- 16 Nisan 2011
- 114
- 4
Selamunaleyküm,
Iki hafta önece doktorum kan almisti.Hormonlarima bakmak icin.
Cocuk istedigimizi söylemistim.8 yildir evliyim,ilk 3-4 yil cocuk istemedik.
Daha sonrada bazi nedenlerden dolayi,hastalik vs den dolayi düsünmedik.
Yasim geciyor dedim,hormonlarima bakti.
Gecen esimle beni konusmya cagirdi.Doktorum Alman Almancam pek yok,ama anliyorum.
Hic erken menopoz falan demedi.Sadece hormonlarim cok dengesiz,yüksek dedi,baska bir hastahaneye sevketti.
6 aya randevu aldik,en erken bunu verdiler.
Neyse yillardir her 3 ayda bir kadin doktruna giderim,sürekli (eispur)yumurtlama yaptigimi söylerdi:
Sagda iki yumurta,solda 1 vs gibi.Gecenlerde 2 ay adetim gecikti.Muayene oldum kist cikti 5 cm,lik.
Bana adet olmam icin dogum kontrol hapi verdi.2-3 tane var,hala bitmedi.Günümde gelmedi.Karnim hamileler gbi sisti.Gören hmilemisin diyor.Ah nerde keske olsam diyorum icimden.Sormalari morlimide bozuyor tabii.
Kist varken kan aldi,hormonlarim kötü cikti,hic beklemiyordum,cok üzüldüm.
Elime kagit verdi,kagitta...
FSH 27.08
Lh 14
E2 22,54
AMH 0.08 yaziyor.amh ile fsh yi isaretledi,cocuk istegimde yerle bir oldu.Internetten okudugum kadariyla tüp bebek sansimiz bile yokmus.Cok üzülüyorum,insaallah rabbim her evlat isteyene saglikli,sihhatli,salih evlat nasip eder,tabiki bana da.Dua edin,bende sizler icin dua edecegim.
Iki hafta önece doktorum kan almisti.Hormonlarima bakmak icin.
Cocuk istedigimizi söylemistim.8 yildir evliyim,ilk 3-4 yil cocuk istemedik.
Daha sonrada bazi nedenlerden dolayi,hastalik vs den dolayi düsünmedik.
Yasim geciyor dedim,hormonlarima bakti.
Gecen esimle beni konusmya cagirdi.Doktorum Alman Almancam pek yok,ama anliyorum.
Hic erken menopoz falan demedi.Sadece hormonlarim cok dengesiz,yüksek dedi,baska bir hastahaneye sevketti.
6 aya randevu aldik,en erken bunu verdiler.
Neyse yillardir her 3 ayda bir kadin doktruna giderim,sürekli (eispur)yumurtlama yaptigimi söylerdi:
Sagda iki yumurta,solda 1 vs gibi.Gecenlerde 2 ay adetim gecikti.Muayene oldum kist cikti 5 cm,lik.
Bana adet olmam icin dogum kontrol hapi verdi.2-3 tane var,hala bitmedi.Günümde gelmedi.Karnim hamileler gbi sisti.Gören hmilemisin diyor.Ah nerde keske olsam diyorum icimden.Sormalari morlimide bozuyor tabii.
Kist varken kan aldi,hormonlarim kötü cikti,hic beklemiyordum,cok üzüldüm.
Elime kagit verdi,kagitta...
FSH 27.08
Lh 14
E2 22,54
AMH 0.08 yaziyor.amh ile fsh yi isaretledi,cocuk istegimde yerle bir oldu.Internetten okudugum kadariyla tüp bebek sansimiz bile yokmus.Cok üzülüyorum,insaallah rabbim her evlat isteyene saglikli,sihhatli,salih evlat nasip eder,tabiki bana da.Dua edin,bende sizler icin dua edecegim.