Erken Menopoz - yaş 35

Ne güzel gerçekten Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin evladınızı
Kaç sene önce gebe kalmıştınız

Merhabalar bende erken menepoz hastasıyım yaş 28 umutla okudum . Benimde amh 0.01 doktor asla olamazsın dedi 1 başarısız tüp bebek geçirdim ve aydan aya kontrollerimde hiç yumurta görünmüyo . Bende adet dönemlerin 45 günde bir ve ara kanamalar olurdu son 3 aydır adet olmak için hiç ilaç kullanmıyorum aslan pençesi ve soğan suyu içiyorum . İbrahim saraçoğluya gitmek istiyorum fakat imkanım şu aralar çok kısıtlı acaba size uyguladığı tedavi nasıldı ve ücreti ne kadardı ?

Merhaba benimde yaşım 29 ve erken menepoz teşhisi konuldu gebelik düşünüyorum ama yaklaşık 1 senedir olmuyor denemediğim şey kalmadı Amh 0.71 çıktı

Gerçektenmi varmi öyle bir durum..ben 2 aydır adet görmüyorum amh.0.01 çıktı dupbaston diye bir ilaç verdiler kullanıyorum halada olmadim benim durumda olan varmi

Gerçektenmi varmi öyle bir durum..ben 2 aydır adet görmüyorum amh.0.01 çıktı dupbaston diye bir ilaç verdiler kullanıyorum halada olmadim benim durumda olan varmi
Dupbaston ve klomen hormon hapı kullandım bir kaç kutu daha sonrasında adet oldum ama bırakınca hapı birdaha olmuyorum

Merhaba benimde yaşım 29 ve erken menepoz teşhisi konuldu gebelik düşünüyorum ama yaklaşık 1 senedir olmuyor denemediğim şey kalmadı Amh 0.71 çıktı
Sizin amh değeriniz gebe kalmak için iyi. Bu ortalama 7 yumurtanız var aylık demek oluyor. Aşağı yukarı yani.
Önemli olan yumurta kalitesi. Onu artırmaya çalışın.

Ne yapmam gerekiyor kalite arttırmam için önerebilceğiniz birşey varmı herşey deniyorum
Omega 3, folik asit gibi vitaminler iyi geliyor yumurta kalitesine. Sizin için dua edeceğim Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Resveratrolü de hayatınıza dahil edin. Sağlıklı beslenme, spor varsa alkol sigara bırakın. Bekarsanız bile yumurta rezerviniz düşükse dondurma işlemi yapılabiliyor. Önce vitaminlerle vücudunuzu destekleyin sonra dondurma işlemi yaptırın.

Ne yapmam gerekiyor kalite arttırmam için önerebilceğiniz birşey varmı herşey deniyorum
Ben 0.34 amh ile hamile kalmış biri olarak keçiboynuzu özü, arı sütü ve koenzimi şiddetle öneriyorum. Onun dışında benim eşimde sorun yoktu o da ben de bir toz karışım kullandık. Maxijuno maxigo. Benim tsh yüksekliğim varmış, d vitamini eksikliği varmış onun için ilaç kullandım

Çok teşekkür ederim bilgi için bu dediklerinizide deniyeceğim inşallah olumlu sonuç alırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…