Menopoz Erken Menopoz Yaşayanların Paylaşım Alanı

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Bende 7 sene bundan önce erken Menepoz teşhisi konurdu. Bekarım,çocuğum yok .
Bu durum beni ruhsal açısından çok etkiledi .kendimi yaşlı his ediyorum .
Hap ile Adet görüyorum ama son zaman doktor 3 ay aralıksız kullanılan hap verdi . 3 ay içtim daha sonra yine bu hapı vermek istedi hal bu ki hap ile Adet görüyorum. Bu normal mi acaba ?
Doktorumu değişmek istiyorum.

Bende 7 sene bundan önce erken Menepoz teşhisi konurdu. Bekarım,çocuğum yok .
Bu durum beni ruhsal açısından çok etkiledi .kendimi yaşlı his ediyorum .
Hap ile Adet görüyorum ama son zaman doktor 3 ay aralıksız kullanılan hap verdi . 3 ay içtim daha sonra yine bu hapı vermek istedi hal bu ki hap ile Adet görüyorum. Bu normal mi acaba ?
Doktorumu değişmek istiyorum.
Kac yasındasın acaba hıc adet gormedın mi birde hastalıgına erken menopoz mu dendi acaba

Benim de yasim 36 ve erken menepoz, doktor trugiens verdi ama adette baslayacakmisim. O kadar korkuyorum ki bu menepoz doneminde neler yasayasayacagim, basima neler gelecek, ne gibi sikintilar beni bekliyor, cocuk olmayacak orasi ayri bir dusunce. Belki de sandigim kadar kotu gitmez bir umut. Bu donemlerden geceenler bilgilerini paylasirsa dusunmem ya da dikkat etmem gereken seyler konusunda cok tecrubesizim de

bana da bugun erken menepoz teshisi koyuldu. 36 yasindayim. Triseguens yazildi bana da ama meme kanseri riski varmis kullansam mi bilemedim. Bir de bu ilaci ilk ne zaman baslayacagiz, adetin 5. gunu mu biliyor musunuz, sizler nasil basladiniz?
Hormonlarınz nasıl adet duzeni amh fsh nasıl

Hormonlarınz nasıl adet duzeni amh fsh nasıl
Ben cok yorumlamayi bilmiyorum ama menepoz dedi 2 doktor da. Menepoz oncesi bile degil. Yalniz ben adet goruyordum yine. Sadece son adetim uzun surdu ve hala arada damla kan geliyor ve ama cok acik renkli. Bu normal midir ki menepoza girerken 😑

Ben cok yorumlamayi bilmiyorum ama menepoz dedi 2 doktor da. Menepoz oncesi bile degil. Yalniz ben adet goruyordum yine. Sadece son adetim uzun surdu ve hala arada damla kan geliyor ve ama cok acik renkli. Bu normal midir ki menepoza girerken 😑
Fsh,e2 degeriniz kac mesela

Bu hormon tahlillerinin adetin 3. gunu yapilmasi lazimmis. Ben adetimin 3. gunu tekrar yaptircam oyle kullancam ilaci da.

Merhaba arkadaslar
Bende sizinle bu konudaki daneyimimi paylasmak istedim.banada erken menopoz teshisi kondu sokturucu dahil ise yaramadi.fsh im77 di diger degerlerimde sikintiliydi.36 yasindayim sukur 1 cocugum var ama tekrar dusunuyorum.birde ben diyabet hastasiyim cikali 1 sene olacak bunu ozellikle yazdim cunku ben insulin degilde hap kullaniyodum 3 tane sonra buralarda gezerken bir kac kisinin yazdigi bitkisel tavsiyeleri okudum.civan percemi.aslan pencesi.hayit otu tohumu.gittim aktardan ucunude aldim karistirip ictim 2 kere azda olsa kendiliginden regl oldum .sonra insuline gectim insuline gecincede 3 ay normal oldum.simdi gebe kalirim diye umut ediyorum.allah herkese kolaylik versin cok zor

Merhaba arkadaslar
Bende sizinle bu konudaki daneyimimi paylasmak istedim.banada erken menopoz teshisi kondu sokturucu dahil ise yaramadi.fsh im77 di diger degerlerimde sikintiliydi.36 yasindayim sukur 1 cocugum var ama tekrar dusunuyorum.birde ben diyabet hastasiyim cikali 1 sene olacak bunu ozellikle yazdim cunku ben insulin degilde hap kullaniyodum 3 tane sonra buralarda gezerken bir kac kisinin yazdigi bitkisel tavsiyeleri okudum.civan percemi.aslan pencesi.hayit otu tohumu.gittim aktardan ucunude aldim karistirip ictim 2 kere azda olsa kendiliginden regl oldum .sonra insuline gectim insuline gecincede 3 ay normal oldum.simdi gebe kalirim diye umut ediyorum.allah herkese kolaylik versin cok zor
Birsey sorabilir miyim, erken menepoz teshisi koyuldugunda truseguens ya da benzeri baska bi ostrojen ilaci yazmadi mi doktor? Erken menepozda ostrojen cok dusmus oluyor ya ondan merak ettim.Allah yardimcin olsun insallah gebe kalirsin saglikla

Birsey sorabilir miyim, erken menepoz teshisi koyuldugunda truseguens ya da benzeri baska bi ostrojen ilaci yazmadi mi doktor? Erken menepozda ostrojen cok dusmus oluyor ya ondan merak ettim.Allah yardimcin olsun insallah gebe kalirsin saglikla
Yok bana 1 ay sonra gel dedi.ben o 1 ay icinde bu karisimlari denedim eger degerlerim dusmemis olsa baslayacakti.

Merhaba hanımlar,ben 42 yaşındayım ,iki çocuğum var,kendimi bildim bileli adetlerim hep düzensizdir. Fakat nedense son 7 yıldır en azından 35-40 gün içinde regl oluyorum.Ondan önce iki ay bile gecikirdi,doktor doktor gezdim,hiç birşey yok dediler.Yıllarca böyle idare ettim yani,her an süprizdi regl olmak.On gün önce regl olucam sandım,ağrım başladı ve lekelenme tarzı bişey oldu,çok az damla bir kan,ertesi gün bitti.Ne oldu anlamadım birden bire..İlk kez böyle bişey oldu.Korktum gebelik testi yaptım negatif çıktı.Menopoz belirtilerini okuyorum,hiçbirisi yok ama anlamadım.Korkunç şiş karnım,göğüslerim balon gibiyim. Başına gelen var mı acaba ?

X