şükür sonun da oldum ilaçla da olsa buna bile çok sevindim.yarın hormon testim var umarım her şey yoluna girer
Nasıl çıktı sonuçların canım ?
Benim 3. kutu bitti dün tahlilleri yaptırdım sonuç çok kötü
Doktorum yurtdışında olduğu için gösteremedim ama kötü yani :18:
FSH 17 E2 51 çıktı..
FSH E2 yi yükseltmek için artıyor zaten ama FSH 2 kat artlış E2 yarıya inmiş ilacı kullanmama rağmen ne yapacağım bilmiyorum..
Hayıt tohumuna başlamayı düşünüyorum
Nasıl çıktı sonuçların canım ?
Benim 3. kutu bitti dün tahlilleri yaptırdım sonuç çok kötü
Doktorum yurtdışında olduğu için gösteremedim ama kötü yani :18:
FSH 17 E2 51 çıktı..
FSH E2 yi yükseltmek için artıyor zaten ama FSH 2 kat artlış E2 yarıya inmiş ilacı kullanmama rağmen ne yapacağım bilmiyorum..
Hayıt tohumuna başlamayı düşünüyorum
canm benm fsh 8.5 oldu en son hayıt çayına borçlıyum
Hayıt çauını nasıl yaptın.. aç tok farkediyor mu ?:44:
Merhaba arkadaşlar ben de de erken yumurta yetersizliği var fsh 30 tüp bebek bile yapmadılar bana düşünün daha 27 yaşındayım fsh düşünce gel dediler bu düşecek bişeymi ki çok Üzgünüm çok...
Cevap verecek kimse yok mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 18 yaşımdan beri adet olmadım benim fsh da 50lere çıktı...yıllarca tüp bebek merkezlerinde süründüm... umut hırsızları tüm birikimimi yedi... şimdi donöre döndüm dolaştım yeniden bu kapıdayım ama Rabbim nasip etmeyecekse böylede nasip etmez.. nasip kısmet... kimseye bu acıyı vermesin ama kendini sakın kullandırma.. yine de iyi bir doktor bulup rahatlamak istersen sen bilirsin canım...
ben 26 yaşında evlendim doktorum büyük bir hastanenein başhekimiydi.. seni sömürürler yapma dedi şimdi 30 yaşındayım... sömürüldüm elimde avucumda hiç bir şey kalmadı yıllarca ankara yollarıında süründüm en iyi dedikleri proflara gittim...... olmayınca olmuyorsadece hayallerimi çalıyorlar... tükendim oyüzden sana yazıyorum..dikkatli ol iyi düşün...Allah kolaylık versin
Peki canim doneri denedin mi bizom normal yolla cocugumuz olmuycak donerden baska care yok herhalde oda gunah nasil olcak bilmiyorum ama bende anne olmak istiyorum
Meraba arkadaslar ben aranixa yeni katildim ben simdiye kadar kendiligimden hic adet gormedim desolett ilaciyla adet goruyorum evliyim 26 yasindayim cocuk icin doktora gittik erken menepoz dedi fsh 45 cikti ozel hastaneye gittik tekrar tup bebek merkezine eski sonuclara bakti hic ugrasmayin dedi siz tecrubelisiniz kutfen biseyler soleyin bi akil verin cocugumun olmasi icin donerden baska bi yol yokmu kafayi yiycem ya
Amh testi yaptırdın mı hiç? Ya da yaptıran var mı ?