- 9 Ağustos 2010
- 721
- 701
- 303
- Konu Sahibi be_yourself
-
Ben kemik erimesi ile başladım cyclo prognovaya. Lütfen ihmal etmeyin çok basit bir işlem. Siz uzanıyorsunuz cihaz üstünüzde geziniyor. Basit ve kolayMerhaba ben de ayni sekilde cyclo kullanip 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Yillik check up da yaptiriyorum. Kanser gecmisim var maalesef ki. Ayrica ilac tam olarak yerine koyamiyor hormonlari. Kemik ölcümü de önerildi ama gelecek yil yaptiracagim.
Bu yil bir motor kazasi gecirince önlem amacli BT cekilmisti pek cok organa, bir daha radyasyon almak istemedim acikcasi. Seneye mutlaka yaptiracagim. Bu arada sizde yumurta görünüyor mu hic ? Yoksa temelli bitti mi ?Ben kemik erimesi ile başladım cyclo prognovaya. Lütfen ihmal etmeyin çok basit bir işlem. Siz uzanıyorsunuz cihaz üstünüzde geziniyor. Basit ve kolay
Şöyle ki benim herhangi bir cinsel ilişkim olmadığı için makattan kontrol edildi (iğrenç bir deneyim) ve hayır herhangi bir sorun yok denildi. Amh 1 civarı ama hızlı davranıp yumurtalıklarımı dondurmam söylendi yaklaşık 2.5 yıl önceBu yil bir motor kazasi gecirince önlem amacli BT cekilmisti pek cok organa, bir daha radyasyon almak istemedim acikcasi. Seneye mutlaka yaptiracagim. Bu arada sizde yumurta görünüyor mu hic ? Yoksa temelli bitti mi ?
Şöyle ki benim herhangi bir cinsel ilişkim olmadığı için makattan kontrol edildi (iğrenç bir deneyim) ve hayır herhangi bir sorun yok denildi. Amh 1 civarı ama hızlı davranıp yumurtalıklarımı dondurmam söylendi yaklaşık 2.5 yıl önce
Siz yumurta var mı diye sormuşsunuz ben ona cevap verdim aslında. Kemik erimesi tahlil istenince anlaşıldı.Kemik erimesi nasıl makattan kontrol edildi anlamadım
Aaa anladim, sizin amh 1 ile kemik erimesi basladi ise vay benim halime: AMH 0.01Siz yumurta var mı diye sormuşsunuz ben ona cevap verdim aslında. Kemik erimesi tahlil istenince anlaşıldı.
Bi karışıklık olmasın amh ile kemik erimesi arasında bir ilişki yok. Sizin yumurta rezerviniz benden az olabilir ama kemikleriniz daha sağlamdır belki. Ben ergenlikten beri adet görmediğim için yani primer amenore olduğum için kemik erimem sizlerden hızlı ilerlermiş olmalı diye düşünüyorum. Yorgunluk, ağrı vs durumlardan emin değilim çünkü başka bir hastalığım var (otoimmün hepatit) ve onunda etkisi zaten yorgunluk halsizlik olduğu için doğru yorum yapamayacağımAaa anladim, sizin amh 1 ile kemik erimesi basladi ise vay benim halime: AMH 0.01
Bu arada cyclo kullansam bile bazen cok yorgun oluyorum, vucudum agriyor, vitamin mineral eksikligim yok. Sizde de oluyor mu bu ?
Anladim. Gecmis olsun. Evet durumlarimiz farkli. Genetik testleri de oldum neden böyle olduguna dair bir veri yok. Bioesdeger hormon tedavisi dusunuyor musunuz? Dr. Banu Ciftci sadece menopoz hastalarina bakiyor ama maalesef randevu yok. O bioesdeger hormon tedavisi öneriyor.Bi karışıklık olmasın amh ile kemik erimesi arasında bir ilişki yok. Sizin yumurta rezerviniz benden az olabilir ama kemikleriniz daha sağlamdır belki. Ben ergenlikten beri adet görmediğim için yani primer amenore olduğum için kemik erimem sizlerden hızlı ilerlermiş olmalı diye düşünüyorum. Yorgunluk, ağrı vs durumlardan emin değilim çünkü başka bir hastalığım var (otoimmün hepatit) ve onunda etkisi zaten yorgunluk halsizlik olduğu için doğru yorum yapamayacağım
Teşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun. Biyoeşdeğeri bende ara ara araştırıyorum. Henüz denemedim ama ömür boyu bu ilaçları kullanmaktansa doğala en yakınını kullanmak daha mantıklı. Biraz daha hayatımı, maddi gücümü yola koyduktan sonra tedaviyi almayı düşünüyorum . Banu hanım olmaz belki ama başka doktorlara giderimAnladim. Gecmis olsun. Evet durumlarimiz farkli. Genetik testleri de oldum neden böyle olduguna dair bir veri yok. Bioesdeger hormon tedavisi dusunuyor musunuz? Dr. Banu Ciftci sadece menopoz hastalarina bakiyor ama maalesef randevu yok. O bioesdeger hormon tedavisi öneriyor.
Aaa cok sevindim. Nasil oldu? Adet oluyor muydunuz hamile kalmadan önce? Ya da ictiginiz kullandiginiz bitkisel ürünler var miydi?Benim amh 7 yıl önce 0.02 idi. O zamanlar hiç yumurta görülmezdi. Tedavilere hiç cevap vermezdi yumurtalıklarim, ama çok şükür doğal yollarla çocuğum oldu. Şu an Rabbim isteyenlere versin diye dua ediyorum. Kendi sağlıgima odaklanmaya çalışıyorum sizin yaptığınız gibi.
Adet oluyordum ama 45 -50 günde bir oluyordum. Aşırı duzensizdi, ara kanamalar oluyordu sürekli. Uç defa tüp bebek denedik yumurta hiç görülmüyordu adetin üçüncü günü muayenede, ilaçlarla bir yumurta biraz büyüyordu ama istenilen gibi olmuyordu. Tedavilere hiç cevap vermediği için sonlandırıyordu doktor, tedavilerin hiç birine devam edemedik. Doktor da artık donasyon önermişti. Ben de böyle birşey hiç düşünmediğim için bırakmıştım tedaviyi tamamen. Dinlenmek istemiştim. Sonra tamamen kendi sağlıgim için adetlerim düzene girsin diye son çare İbrahim Saraçoğlu nun şubesine gittim. Bana erken menopoz kürü verdiler çaylarını bitkilerini aldım. İlk olarak soğan kuruyle başlanıyor sonra aşamaları vardı ama şu an hatırlamıyorum. Soğan kürü bitti ve ben o ay doğal yollarla hamile kaldım.Aaa cok sevindim. Nasil oldu? Adet oluyor muydunuz hamile kalmadan önce? Ya da ictiginiz kullandiginiz bitkisel ürünler var miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?