Şuan benimde akıntı var adetim gecikmeye başladı bikaç gündür gecen ay bir hafta erken oldum gelecekmi gelmicekmi endişesi sardıbende çok şükür kuruluk ve libido azlığı olmadı , beyaz akıntım vardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan benimde akıntı var adetim gecikmeye başladı bikaç gündür gecen ay bir hafta erken oldum gelecekmi gelmicekmi endişesi sardıbende çok şükür kuruluk ve libido azlığı olmadı , beyaz akıntım vardı.
Bu bant nedir acaba
Uzun süre annem de kullandı östrojen bantlarını, ciddi anlamda sinir stres durumunu bile kontrol ediyor. Ancak bildiğim kadarıyla hormon değerleri sürekli gözlem altında olmalı, meme kanseri riski mevcut. Saç dökülmesinde demir vitaminine baktırdın mı acaba? Değerlerin düşük olabilir, aşırı derecede saç dökülmesi yapıyor demir eksikliği
Çok geçmiş olsun, ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım, aslında önemli bir operasyon geçirmişsiniz, şifalar diliyorum size. Değerlerinizin iyi olması çok güzel, herşey yolunda gider inşallahClimara fort verdi doktorum, östrojen eksikligi icin kullaniliyor. oral yoldan alınan haplara göre yan etkileri daha az.
Hormonlarım dışında hiç bir kan değerim düşük çıkmadı biraz ameliyatımın etkisi de var ama östrojen eksikliği en büyük nedeniymiş. eylülde salpenjektomi olmuştum.
Tahlil sonucun nasıl canım kürler ise yaramis miÇok geçmiş olsun, ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım, aslında önemli bir operasyon geçirmişsiniz, şifalar diliyorum size. Değerlerinizin iyi olması çok güzel, herşey yolunda gider inşallah
canım yarın sabah gidiyorum, sanırım cuma günü sonuçlar da çıkmış olur. Sen naptın bu arada, sende bir gelişme var mıTahlil sonucun nasıl canım kürler ise yaramis mi
Bende göğüs ağrısından duramıyorum çörek otu yağı mi yaptı nedir bilemedimcanım yarın sabah gidiyorum, sanırım cuma günü sonuçlar da çıkmış olur. Sen naptın bu arada, sende bir gelişme var mı
hayıt tohumu içiyormusun, bide regl oldun mu zamanında? Bak ben regl olduktan sonra göğüs hassaslığım falan hepsi geçti. Hayıt tohumu fena şişirdi göğüslerimi, mecbur kullandım yine deBende göğüs ağrısından duramıyorum çörek otu yağı mi yaptı nedir bilemedim
Evet hayiti içiyorum. Daha benim 13 gün varhayıt tohumu içiyormusun, bide regl oldun mu zamanında? Bak ben regl olduktan sonra göğüs hassaslığım falan hepsi geçti
Sabret canım regl olunca kuş gibi olacaksın nasıl olsa. Bu arada bende tahlilimi verdim bugün, cumaya çıkar dediler. Sonuçları direk buraya yazıcam. Gerçi kürlerin etki etmesi için en az üç ay diyorlar ama olsun, hepimizde görmüş oluruzEvet hayiti içiyorum. Daha benim 13 gün var
Aynen canım bı de etkisi de var mı yok mu merak gitmiş olurSabret canım regl olunca kuş gibi olacaksın nasıl olsa. Bu arada bende tahlilimi verdim bugün, cumaya çıkar dediler. Sonuçları direk buraya yazıcam. Gerçi kürlerin etki etmesi için en az üç ay diyorlar ama olsun, hepimizde görmüş oluruz
Benim bildiğim testere dişli aslan pençesi prolaktini düşürüyor. İncir tuketmemen lazım. Çörekotu yağı daBana prolaktin düşürücü Saraçoğlunun kürlerinden bildikleriniz var mı acaba? Onuda hemen yapayım
Kızlar çıktı sonuçlarım, gerçi amh hala çalışılıyor yazıyor ama elimdekileri ileteyim size :
FSH : 7,50
LH : 8
Estradiol : 350
AMH : ?
