erken menapoz, amh 0,01 , yüksek fsh ile hamile kalan var mı ? umut ışığı olur musunuz bana ve benim

Merhaba arkadaşlar Ben 27yaşındayım ve 16 yaşımda bir kere adet oldum ondan sonra Ilacsiz adet gormuyorum doktorlar erken menepoza girdiğimi söyledi fsh78 amh 0.1 ne yapacagimi bilmiyorum .2yıldır evliyim. İlk akşamdan beri çocuk istiyorum .bekarken böyle olacağının farkında idim. Eşimde biliyordu ama birbirimizi çok sevdiğimiz için eşim beni böyle de kabul etti. Ama suan içim içimi yiyor. İnsan sevdiğini babalık duygusundan mahrum eder mi hic. O da çocukları çok seviyor başkalarının çocuklarını sevdiğin de içim içimi parçalıyor. Bulunduğum şehirde gitmediğim doktor içmedigim bitki kalmadi .ne yapacagimi bilemedim .gittigim doktorlar tup bebek bile olmaz deyip resmen beni kovar oldular. psikoloji denen birsey kalmadı. Ne yapacagimi bilemiyorum kafa yi yemek üzereyim .bu durumda olup da hamile kalan varmi. Bana stres yapma demeyin bu durumu yaşamayan bilemez. Stres nasıl yapılmaz onu bile bilemiyorum. Evleneli 2yıl oldu bazen eşime boşanalım git başkası ile evlen babalık duygusunu yasa diyorum.
sizi çok iyi anlıyorum aynı durumdayız. Rabbim bizlere şifa versin inşallah. bnde çık araştırdım ama biz gibi olup hamile kalan yok sanırım. dr bana her sene amh testi yaptır yükseldiğinde tüp bebek için gel demişti. madem yükselen bir değer ilaç versin demi

sizi çok iyi anlıyorum aynı durumdayız. Rabbim bizlere şifa versin inşallah. bnde çık araştırdım ama biz gibi olup hamile kalan yok sanırım. dr bana her sene amh testi yaptır yükseldiğinde tüp bebek için gel demişti. madem yükselen bir değer ilaç versin demi
Erken menepoza girmesi 3 yılı doldurmamişsa erken menepozdan cikma ihtimali daha fazla imis .ben duydum amh sı dusuk olup hamile kalan hatta bu sayfaya uye alangu diye biri

Allahtan ümit kesilmez benm erken menepoz 10 senedir var .28 yasindaym. Hicbir zaman umidi kesmedim .cocuk olmasi bizim icin mucize ama kafaya takip stres yapmak daha da zorlastiriyor isi. Cocugumuz olmazsa da olmaz ne yapalm. Bizim imtihan da bu. Bu dunyada olmazsa oteki dunyada yavrularimiz olur.

Selamlar bayanlar. Bende malesef ayni durumdayim( cok gec evlendim(43) Tam bir sene oldu evleneli. Evliligimizin 3.azindan beri bebek istiyoruz olmadi. Dra gittim sok amh 0.08 fsh 105. Cok agladim depresyon klasik dibe cökmeler ve halen ara ara gelmekte((Almanyada oldugum icin bu degerlerle deneme yapilmasi bile yasak( bir senedir aslanpencesi, hayit otu, ari üstü, cörek otu yagi hepsini kullaniyorum. Üstelik almanyada serbest satimi yasak oldugu icin türkiyeden biesteron DHEA getirtip onu kullaniyorum. Birde Doktor adetten kesildigim icin Hormon yazdi cyclo progynova (östrogen icerikli) onu kullaniyorum. Lakin hicbir degisiklik Yok. Haftaya tekrar kan testi yaptiracagim fsh ve amh umarim degisiklik vardir. En son 1inci ayda bakilmisti. Bazen düsünüyorum acaba türkiyede bu degerlerle yaparlarmi?

Selamlar bayanlar. Bende malesef ayni durumdayim( cok gec evlendim(43) Tam bir sene oldu evleneli. Evliligimizin 3.azindan beri bebek istiyoruz olmadi. Dra gittim sok amh 0.08 fsh 105. Cok agladim depresyon klasik dibe cökmeler ve halen ara ara gelmekte((Almanyada oldugum icin bu degerlerle deneme yapilmasi bile yasak( bir senedir aslanpencesi, hayit otu, ari üstü, cörek otu yagi hepsini kullaniyorum. Üstelik almanyada serbest satimi yasak oldugu icin türkiyeden biesteron DHEA getirtip onu kullaniyorum. Birde Doktor adetten kesildigim icin Hormon yazdi cyclo progynova (östrogen icerikli) onu kullaniyorum. Lakin hicbir degisiklik Yok. Haftaya tekrar kan testi yaptiracagim fsh ve amh umarim degisiklik vardir. En son 1inci ayda bakilmisti. Bazen düsünüyorum acaba türkiyede bu degerlerle yaparlarmi?
Bir kere mi olcturdunuz. Bir kere olcturme ile karar verilmez. Bu degerlerle burada tup bebek de yapmiyorlar

