- 15 Şubat 2011
- 60
- 3
TİBUSBULAN canım cyclo kaç aydır içiyorsun.2 senedir içiyor musun cylo canım.aslanpençesini sadece 4 aydır mı yapıyorsun.
ondan önce bişey kullandınmı.aslanpençesi ni cyclo ile berabermi kullanıyorsun.ve günde kaç defa içiyorsun aslanpençesini.nasıl yapıyorsun çayını canım yazabilir misin.ama ne güzel düşümüş fsh.benim hiç düşmüyor.benimde yüksek fshım.
başka bişey kullanıyormusun hayıt gibi.
birde cyclo kaç ay kullandın yazarmısın canım merak ettim
ben 2 senedir doğum kontrol hapı ile hastalanıyordum maalesef o dönemlerde evli olmadıgım içinde hiiç bir doktor bana çocugun olmaz gibi bişey söylemedi.8 ay önce evlendim ve yaklaşık 4-5 aydır cyclo kullanıyorum . aslan pençesini sadece 4 aydır içiyorum her sabah ve akşam yemeklerde yaklaşık 2 saat sonra 1 bardak su kaynatım içine bir iki tutam testere dişli aslanpençesini koyup 5 dk kadar demliyorum ve süzüp biraz soğuduktan sonra ama çokda soğumadan içiyorum. ayrıca her öğlen ve akşam yemeklerden 10 dk öncede beyaz soğanı aynı şekilde yapıp içiyorum ve bu ay cyclo kullanmadan hastalandım . soğansuyu hastalanmadan 15 gün önce içmeye başlamak gerekiyormuş ama ben bilemedim ve geçen ay hastalığım bittiği gibi içmeye başladım ve 2 hafta sonra yani şuanda hastayım inanamadım üstelik bu ay doktorum cycloyu içmememi istedi duruma bakmak için . üstelikte rahim duvarı 6.33 mm olmuş normalde meneposdakilerin rahim duvarı 2 veya 3 mm olurmuş.