Kızlar Çok korkutuyorsunuz beni....Ben hem pco yum.Hemde erken menopoz riskim varmış.Geçen sene tanıdık bir doktora gidince öğrendim.İlk adet olduğumdan beri hep adet düzensizliğm vardı,sonra tüylenmeler başladı ve annem doktora götürdü 10 seneyi geçti doğum kontrollerle adet olabiliyordum yoksa gelmiyordu.2,5senelik evliyim geçen sene özel bir muayene de ki tanıdık doktora gittiğimde bir an önce hamile kalmamı oda elinden geleni yapacağını pco ve erken menepoz değerlerine sahip olduğumu söyledi
Ama çalıştığım için ve eşimin iş problemelerinden dolayı bebeği biraz savsakladım Bu ay bebek için ilaçlarıma başladım ama ne yapcağımı bilmiyorum sizlerin yazdıklarını okuyunca adetim gelsin istiyorum.Ama bebek içinde gelmemesini diliyorum.Bu ay acayip şişkinlik var karnımda bekarken ısrarla doktorlara sordum(bi çok hasteneye özel doktora üniveristeye felanda gittim adet düzensizliği için)hep kullan bu ispatlanmış adet düzenleyici dediler geçen seneki tanıdık doktoruma sordum yasmin ve diane 35 in zararı varmı 10 senedir kullanıyorum diye hayır kesinlikle iyi yapmışsın kullanmışsın dedi.Bence sizde adam akıllı doktor bulun bir çok doktora gitmeme rağmen tatmin edici cevaplar alamadım üstün körü cevaplarla adetin düzelir,kızlık bozlunca,doğum yapınca vs dendi.Şu anda içim gerçekten rahat herşeyi bana anlattığı için ve uyardığı için ama daha 29 yaşındaykende erken menapoz gözümü ister istemez korkutuyor.Ve şu anda beklemdeyim:Saruboceq: