Merhabalar!
Bende hikayemi anlatmak istiyorum.Şuan 30 yaşındayım minyon ama kilo fazlası olan oldum olası da kilo vermeyle mücadele eden biriyim bıktım.Herkesin hayatta travması vardır benimkide küçük yaşta babamı kaybetmekle geriye sinirsel yaşam sunun anneyle geçen bir ömür sığdırdım 30 yıla.Genç kız olmadan önce araştırmacı olduğum için bekliyordum adet olacağımı 12 yaşında ve kontrollü olarak gerekeni yaptım.3 ay sürdü sonra kesiliş o kesiliş!!!Dr gittik çocuk daha olur düzensizlikler yumurtalıkları gelişmemiş dendi tabi ben anne olsam başka başka dr. lara giderdim.bir süre sonra özel bir dr gittik baktı ultrasonla 2 yumurta var moral verdi dr üzülme olmaz öyle şey vs.lise yıllarımda üniversite hast gittim bir daha adet görmeyeceksin dedi ağla zırla eve gittim suçladığım annemdi depresyona girdim benim hiç çocuğum olmayacak diye evlenmemeye karar verdim ilerde bunu düşündüren lanet olası toplum beni kim alır dedim kısırım resmen!Üniversite yıllarımda kendi okulumda bir dr ile tanıştım arkadaş olduk o muayene etti birde rahmin küçük dedi ve erken menapoz olmuşun düzenli doğum kontrol hapı kullanmaz lazım belli yaşa kadar dedi!Neticede onca sinirli oluşum bağırış çağırış bundaymıymış dedim ve kimse halimi anlamazken sinirimi yersizlikle suçladı ve kilo alışım veremeyişim de bundanmı bilmiyorum yaş 30 olduktan sonra daha da zor kilo vermek.enerji sistemiyle ilgileniyorum reiki insiye oldum önce kendime şifa vermek ve ihtiyacı olana vermek için böylece üreme çakrama enerji verirsem bununda yararı olur dedim hap içmiyorum 3 aydır enerji veriyorum ama maalesef o marankinin kürünü kullandım 1 ay,bir aktarcının kürünü 1 ay farklı zamanlarda kullandım ama faydalı olmadı.Zamanla insan kendini kabul ediyor.Herşeyden geçtim sağlıklı olmak istiyorum.Şu sıralar tüm arkadaşlarım evlenmiş coluk cocuk görüyorum tekrar özenişlerim başladı.Bekarım hemde erken menapoz ne yapıcam ben evlencem cocuğum olamaz mı?Lütfen yardımcı olun.Sevgiler...
Canim,
sana hayit hapini tavsiye ederim agnus-castus, mutlaka kullan, vede Aslan pencesi cayi yap, bikmadan usanmadan hergün 2 fincan ic, selenyum kullan, ama hayit hapiyla düzene girecegini umuyorum. bu ikisini kullan Allahin izniyle, Aslan pencesi vede hayiti kullan reglin gelmeye baslar. Ama bu is sabir isi, pes etmeden sabirla bitkisel caylarini kullan. Sonra civan percemini de demleyip icebilirsin.
Agnus castusu kesme derim ben evlenene kadar. evlenmeden öncede sogan kürü yaparsin, allahin izniyle hersey yoluna girer. Canini üzme, dilerim tez zamanda evlenirsin, sonrada bize hamileyim diye müjdeli haber yazarsin, bu is biraz beyin isi, stres yok, olumsuz düsüncelerden uzak dur. Sonrasi kendiliginden gelir.
Kimseyi de suclama, yazilandan öte birsey olmuyor hayatta. Hayit vede aslan pencesi hormonlari düzenliyor. Civan percemide rahime iyi geliyor. Selamlar.