Maalesef söylediklerine tamamen katılıyorum. Ben de adet gecikmesi için gittim doktora, tahlil sonuçlarıma bakıp direk menopoz dedi ve baya beni menopoza ikna etmek için uğraştı, işte yaşamın sonu değil, bu saatten sonra doğuracakmısın ki, kadın sadece doğurgan bir varlık değil falan filan. İyi de bunların hepsini bir kenara bırak bennnn istemiyorum şuan menopoza girmeyi dedim doktora ve ben bunu kabul etmiyorum dedim.
Tövbe tabiki de amacım yaradana karşı gelmek değil, ama yaşım ve dış görünüşüm, yaşantı biçimim, pozitif enerji dolu olmam şuan benim bu durumu istemememe neden oluyor. Doktora ısrarla diyorum ki adet görmem ve hormonlarımın normale girmesi için bir ilaç vermeyecekmisiniz diye soruyorum hayır kabullen dedi bana
Uzun lafın kısası doktorlar hastalığa çare bulmak için kıllarını kıpırdatmıyor, ilaçlar da hastayı iyileştirmemek için oluşturulmuş birer para tuzağı. İlaçlar için Ne derler tedavi etme ama öldürme de.
Ne yapacağız bitkisel kürleri düzenli yapıp vitamin takviyeleri ve egzersizler yapıcaz. Ben bulduğum yeni şeyleri paylaşmaya gayret ediyorum. Bakın mesela bitkisel kürler esnasında çörekotu yağı sabah- akşam mutlaka tüketilmesi lazım.
Takviye vitaminleri de yazayım burda dursun, eklemek isteyen olursa eklesin altına : C Vitamini, DHEA, L-Arginine, Koenzim Q10, Biotin, D Vitamini,
Bunların yani sıra PRP mutlaka yapılması lazım, belki iki belki çok kez yapılmalı onu bilemiyorum.