göremediğim ameliyat sonrası ilk dönemde oldu. Ilaçla adet olduktan sonra çok şükür bir daha yaşamadım.

kızlar göğüslerim aşırı hassaslaştı, hayıt tohumunu bıraksammı acaba? belli ki prolaktini yükseltti, ben anlamadım napıcam şimdi

kızlar göğüslerim aşırı hassaslaştı, hayıt tohumunu bıraksammı acaba? belli ki prolaktini yükseltti, ben anlamadım napıcam şimdi
Hayıt çayı prolaktini yükseltir mi ki bilemedim. Bende de göğüs ağrısı oluyor çörekotu ndan sanıyorum. Bende de adetten sonra beyaz akıntı olmaya başladı hala içmeye devam ediyorum

Şubat ayında tahlil verecem bakalım ne çıkacak

Doktora sordum , ayni zamanda alelacele tüp bebek tedavisine başladıgımız için sadece arı sütü polen kürü önerdi. şımdi onu kullanıyorum.

Tam olarak içimde ejderha varmış gibi hissediyordum .bir anda göğsümden girip saçımın her telinden ateşler fışkırıyordu. Hani belli bir yaş üstü kadınları ellerinde yelpaze ile yellenirken görürüz ya gerçekten tam olarak buna ihtiyaç duyuyordum. Ama geceleri beni çok zorladı. Ben yazın bile üzerini örten insanım. dışarıda kar yağarken askılı pijamalarla yatıp gece bunalıp yine üzerimi açıyordum .Çok terliyordum gece uyku uyuyamıyordum. Bu 65 gün adet göremediğim ameliyat sonrası ilk dönemde oldu. Ilaçla adet olduktan sonra çok şükür bir daha yaşamadım.
Peki kanınıza baktırdınız mı hiç kan seviyesi yüksek oldugunda da sıcak basarmış

Şubat ayında tahlil verecem bakalım ne çıkacak
inşallah düzene girmiştir sizin değerler. Bende pek işe yaramadığını kendimde farkediyorum. Önce sanırım kafamı dağıtmam lazım, fazla bu işe odaklanmak hiç iyi olmadı benim için :KK43: :cry:

inşallah düzene girmiştir sizin değerler. Bende pek işe yaramadığını kendimde farkediyorum. Önce sanırım kafamı dağıtmam lazım, fazla bu işe odaklanmak hiç iyi olmadı benim için :KK43:
Ben de stresi azaltmak için kpss ye çalışmaya başladım yoksa zamanda geçmiyor sürekli düşünmekle geçiyor

Peki kanınıza baktırdınız mı hiç kan seviyesi yüksek oldugunda da sıcak basarmış
evet , bu ates basmalarının ardından hemogram dahil bir çok şeye bakıldı. fsh -lh yüksekliği dışında kan sonuçlarım gayet iyi.

bu arada korkunç şekilde saçlarım dökülüyordu. östrojen bantı kullanmaya başlayınca azaldı.

evet , bu ates basmalarının ardından hemogram dahil bir çok şeye bakıldı. fsh -lh yüksekliği dışında kan sonuçlarım gayet iyi.

bu arada korkunç şekilde saçlarım dökülüyordu. östrojen bantı kullanmaya başlayınca azaldı.
Allah tan gelene hamd etmekten başka bir çare yok ama Allah bize yardım etsin zor bir durum yaşıtlarından önde olmak

Google translate kullanarak bu makaleyi okuyun derim ben. Gerçi yeni bir yöntem değil, bildiğimiz PRP yöntemi. Allahın izniyle umutlar bitmez, kimse dünyam başıma yıkıldı demesin lütfen, elimizden geleni yapalım, Allahın izniyle sonuçlar güzel olacak.
ilk tüp bebek olumsuz olunca ikinciye tüp bebekte n önce prp yöntemini deneyelim demişti. Kür yaptığım için gitmedim henüz
İlk tüp bebek

Adetinizin geciktiği dönemde akıntı oluyormu yoksa kuruluk mu oluyor

Arkadaşlar bu sabah regl oldum kendiliğinden. Sabahtan hemen sskdan randevu aldım, üçüncü gün hormon tahlili yaptırmak için. Bakalım bitki kürleri faydalı oldumu merak ediyorum. Bir ara bitme noktasına gelmiştim, umudum tükenmişti, bu sabah regl olunca inanın tekrar umutlarım yeşerdi. Demek ki hormonlar aşağıya inmeye başladı ki regl oldum.
Nolur bitki kürlerinizden vazgeçmeyin, bende işe yaramaya başladı, sabırlı olalım hele ki moralimizi hiç bozmayalım. Şu tahlilleri yaptırayım sonuçları hemen sizlerle paylaşıcam.

Bu bant nedir acaba

Arkadaşlar bu sabah regl oldum kendiliğinden. Sabahtan hemen sskdan randevu aldım, üçüncü gün hormon tahlili yaptırmak için. Bakalım bitki kürleri faydalı oldumu merak ediyorum. Bir ara bitme noktasına gelmiştim, umudum tükenmişti, bu sabah regl olunca inanın tekrar umutlarım yeşerdi. Demek ki hormonlar aşağıya inmeye başladı ki regl oldum.
Nolur bitki kürlerinizden vazgeçmeyin, bende işe yaramaya başladı, sabırlı olalım hele ki moralimizi hiç bozmayalım. Şu tahlilleri yaptırayım sonuçları hemen sizlerle paylaşıcam.
hadi inşallah bitkiler etki etmiştir merakla bekliyorum sonuçları😊

Uzun süre annem de kullandı östrojen bantlarını, ciddi anlamda sinir stres durumunu bile kontrol ediyor. Ancak bildiğim kadarıyla hormon değerleri sürekli gözlem altında olmalı, meme kanseri riski mevcut. Saç dökülmesinde demir vitaminine baktırdın mı acaba? Değerlerin düşük olabilir, aşırı derecede saç dökülmesi yapıyor demir eksikliği

X