İnşallah hayırlı haberler alırsın canım..Rabbim yardımcımız olsunnn
Amin cnm..gelismeleri yazarim hepimiz icin hayirli olan karsimiza ciksin insallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım..Rabbim yardımcımız olsunnn
Mübarek cuma günü sela ezan arasında tüm dualarımızı kabul buyura Rabbimm.
Şifamızı vesilelerle yollaya..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Merhaba kızlar ben size birşey danışmak istiyorum... Adetlerim gayet düzenli buana kadar sıkıntı yaşamadım adet olduğum gün çok üşüyorum sonra soğuk terler akıtıyorum ve şiddetli ağrım oluyor çok doktora gittim hiç bir sorun yok... Ama bir yıldır adet olmadan 1 hafta önce çok sinirli oluyorum veya ağlama krizi geçiyorum birde birkaç gün önceden geceleri ateş basıyor camı falan açmadan yatamıyorum ama her ay olmuyor ıkı ayda bır adetime 4-5 gün kala dün erken menopoz detaylarını okudum ve baya korktum... Test varmış olmam gereken kimi yerde adetin 3 günü diyorlar kimi yerde istediğin zaman bu belirtiler erken menopoz mu birde hangi testi olmam ve ne zaman yaptırmam lazım... Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 24 yaşında bekarım...
gözdecim gelişme yok mu ne yaptın?
Cnm..son 2 gun hasta olmama(insallah olmam:) bekliyorum gelismeleri yazicam insallah hayirli hbrleri paylasirim..Allahim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin
Cnm adetlerin duzenliyse pek sorun oldugunu dusunmuyorum kanda fsh seviyene baktirman gerekiyor hormon tahlili yani umarim bisey yoktur ayni sorun benimde basimda stres yapma kendine tahlillerini yaptirip sonucu burdan paylasirsan arkadaslarda yardimci olurlar gecmis olsun..
Merhaba kızlar ben size birşey danışmak istiyorum... Adetlerim gayet düzenli buana kadar sıkıntı yaşamadım adet olduğum gün çok üşüyorum sonra soğuk terler akıtıyorum ve şiddetli ağrım oluyor çok doktora gittim hiç bir sorun yok... Ama bir yıldır adet olmadan 1 hafta önce çok sinirli oluyorum veya ağlama krizi geçiyorum birde birkaç gün önceden geceleri ateş basıyor camı falan açmadan yatamıyorum ama her ay olmuyor ıkı ayda bır adetime 4-5 gün kala dün erken menopoz detaylarını okudum ve baya korktum... Test varmış olmam gereken kimi yerde adetin 3 günü diyorlar kimi yerde istediğin zaman bu belirtiler erken menopoz mu birde hangi testi olmam ve ne zaman yaptırmam lazım... Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 24 yaşında bekarım...
gözdecim gelişme yok mu ne yaptın?
Canım düzenli adet görüyorsan her zaman umudun var demektir bebek için..
Gnelde bir süre sonra aralar açılarak kesiliyormuşş..
Benim 26 yaşımda geçen sene pat diye her şey normalken kesildi mesela..
İyi tarafından düşün bence 1 tane Allah bağışlasın evladın var..
Evet yaşın daha çok erken menopoz için..Hormon replasman tedavisi verdilermi acaba sana.Bitkisel şeylerle en azından geriletmeye çalışabilirsin menopozu..
kızlarrr cyclo içipte adet göremeyeniz varmı..bu benim zaten aralıklarla 3. Içişimm..ilkinde 21 gün içtim 3. Gün adet oldumm..ikincide 10 gün içtim günde 2 taneden onda da 3. Gün bitti oldumm..şimdi 21 gün kullandımm 6. Günümdeyimm çıldıriciiiğiiiiimmmm olamıyorumm..ilaç bittikten sonra ilk 3 gün ara ara fena sancılarım olduu..son 3 gündürde tık yokk..ne yapacağımı şaşırdımm..böyle olan varmı aranızda hiç????:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
düzgün kullanmıyorsun gibime geldi hapı canım yaa .bir de cyloyu günde 2 kere içildiğini senden duydum yani içilebilirmiymiş???
düzgün kullanmıyorsun gibime geldi hapı canım yaa .bir de cyloyu günde 2 kere içildiğini senden duydum yani içilebilirmiymiş???
Bu konudada tüp doktorum bana dedi ve bende öyle kullanmıştım o ay..Öylede adet olmuştum..Ama şimdiki doktorum öyle bir şey demedi.21 gün daha mantıklı çünkü zaten vücut östrojen üretmiyor yavaş yavaş düzenlemesi daha iyi oluyormuş..
selam arkadaşım.ben siteye yeni üye oldum.sizin msjlarınızı okudum.fshyi nasıl düşürdün en önemlisi de östrojeni nasıl yükselttin.msjıma cvp yazarsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler