erken menapoz, amh 0,01 , yüksek fsh ile hamile kalan var mı ? umut ışığı olur musunuz bana ve benim

Hayıt tohumunu sabah akşam kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim
Merhabalar. Yeni üye oldum. 25 yaşındayım bekarım çok yakında evleneceğim. Çok stresli bi dönemdeydim. Adet düzensizliğinden ötürü gitmiştim fsh 14,79 çıktı. Öbür ay adetimde tekrar başka doktora gittim onda da 14,30 çıktı. Üçüncü adette de daha iyi denilen bi doktora gittim o hem fsh hem amh testi istedi.( stresli dönemimi atlarım bu arada stresin azalmıştı. ) Fsh bu sefer 7,50 çıktı. Amh 1,03 ng/mL. Daha evli değilim evlensem bile hemen çocuğum olsun mu bilmiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz. Yorumları okudum epey tecrübeli Kişiler var. Çok kararsız kaldım ilaç mı kullanmalıyım. Bitkisel şeyler mi kullanayım. Yoksa başka bi doktora daha mı gitmeliyim. Bilmiyorum :KK43: lütfen yardım edin.

Arkadaslar doktorlar ilk bana yumurtan yok diyordu ama son cektirdigim ultrasyonda 3te 1 kadar var dediler. Anlamiyorum insan vucudu kendi kendine yumurta mi uretiyor

hanimlar hormon tahlilimi yorumlarmisin fsh 4.91 total testestron 0.34 Estradiol 54 lh 6.24 prolati 6.88 doktor aciklama yapmadi endorin bolumune yolladi cocuk istiyorum tahlilerim kotumuki

Ama internetten arastirdigim kadariyla kadinin yumurtasi anne karninda iken belli imis sonrasinda azalma olurmus artma olmazmis
Evet öyle ama görülmeyen ufacik yumurtalar eğer varsa kimi aylar görünür hale geliyormus. Yani kendiliginden büyüyor yada ilaçlara tepki verip büyüyor ortaya çıkıyor o ufaklar
Umarim anlatabilmisimdir :)

Merhabalar. Yeni üye oldum. 25 yaşındayım bekarım çok yakında evleneceğim. Çok stresli bi dönemdeydim. Adet düzensizliğinden ötürü gitmiştim fsh 14,79 çıktı. Öbür ay adetimde tekrar başka doktora gittim onda da 14,30 çıktı. Üçüncü adette de daha iyi denilen bi doktora gittim o hem fsh hem amh testi istedi.( stresli dönemimi atlarım bu arada stresin azalmıştı. ) Fsh bu sefer 7,50 çıktı. Amh 1,03 ng/mL. Daha evli değilim evlensem bile hemen çocuğum olsun mu bilmiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz. Yorumları okudum epey tecrübeli Kişiler var. Çok kararsız kaldım ilaç mı kullanmalıyım. Bitkisel şeyler mi kullanayım. Yoksa başka bi doktora daha mı gitmeliyim. Bilmiyorum :KK43: lütfen yardım edin.
fsh değerin iyi canım benim 50 çıktı bu ay :KK43: evlendikten sonra bi dr a git daha ayrıntılı bakarlar. düğünün o günlerin tadını çıkar düğün stresi falan geçince daha rahat olursun

Eger gorustugunuz varsa durumu anlatin ona evlenin. Sizin durumunuzda tanidigim vardi doktor olmaz deyip fsh yuksek deyip gonderiyordu suan 2 yasinda cocugu var stres yapma ama evlenirsen evlenecegin kisiye bildir bunu

bayanlar amh 0,01 fsh yüksek dr yumurtan yok ddi son adetim 25 aralık. dr olmaz deyip hamile kalan var mı acaba bize umut ışığı olur musunuz ? neler yaptınız, tedavileriniz, deneyip memnun kaldıklarınız neler?
Şuan sana cevap veriyorum görurmüsün bilemem Aradan 1 sene geçmiş benimde gecensene amh seninki gibi fsh 60lardaydı erken menopoz demişti doktor kesinlikle olmaz bebeğin demişti ama umudunu yitirme yaşım ileri hem şuan şükür Allahım a hamileyim Allah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin

