Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslinda evet… hamile kaldigim donemde temiz beslenmeye baslamistim. Protein agirlikli.. (ketojenik degil ama) bir de o sirada nlp ile kilo vermeye calisiyordum… o yuzden de basak zabci ile nefes seanslari yapiyordum. Ve iyi bir spor tempom vardi (fonksiyonel antreman ve pilates)
Aralıksız 2 aya yakın hayıt macunu kullandım nıhalın bahcesı ınsg adresnden satın aldım azerbeycandan vajınal tampon ve çay geyrdım 2 adet donemı kullandım hepsı bukadr
Aslinda evet… hamile kaldigim donemde temiz beslenmeye baslamistim. Protein agirlikli.. (ketojenik degil ama) bir de o sirada nlp ile kilo vermeye calisiyordum… o yuzden de basak zabci ile nefes seanslari yapiyordum. Ve iyi bir spor tempom vardi (fonksiyonel antreman ve pilates)
Merhaba azerbeycandan ne çayı getirdiniz acaba ? Amh ım çook düşük 0.02 imkansız çocugumın olması doktorun dediğine göre tüp bebekle bile uğraşma para dökme benden tavsiye dedi. Eşimle yinede mucizeye sığınmaya çalışıyoruz.. amh ınız 0.13 den nasıl 3 oldu şoklar içindeyim