Prolaktin : 40
Prolaktin yüksek çıkmış gördüğüm kadarıyla. AMH çıkar çıkmaz onuda eklicem hemen
Merhaba canım. Bu arada AMH değerim de çıktı 0,378. Bu değerin çok iyi olduğunu söyleyemem ama öncelikle yüksek olan prolaktini düşürüp sonra da AMH üzerine kür yapıcam.Kürlerden önceki değerleriniz neydi acaba, Bana dün erken menapoz dendi. fsh16,11 estradiol 28,96 bana ahm bakılmamış. bu sabah aşağıdaki küre başladım. Sizin kür nasıldı?
Malzemeler
1 çay kaşığı hayıt otu
1 çay kaşığı civan perçemi
1 çay kaşığı adaçayı
1 adet testere dişli aslan pençesi
Nasıl yapılır?
vermiş olduğumuz tüm malzemeleri 2 bardak kaynayan suyun içerisine atın. 5 dk bu şekilde kısık ateşte kaynatın. demlendikten sonra yemeklerden önce 1 bardak tüketebilirsiniz.
bu karışımı günde 2 bardak olacak şekilde 1 sabah bir de akşam üketebilirsiniz.
Merhaba canım. Bu arada AMH değerim de çıktı 0,378. Bu değerin çok iyi olduğunu söyleyemem ama öncelikle yüksek olan prolaktini düşürüp sonra da AMH üzerine kür yapıcam.
Benim kullandığım kür gerçekten de işe yaramış ama baya depresyona girmek üzereydim, neden regl olmuyorum diye çok üzüldüm.
Önce iki hafta soğan suyu kürüyle başladım, Başladıktan üç gün sonra direk regl oldum. Regl döneminde de devam ettim soğan suyuna. Kür bittikten sonra sabah ve öğleden sonra hayıt tohumu içtim. Akşamları da testere dişli aslan pençesi.
Bu kürü de tam bir ay düzenli yaptım.her sabah çörek otu yağından bir çorba kaşığı içtim (midem bulanarak), ek olarak da sabahları çörekotu-bal-tarçın- polen karışımından bir tatlı kaşığı yedim.
Bu kür bittikten sonra on gün tekrar soğan suyu kürü yaptım. Oda bitince tekrar çaylara döndüm, ama bu sefer sadece günde iki kez hayıt otunu içtim, bu arada regl oldum ve hemen hormon tahlili yaptırdım. Tüm sürecim bu şekilde.
Biraz uzun oldu ama nolur ümitsizliğe kapılmayın, bende kendimi bundan bir hafta önce bırakmıştım, depresif bir ruh halindeydim. Ta ki tüm bu yaptıklarımın meyvesini alana kadar. Sabır çok önemli burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz, sıkıntılarımızı paylaşıyoruz, umarım siz de sıkıntı yaşamadan değerlerinizi normale indirgersiniz.
Regl döneminin herhangi bir gününde bakılıyor, bir de aç-tok farketmiyor aklında bulunsun. Tahlil mutlaka yaptır, ben SSK kadın doğuma gittim, doktor muayene etmeden hemen tüp bebek merkezimden FSH, LH, Prolaktin, Estradiol, AMH testi istediler diye hepsini sıraladım.Sonuç vermesine çok sevindim. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. Ben bu zamana kadar düzenli regl oluyordum onunla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım hatta dün bitti son reglim. amh ne zaman bakılıyor peki illa ondada regl 3. gün mü olması gerekiyor?
sonuçlarınız çok güzel çıkmış. Kaç aydır adet olamıyordunuzTüp bebek tedavilerinde Hormon Seviyeleri
TÜP BEBEK TEDAVİLERİNDE HORMON SEVİYELERİ Hormone to Test Hormon Testi Time to Test Test Zamanı Normal Values Normal Değer Değerler ne ifade ediyor Follicle Stimulating Hormon (FSH) Adetin 3. günü 3-20 mIU/ml FSH değeri sık sık yumurtalık rezervinin bir ölçüsü olarak değerlendirilir.Genel olarak...www.cocukistiyorum.com
Bu linki de yeni keşfettim, en azından test sonuçlarımızı yorumlamamıza yardımcı olur. E2 değeri ile ilgili çok karmaşık şeyler okudum internette. Bu paylaştığım sayfa daha net bilgiler aktarıyor.