Şuan sana cevap veriyorum görurmüsün bilemem Aradan 1 sene geçmiş benimde gecensene amh seninki gibi fsh 60lardaydı erken menopoz demişti doktor kesinlikle olmaz bebeğin demişti ama umudunu yitirme yaşım ileri hem şuan şükür Allahım a hamileyim Allah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin
Normal yolla mı oldu

Doktor gecensene geri dönüşü olmayan menopoza girdin demişti ama ben sürekli incir kürü hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi kürlerini yaptım Allahımada çook dua ettim. Bence umudumuzu kesinlikle yitirmemek gerek

Doktor gecensene geri dönüşü olmayan menopoza girdin demişti ama ben sürekli incir kürü hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi kürlerini yaptım Allahımada çook dua ettim. Bence umudumuzu kesinlikle yitirmemek gerek
kesinlikle ben de hayıtin faydasını görüp hamile kaldım

Ne kadar zaman kullandınız karıısmları amh ne kadar yukseldı fsh dustu mu

Merhaba arkadaşlar Ben 27yaşındayım ve 16 yaşımda bir kere adet oldum ondan sonra Ilacsiz adet gormuyorum doktorlar erken menepoza girdiğimi söyledi fsh78 amh 0.1 ne yapacagimi bilmiyorum .2yıldır evliyim. İlk akşamdan beri çocuk istiyorum .bekarken böyle olacağının farkında idim. Eşimde biliyordu ama birbirimizi çok sevdiğimiz için eşim beni böyle de kabul etti. Ama suan içim içimi yiyor. İnsan sevdiğini babalık duygusundan mahrum eder mi hic. O da çocukları çok seviyor başkalarının çocuklarını sevdiğin de içim içimi parçalıyor. Bulunduğum şehirde gitmediğim doktor içmedigim bitki kalmadi .ne yapacagimi bilemedim .gittigim doktorlar tup bebek bile olmaz deyip resmen beni kovar oldular. psikoloji denen birsey kalmadı. Ne yapacagimi bilemiyorum kafa yi yemek üzereyim .bu durumda olup da hamile kalan varmi. Bana stres yapma demeyin bu durumu yaşamayan bilemez. Stres nasıl yapılmaz onu bile bilemiyorum. Evleneli 2yıl oldu bazen eşime boşanalım git başkası ile evlen babalık duygusunu yasa diyorum.
Denendıgınız kurlerde fayda saglam adı mı benım de amh 00.1 evliyim hamılelik oldu mu hıc

Selamlar bayanlar. Bende malesef ayni durumdayim( cok gec evlendim(43) Tam bir sene oldu evleneli. Evliligimizin 3.azindan beri bebek istiyoruz olmadi. Dra gittim sok amh 0.08 fsh 105. Cok agladim depresyon klasik dibe cökmeler ve halen ara ara gelmekte((Almanyada oldugum icin bu degerlerle deneme yapilmasi bile yasak( bir senedir aslanpencesi, hayit otu, ari üstü, cörek otu yagi hepsini kullaniyorum. Üstelik almanyada serbest satimi yasak oldugu icin türkiyeden biesteron DHEA getirtip onu kullaniyorum. Birde Doktor adetten kesildigim icin Hormon yazdi cyclo progynova (östrogen icerikli) onu kullaniyorum. Lakin hicbir degisiklik Yok. Haftaya tekrar kan testi yaptiracagim fsh ve amh umarim degisiklik vardir. En son 1inci ayda bakilmisti. Bazen düsünüyorum acaba türkiyede bu degerlerle yaparlarmi?
Hamilelik oldu mu hıc

X