Menopoz Erken Menopoz ve fsh

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
şükür sonun da oldum ilaçla da olsa buna bile çok sevindim.yarın hormon testim var umarım her şey yoluna girer

Nasıl çıktı sonuçların canım ?
Benim 3. kutu bitti dün tahlilleri yaptırdım sonuç çok kötü
Doktorum yurtdışında olduğu için gösteremedim ama kötü yani :18:
FSH 17 E2 51 çıktı..
FSH E2 yi yükseltmek için artıyor zaten ama FSH 2 kat artlış E2 yarıya inmiş ilacı kullanmama rağmen ne yapacağım bilmiyorum..
Hayıt tohumuna başlamayı düşünüyorum

canm benm fsh 8.5 oldu en son hayıt çayına borçlıyum

bu arada amh testini yaptırmadıysan bir an önce onu yaptır ben yaptırdım ve sonuç berbat 0.13 bitmişim

AMH yaptırmadım.. cuma günü randevum var doktorla o zaman ister sanırım..
Sende umudunu yitirme fsh ı düşürmüşsün başka bir konuda okudum

Hayıt çauını nasıl yaptın.. aç tok farkediyor mu ?:44:

hergün düzensiz saatlerde 1-2 bardak demleyip içiyordum ve adaçayı katıyordum içine çok iyi geldi . göğüsler küçülmeye başlamıştı hayıt çayını içtiğim zaman göğüslerde şişkinlik oluyordu bu da benm için güzel bi şeydi çünkü erken menapozda göğüslerde küçülmeye ve sarkmaya başlamıştı.

Benim gögüslerim zaten küçük daha ne kadar küçülecek acaba (
Biran önce çocuk yapma gerekliliği de beni geriyor zaten.. normalde 1-2 yil daha çocuk düşünmüyorduk. Maddi manevi hazır değildik.. ama artık hemen çalışmalara başlamamız gerekiyor..gerçi olacağı yada hemen olacağı da belli degil (

Merhaba kızlar...
Bugun çok mutluyummm..dün tahlil sonuclarımı doktoruma gösterdim. Öncekinden daha yüksek çıkması çok normal dedi. Hatta daha bakmadan yüksek çıkmıştır dedi. Transvajinal ultrasonla yumurtalıklarıma baktı herşey cok normal dedi sadece 6 ay adetlerini not et düzensiz olursa yine gel dedi...
Nasıl rahatladım anlatamam size... darısı başınıza artıkk

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de de erken yumurta yetersizliği var fsh 30 tüp bebek bile yapmadılar bana düşünün daha 27 yaşındayım fsh düşünce gel dediler bu düşecek bişeymi ki çok Üzgünüm çok...

üzülme arkadasım ben 36 fshla olmaz dediler hamileyim, hayıt tohumu ile 15 gun sonrza düşüyor aktardan al gunde ıkı kez iç tohumu keserle toz halne getir kaynayan bır bardak damacana suyun içine br tatlı kasığı koy dk kaynasın soğumaya bırak ve ıç gunde ıkı kez 15 gun sona benımkı 10 'na düştü ondan sonra tüp bebekcıler atlıyo zaten.ben kendiliğinden hamile kaldım şimdi yedi aylık hamıleyım moral bozmak yok inan ve pes etme... allaha dua et

Tam hersey düzeldi derken bu ay yine 24. Gün adet oldum..acaba doktoru mu degistirsem.. kafam cok karıştı

Meraba arkadaslar ben aranixa yeni katildim ben simdiye kadar kendiligimden hic adet gormedim desolett ilaciyla adet goruyorum evliyim 26 yasindayim cocuk icin doktora gittik erken menepoz dedi fsh 45 cikti ozel hastaneye gittik tekrar tup bebek merkezine eski sonuclara bakti hic ugrasmayin dedi siz tecrubelisiniz kutfen biseyler soleyin bi akil verin cocugumun olmasi icin donerden baska bi yol yokmu kafayi yiycem ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevap verecek kimse yok mu

Cevap verecek kimse yok mu

ben de seninle aynı durumdayım bu yolda para hırsızı doktorlara miluarlar döktüm olmadı olmadı en son kapıyı gösterdi hepsi benden sana tavsiye kendini sömürttürme hırsız doktorlara

ben 18 yaşımdan beri adet olmadım benim fsh da 50lere çıktı... yıllarca tüp bebek merkezlerinde süründüm... umut hırsızları tüm birikimimi yedi... şimdi donöre döndüm dolaştım yeniden bu kapıdayım ama Rabbim nasip etmeyecekse böylede nasip etmez.. nasip kısmet... kimseye bu acıyı vermesin ama kendini sakın kullandırma.. yine de iyi bir doktor bulup rahatlamak istersen sen bilirsin canım...
ben 26 yaşında evlendim doktorum büyük bir hastanenein başhekimiydi.. seni sömürürler yapma dedi şimdi 30 yaşındayım... sömürüldüm elimde avucumda hiç bir şey kalmadı yıllarca ankara yollarıında süründüm en iyi dedikleri proflara gittim...... olmayınca olmuyorsadece hayallerimi çalıyorlar... tükendim oyüzden sana yazıyorum..dikkatli ol iyi düşün...Allah kolaylık versin

Peki canim doneri denedin mi bizom normal yolla cocugumuz olmuycak donerden baska care yok herhalde oda gunah nasil olcak bilmiyorum ama bende anne olmak istiyorum

donörü denemedim yıllarca bu yolda yıprandım günah dediler yapamadım ama durdum ve düşündüm Allah yolunda bir evlat yatiştirmek istiyorum bununnesi günah annelik gibi müarekbir duyguyu yaşamak hayırlı bir evlat sahibi olmak için ağlıyorum bu yolda ne gerekirse yapmak mı günah.. insanları dinlersen dilin kemiği yok herşeyi söylüyorlar.. söylemek kolay direnmek bilekolay ama bu duygudan vazgeçmek mümkün değil. zaten rabbim nasip etmeyecekse öylede nasip etmiyor Rabbim sesimizi duysun gerek kalmasın tüm bunlara ama en evlatlık almaya bile karşı olanları görünce umursamamayı öğrendim. kız çocuğu alırsan kocanla nikah düşermiş günahmış aynı odada bile olmaları erkek çocuk bana günah. yani bu zihniyetin sonu yok.. senin kararın ben bu yolda yürümeye karar verdim. rabbim nasip ederse bir şekilde anneliği yaşamak istiyorum... Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.. ben duamı ve namazımı eksit etmeyceğim..kalimi beni en iyi Rabbim bilyor... sende karar verirken iç sesini dinle dua et... Allah yardımcımız olsun

Amh testi yaptırdın mı hiç? Ya da yaptıran var mı ?

Amh testi yaptırdın mı hiç? Ya da yaptıran var mı ?

ben yaptırdım iyide çıktı ama benim foliküllerimin etrafındaki reseptörler bozuk olduğu için naparsak yapalım büyümüyorlar.hatta ben doktorların çok istemediği i bir testi istedim INHIBIN B testi. oda düşük çıktı. o kadar çok yerli yabancı yazı okudum ki bu konudaa.... çok bilmekte iyi olmuyormuş onu anladım Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu arada enim AMH 2.00 çıktı 1 ile 5 arası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…