- 12 Aralık 2013
- 104
- 1
- 34
Amh testi yaptırdın mı hiç? Ya da yaptıran var mı ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
donörü denemedim yıllarca bu yolda yıprandım günah dediler yapamadım ama durdum ve düşündüm Allah yolunda bir evlat yatiştirmek istiyorum bununnesi günah annelik gibi müarekbir duyguyu yaşamak hayırlı bir evlat sahibi olmak için ağlıyorum bu yolda ne gerekirse yapmak mı günah.. insanları dinlersen dilin kemiği yok herşeyi söylüyorlar.. söylemek kolay direnmek bilekolay ama bu duygudan vazgeçmek mümkün değil. zaten rabbim nasip etmeyecekse öylede nasip etmiyorRabbim sesimizi duysun gerek kalmasın tüm bunlara ama en evlatlık almaya bile karşı olanları görünce umursamamayı öğrendim. kız çocuğu alırsan kocanla nikah düşermiş günahmış aynı odada bile olmaları erkek çocuk bana günah. yani bu zihniyetin sonu yok.. senin kararın ben bu yolda yürümeye karar verdim. rabbim nasip ederse bir şekilde anneliği yaşamak istiyorum... Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.. ben duamı ve namazımı eksit etmeyceğim..kalimi beni en iyi Rabbim bilyor... sende karar verirken iç sesini dinle dua et... Allah yardımcımız olsun
ben yaptırdım iyide çıktı ama benim foliküllerimin etrafındaki reseptörler bozuk olduğu için naparsak yapalım büyümüyorlar.hatta ben doktorların çok istemediği i bir testi istedim INHIBIN B testi. oda düşük çıktı. o kadar çok yerli yabancı yazı okudum ki bu konudaa.... çok bilmekte iyi olmuyormuş onu anladımRabbim herkesin yardımcısı olsun bu arada enim AMH 2.00 çıktı 1 ile 5 arası oluyor
Tedaviye basladin mi doner icin
Bizimde herkes gibi kendi kendine cocugumuz ollsa keske bende doner dusunuyorum ama gunah cok kararsizim ne yapicam gic bilmlyorum kafayi yiycem en sonunda o olcak
Insallah cnm anne olmak istryen herkese rabbim hayirli evlat nasip eylesin peki simdi karar verdik donere yumurtayi nerden bulucaz nasil oluyo bu is bir bilgin var mi
canım bak şu sayfaya gel orada bol bol bilgi bulabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=461978&page=2262
oradan yazışmaya devam edebiliriz. ben yönlendirme yapıyor gii olmak için yazmıyorum bazen insanlar turhaf tepkiler verebiliyor en azından o sayfada herkes birbirinin derdinden anlıyo..
Amh testi yaptırdın mı hiç? Ya da yaptıran var mı ?
kıymetli arkadaşlarım benim yaşadıklarınızın hepsini yaşadım.kalbi sızılarınızı fazlasıyla tahmin edebiliyorum.
ben 2yıllık evliyim.doktorlara gittik geldik olmadı önce dedilerki eşinizde problem.neyse6ay onun tedavisi oldu.baktık yine olmuyor.
busefer bi profösöre gittik oda ozamana kadar gittiğimiz hiçbir doktorun istemediği amh testini istedi ve sonuç:0.1in altında.
yani Türkçesi:erken menopoz.biz eşimle doktorun karşısında hüngür hüngür ağladık tabi.bırakın normal yollardan olmasını tüp bebek bile çok zor dediler.osaatten sonra dua dua dua.veeee Allahın Rabbimin takdiri ya kendiliğinden hamile kaldım bugün 6.ayıma girdim.
hiiiç moralinizi bozmayın.aldırmayın umutsuz konuşanalara.Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat.hiç üzülmeyin.çook dua edin.
inanın olmaz diye bişey yok.düşünün 0.1 altı.görünürde kesinlikle olmazdı ama....çookk dua ediyorum size kıymetli arkadaşlarım.
kıymetli arkadaşlarım benim yaşadıklarınızın hepsini yaşadım.kalbi sızılarınızı fazlasıyla tahmin edebiliyorum.
ben 2yıllık evliyim.doktorlara gittik geldik olmadı önce dedilerki eşinizde problem.neyse6ay onun tedavisi oldu.baktık yine olmuyor.
busefer bi profösöre gittik oda ozamana kadar gittiğimiz hiçbir doktorun istemediği amh testini istedi ve sonuç:0.1in altında.
yani Türkçesi:erken menopoz.biz eşimle doktorun karşısında hüngür hüngür ağladık tabi.bırakın normal yollardan olmasını tüp bebek bile çok zor dediler.osaatten sonra dua dua dua.veeee Allahın Rabbimin takdiri ya kendiliğinden hamile kaldım bugün 6.ayıma girdim.
hiiiç moralinizi bozmayın.aldırmayın umutsuz konuşanalara.Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat.hiç üzülmeyin.çook dua edin.
inanın olmaz diye bişey yok.düşünün 0.1 altı.görünürde kesinlikle olmazdı ama....çookk dua ediyorum size kıymetli arkadaşlarım.
bende erken menopoz tanısı altındayım. yaşım 25. otoimmun denilen bi hastalık grubu altındayım ve bu yüzden olduğunu ileri sürdü doktorum. endokrin bölümüne sevketti bakalım sonuç ne olacak. geri dönüş mümkün ama bu ne zaman olur onu bilemeyiz dedi. Rabbim büyük . umudumu hiç kaybetmiyorum. geri dönüş umudunun olması bile sabrıma yardımcı oluyor.
Allah razı olsun yaa 0.1 le hamile kalman Allah ın bi mucizesi.
bana 1.5 la hamile kalman çok zor dedi.
Allah a kalmış iş. Ol derse olur. Maşallah sana da. İnşallah çok rahat bi doğum yaşarsın.
darısı başımıza :)
Umut verdin şu an :)
erken menepozu önce siz mi fark ettiniz? adet miktarınız azaldı mı hiç?
adetlerim geçikince doktora gittim yapılan testlerde çıktı. adetlerimde azalma oldu.