Erken Menopoz - yaş 35

Omega 3, folik asit gibi vitaminler iyi geliyor yumurta kalitesine. Sizin için dua edeceğim Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Resveratrolü de hayatınıza dahil edin. Sağlıklı beslenme, spor varsa alkol sigara bırakın. Bekarsanız bile yumurta rezerviniz düşükse dondurma işlemi yapılabiliyor. Önce vitaminlerle vücudunuzu destekleyin sonra dondurma işlemi yaptırın.🙏🏻
Çok teşekkür ederim folik asit kullanıyorum omega 3 kullanmıyorum onuda kullanıcağım 🙏

Çok teşekkür ederim folik asit kullanıyorum omega 3 kullanmıyorum onuda kullanıcağım 🙏
D vitamininize de baktırın genelde eksik oluyor onu da kullanın. Hemen olmazsa bile umudunuzu kaybetmeyin. Benim ve eşimin hiçbir sorunu yokken 18 ay olmadı. 2 kere çatlatma iğnesi bir kez de aşılama oldum olmadı. Sonraki ay kendiliğimden her şeyi kabullendiğimde oldu. 21 haftalık hamileyim şu an. Ruh halinizi çok çok iyi anlıyorum farklı durumda olsak da. Ben o süreçte hep vitamin kullandım. Keçiboynuzu özü önerilmiş o da çok iyi ama şeker gibi bir durumunuz varsa sakıncalı olabilir. Ara öğün gibi kullanın onu. Allah kolaylıkla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin 🙏🏻

X