Bir kere mi olcturdunuz. Bir kere olcturme ile karar verilmez. Bu degerlerle burada tup bebek de yapmiyorlar
Hayir bu ikinci ölcümümdü üc Ay arayla. En son ocaktaydi haftaya tekrar baktiracagim.gittigim Dr yurt disinda yapan drlar oldugunu söyledi. Yumurta donasyonuna esim sicak bakmadigi icin yaptiramiyorum, hem 100de 3lük bir sansim varken tüpü denemek isterdim(((

bayanlar amh 0,01 fsh yüksek dr yumurtan yok ddi son adetim 25 aralık. dr olmaz deyip hamile kalan var mı acaba bize umut ışığı olur musunuz ? neler yaptınız, tedavileriniz, deneyip memnun kaldıklarınız neler?
Benim de amh değerim ilk ölçtürdüğümde 0.06 idi. Şimdi 0.05 her yıl git gide düşüyor. 2 yıllık evliyim. 4 kez tüp bebek denedim. Ama maalesef yumurtaya ulaşılamadı. Adetlerim bazen düzenli bazen de ilaçla oluyorum. 28 yaşındayım. Bizim için her şey çok zor görünüyor tedavi açısından. Denemediğim bitki kür vs kalmadı. Ama takdiri ilahi bu da bizim sınavımız. Olmuyorsa da bir bildiği var Rabbimin. Çok dua etmek lazım ve sabır.. Çok doktora gittim hepsi de olması çok düşük bir ihtimal dedi. Acaba var mı bu değerle hamile kalan??

Maalesef yapmiyorlar .Bende ayni durumdaym

Benim de amh değerim ilk ölçtürdüğümde 0.06 idi. Şimdi 0.05 her yıl git gide düşüyor. 2 yıllık evliyim. 4 kez tüp bebek denedim. Ama maalesef yumurtaya ulaşılamadı. Adetlerim bazen düzenli bazen de ilaçla oluyorum. 28 yaşındayım. Bizim için her şey çok zor görünüyor tedavi açısından. Denemediğim bitki kür vs kalmadı. Ama takdiri ilahi bu da bizim sınavımız. Olmuyorsa da bir bildiği var Rabbimin. Çok dua etmek lazım ve sabır.. Çok doktora gittim hepsi de olması çok düşük bir ihtimal dedi. Acaba var mı bu değerle hamile kalan??
bu ay gittim benimde 0.01 olan amh değerim 0.009 olmuş git gide düşer ddi dr. ve çok geç kalmışsın ddi daha 27 yaşındayım :KK43: promotil women kullan 1 yıl boyunca bi bakalım ddi :KK43: Rabbim şu mübarek ay hürmetine bizlere de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :dua:

Allahtan ümit kesilmez benm erken menepoz 10 senedir var .28 yasindaym. Hicbir zaman umidi kesmedim .cocuk olmasi bizim icin mucize ama kafaya takip stres yapmak daha da zorlastiriyor isi. Cocugumuz olmazsa da olmaz ne yapalm. Bizim imtihan da bu. Bu dunyada olmazsa oteki dunyada yavrularimiz olur.
verende Allah alanda Allah Rabbim hayırlar eylesin tabii canım. ama insan kendini bazen çok eksik hissediyor o duyguya da engel olmak biraz zor :KK43: inşallah bizde hamiş oluruz

Si
Umudunuzu kayetmeyin. 15 ne ki benm fsh 60 idi 49 a dusurdum .kararlıyım daha da dusurecegm. Doktorlardan umidi kestim ama Allah her bitkiyi insanin hizmetine sunmustur. Ölüm hariç her şeyin tedavisi vardır bu da duzelecek insallah
Merhaba benim fsh değerim 79küsur , Lh 37küsur.doktor en mümkün olan yumurta nakli dedi. Biz onu geri plana bıraktık. Tüp bebek de mümkün değil görünen tek yumurta var. Amh sonucunu bekliyoruz. Uyguladığınız şeyleri yazabilir misiniz? Ya da okuyan hanımlar neler yaptınız çocuk sahibi oldu iseniz

Si

Merhaba benim fsh değerim 79küsur , Lh 37küsur.doktor en mümkün olan yumurta nakli dedi. Biz onu geri plana bıraktık. Tüp bebek de mümkün değil görünen tek yumurta var. Amh sonucunu bekliyoruz. Uyguladığınız şeyleri yazabilir misiniz? Ya da okuyan hanımlar neler yaptınız çocuk sahibi oldu iseniz
Hayıt tohumunu sabah akşam kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim

merhaba ben 2 yıldır fsh amh la ugrasıyorum cok zor bir sürec ve sonuç yok Allah isteyen
herkese nasip etsin

Hayit tohumu kuru icmenizi öneririm ve soğan kuru uygulayın. En son da tarçın çörek otu bal macunu yapıp yeyin Allah in izniyle hamile kalırsınız

X