Menopoz Erken Menopoz Yaşayanların Paylaşım Alanı

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Kürleri yapıp tahlil sonucu alan var mı acaba? Ben henüz regl olmadım aralık ayı reglsiz geçti canım çok sıkkın o yüzden. Sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyor. Şuan sadece günde iki kez hayıt tohumu içiyorum ve buna rağmen regl olmadım :KK43: :KK43:
Çok umutlanarak başlamıştım bu kürlere, şimdi ise depresifim resmen. Kürler yüksek olan değerlerimi normale indirgeseydi kendiliğinden adet olurdum diye düşünüyorum. Bilmiyorum her an koyuvericem galiba. :cry:

polistik over de bildiğim kadarıyla gecikmeli adet görülüyor erken menopozda ilaç kullanırsan adet görüyorsun
bende belirtileri arası çok yakın adetler sürekli ara kanama ve son gördüğüm adet çok yoğun olmuştu a birde ilk kanama kan gibi değil çamur gibi olmaya başlamıştı sonra kesildi bir daha ilaç kullanmadıysam olmadım hiç
geçmiş olsun ihmal etmeyin mutlaka kontrollere gidin
moral bozuyorlar ama yinede görünün
yok hayatım doktor bana polikistik over dedi yumurta var ama çatlamıyor demekmiş. Artık doktorlar pek umursayıp anlatmıyorlar ben de size sorayım dedim

Kürleri yapıp tahlil sonucu alan var mı acaba? Ben henüz regl olmadım aralık ayı reglsiz geçti canım çok sıkkın o yüzden. Sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyor. Şuan sadece günde iki kez hayıt tohumu içiyorum ve buna rağmen regl olmadım :KK43: :KK43:
Çok umutlanarak başlamıştım bu kürlere, şimdi ise depresifim resmen. Kürler yüksek olan değerlerimi normale indirgeseydi kendiliğinden adet olurdum diye düşünüyorum. Bilmiyorum her an koyuvericem galiba. :cry:

Kuzum o otlar da temiz kirli denmeden her yerden toplanıyor. Temiz olmasından emin ol, fazla kilo varsa ver yeşil beslen bak vücut nasıl yeniliyor kendini

Belkide hamilesinizdir?

Selam kizlar bende boyle bir teshis yok konuyu gördüm yazmak istedim
Kizlar bu ay bir doktor Instagram-da paylasmisti mucize diye kadinin amh si 0.01 tam da tedaviye bawliyacagi sırada normal yolla hamile kalmiw yani hic ihtimal yokken bile olabiliyor kendinizi uzmeyin

Bana 2018 haziranda 2 ay adet olamadim 72 fsh değeriyle erken menopoz denildi ustelik amh 0.02 di tup bebekle bile zor denildi ama ben 6 ayda fsh 4 dusurdum 2019 ocakta doğal yoldan hamile kaldim ama 6 haftalıkken kaybettim malesef demem o ki stres en büyük etken bide bikac ay ilk ay adetle beraber 12 gün aslan pençesi kuru yaptım adet oldum diğer ayı aslan öncesiyle hayit kuru yaptım 10 gün kadar sonra stresten uzak durdum

çok teşekkür ederim moral oldunuz
ben çok stresli bi dönemde henüz 27 yaşındayken evimizden kaza sonucu iki cenaze çıktı o süreçte benim kanamam 40 gün hiç durmadı ve sonra iki yıl kadar sürekli düzensiz adetler gördüm her kontrolümde doktorlar bana stres dedi hiç bir problem yok dedi sonra bi ay feci bi adet gördüm düşük yapıyorum sanırım dedim birdaha adet göremedim doğum kontrol hapları kullandıysam adet gördüm yoksa hiçbirşekilde adet olamadım.bigün ateş terleme çarpıntı ile doktora gittim menopoz dedi tam bir hayal kırıklığı hormon ilacına başladım hiç kafama takmamaya üstüne düşünmemeye çalıştım bu arada çok zayıf biriyken kilo vermemeye ve sürekli kilo almaya başladım
şimdi kilomu kontrol altında tutabiliyorum.özel bir hastanede hafta sonu yine doktora göründüm rahim kalınlığın güzel ama yumurta hiç yok menopoz kesin tanı dedi
yine moralimi bozmak istemiyorum ama sağlık bu kemik erimesi göğüs te tehlikeler saydı saydı benim beynim döndü
27 yaşından 34 yaşına kaç doktor gördü iki sene kimse bişey demedi iki sene sonunda menopoz
herşey Allah tan umudum var Allah a şükür bir oğlum var rabbim isteyen herkese versin.herşeyin başı sağlık umarım şifa verir rabbim burda ki kardeşlerimize
Özel hastanenin adını yazabilirmisiniz banada aynı şeyler söylendi aynı ozel hastanemi acaba

Ben hala devam ediyorum kurlere yeni adet bitti benim. Hayıt tohumu ve aslan pençesini içiyorum 10 gün oldu bir aya tamamlayıp bırakacam

ben dış gebelik ameliyatı sonrası aşırı ani girdim menopoza. henüz 2 kez ilaçla adet gördüm. Normalde aşırı ağrılı adet görmeme rağmen ilaçlarla gördüğüm adetlerde hiç ağrı çekmedim. şu an tüp bebek yapmaya çalışıyorum ama çok umutsuzum.

ben dış gebelik ameliyatı sonrası aşırı ani girdim menopoza. henüz 2 kez ilaçla adet gördüm. Normalde aşırı ağrılı adet görmeme rağmen ilaçlarla gördüğüm adetlerde hiç ağrı çekmedim. şu an tüp bebek yapmaya çalışıyorum ama çok umutsuzum.
Yaşınız kaç bide hormonlarınıza baktirdinizmi diş gebelik de kürtaj gibi oluyo ondan sonra adette düzensizlikler oluyo bende ekimde kürtaj oldum 58 gün sonra adet oldum hormonlara bakıldı dolayısıyla biraz yuksek cıktı ama benim umudum var amh 0.02 le 2 kere normal yoldan hamile kaldim herseyin basi pozitif olmak umutsuzluk daha cok kotu yapar iyi düşünün iyi gelsin

Bana 2018 haziranda 2 ay adet olamadim 72 fsh değeriyle erken menopoz denildi ustelik amh 0.02 di tup bebekle bile zor denildi ama ben 6 ayda fsh 4 dusurdum 2019 ocakta doğal yoldan hamile kaldim ama 6 haftalıkken kaybettim malesef demem o ki stres en büyük etken bide bikac ay ilk ay adetle beraber 12 gün aslan pençesi kuru yaptım adet oldum diğer ayı aslan öncesiyle hayit kuru yaptım 10 gün kadar sonra stresten uzak durdum
Peki yaşın kaç acaba? Çünkü yaş sağlığın geri dönmesi için çok büyük etken oluyor.

34 genetik test verdik oda yarın sonuçlanacak

34 genetik test verdik oda yarın sonuçlanacak
Çok büyük bir artı yaş faktörü, dolayısıyla yumurtalık rezervini güçlendirecek çörekotu bal tarçın, incir kürü gibi kürler uygulasan çok büyük destek olur sana. İnşallah genetik testin de iyi çıkar.

Çok büyük bir artı yaş faktörü, dolayısıyla yumurtalık rezervini güçlendirecek çörekotu bal tarçın, incir kürü gibi kürler uygulasan çok büyük destek olur sana. İnşallah genetik testin de iyi çıkar.
Inşaallah güzel çıkar incir falan yapamıyorum prolaktin yukseltiyo ama doğal diğer besinlerden alıyorum balık balık yumurtası hayit aslan pençesi yeşillikler gibi

Inşaallah güzel çıkar incir falan yapamıyorum prolaktin yukseltiyo ama doğal diğer besinlerden alıyorum balık balık yumurtası hayit aslan pençesi yeşillikler gibi
Bende incir yediğimde prolaktini artırmıştı ondan çörekotu yağı içiyorum bu ay umutluyum inşallah olur

Bende incir yediğimde prolaktini artırmıştı ondan çörekotu yağı içiyorum bu ay umutluyum inşallah olur
Inşaallah Rabbim herkesin gonlundekini sağlıkla nasip etsin

Yaşınız kaç bide hormonlarınıza baktirdinizmi diş gebelik de kürtaj gibi oluyo ondan sonra adette düzensizlikler oluyo bende ekimde kürtaj oldum 58 gün sonra adet oldum hormonlara bakıldı dolayısıyla biraz yuksek cıktı ama benim umudum var amh 0.02 le 2 kere normal yoldan hamile kaldim herseyin basi pozitif olmak umutsuzluk daha cok kotu yapar iyi düşünün iyi gelsin

fsh 44 cikti , lh da hep 30larda seyrediyor.amh bakilmisti daha önce sınırdaydı. o yüzden 2 kez tüp bebek denedik. benim ateş basmalarim başlamıştı malesef :KK43:

fsh 44 cikti , lh da hep 30larda seyrediyor.amh bakilmisti daha önce sınırdaydı. o yüzden 2 kez tüp bebek denedik. benim ateş basmalarim başlamıştı malesef :KK43:
Bitkisel kur denediniz mi hayit la aslan pençesi faydasını görmüştüm ben

X