Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok çok saol canım gerçekten. çok güzel açıklamışsın herşeyi. zamanını ayırdığın için sağol bitkileri kullanmaya başlicam inşllh. ilacı da doktora sorucam. inşallh olur hayırlısıyla ALLAHIM hepimize de verir bebiş inşallh senin tüpbebek sonucun belli olunca söylermisin bana hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
cnm bende 23 yaşındayım geçen sene öğrendim erken menopaza girdiğimi(ve 5 yıldan beri hep bir düzensizliğim vardı önemsemedik işte.şimdi cyclo kullanıyrum sürekli bıraktığım zaman olmuyorum farlutalle oluyorum bekar olduğum içinde başka yapılacak birşey yok dua ediyorum kendime cümlemize rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş.dün yine tahlil yapldı yine 1bucuk yıldır ilk defa fshm düşmüş 8.95 çıktı çok düşük olmsa çok sevindim ama:) ,,ama prolaktinim tavan yapmış ve e2 çok düşük 0 düzeyinde östrojenın cok dusuk dedı doktor bu sefer başka bır doktora gıtmıstım cycloyu sakın bırakma dedı.kullanıyrum sürekliişte sen bekarken neler yapmıştın canm birbirimize destek olalım bizim bizden başka ne dostumuz var nede anlayan
figen26 slm,
sen normalde adet olabiliyor musun? benimde fsh yüksekliğim var ama hiç adet olamıyorum. yani doktorun söylemesine göre ben erken menopzmuşum. senin sorununda aynımı?