- 18 Şubat 2011
- 40
- 1
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Dün aldığım sonuçlarla bende erken menapoz olduğumu öğrendim. fsh ım 100 üzerinde çıktı. Başta çok üzüldüm ama bu durumla başa çıkabilirim çünkü daha öncede başıma geldi.
Benim gibi olan arkadaşlar sakın panik olmayın. 4 sene öncede bu durumu yaşadım fshım 80 civarıydı. Evlenmek üzereydim doktorum bana doğuım kontrol hapı önerdi yumurtlamayı donduruyor ama yumurtaların ziyan olmuyor. Ben 6 ay kullandım bırakır bırakmazda hamile kaldım.şimdi 1,5 yaşında bir oğlum var. ani yükselişlerde paniğe kapılmayın.
Pozitif düşünelim beyminize güzel sinyaller gönderelim:)
Bu moral dolu güzel yazı için teşekkürler :) Ufaklığı da Allah bağışlasın..Böyle durumların sonucunda bu güzel haberleri duymak insanı heyecanlandırıyor ve ümit veriyor:) Bu arada yumurtlamayı donduruyor dediğiniz şey östrojen desteği veren doğum kontrol hapı mıydı? Bir de hangi doktora gittiniz paylaşabilirseniz sevinirim..
Bak tubiş güzel haberler var burda inşallah senin de haberini alırız yakında, moral bozmak yok :) Ben daha evli bile değilim evlenir evlenmez çalışmalara başlaamak lazım