erken menapoz, amh 0,01 , yüksek fsh ile hamile kalan var mı ? umut ışığı olur musunuz bana ve benim

şuan uyguluyorum bakalım adet olunca 3. gün tekrar hormonlar bakılacak o zaman belli olur.
stres, sürekli düşünmekte hormonlarımızı etkileyen şeyler Allah nasip ederse hayırlısı ne zamansa o zaman verir..
aynen canım Rabbimiz ol derse olur hayırlısıyla.senin sıkıntı neydi canım hangi hormonun? insan ister istemez düşünüyor yumurta var mı ki döllendi mi oldu mu olmadı mı diye

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım rabbim tutunup sağlıcakla doğmasını nasip etsin inşallah. senin de hormonlarında mı sıkıntı var canım
amiin hepimize insallah yok benim hormonlarda sorun yok da bende cikolata kistleri var bi de esimde simdi sorun çıktı ros testi yaptirmistik onda sorun çıktı

amiin hepimize insallah yok benim hormonlarda sorun yok da bende cikolata kistleri var bi de esimde simdi sorun çıktı ros testi yaptirmistik onda sorun çıktı
çok geçmiş olsun canım en kısa zmanda sağlığına kavuşursun inşallah. peki adet olmanı engelliyor muydu kistlerin

4ay oldu evleneli canım o yüzden bi normal yolla denememi istedi sanırım dr. Bende o yüzden tüp bebek tedavisine gitmedim daha. Dr yumurtan yok ki tüp bebek tedavisi için yumurtan olmalı deyip önümü kesmişti randevumda :KK43: testere dişli Aslan pençesi çayını demliyordum işten eve gidince aç karnına içiyordum. Sanki ilacın etkisini azalmış gibi geldi bıraktım sonra
Bende ilk baslarda sizin gibi cok takıyordum. Smdi ise alistim takmamaya basladım .fsh sim kendilginden biraz olsun dustu demekki kafaya takmamak gerk

Bende ilk baslarda sizin gibi cok takıyordum. Smdi ise alistim takmamaya basladım .fsh sim kendilginden biraz olsun dustu demekki kafaya takmamak gerk
Çok haklısın canım elde değil ilk zamanlar ne ağladım ben ne üzüldüm sonra ben elimden geleni yapayım verende alan da Allah dedim. Nasipse inşallah hepimizin bebişi olur

aynen canım Rabbimiz ol derse olur hayırlısıyla.senin sıkıntı neydi canım hangi hormonun? insan ister istemez düşünüyor yumurta var mı ki döllendi mi oldu mu olmadı mı diye
benim Fsh degeri yüksek E2 düşük Amh bakılmadı gittiğim hastenelerde bakamıyorlarmış üniv. hastanesinde bakılacakmış doktorum gerekirsse yönlendireceğim dedi

birde ben dalihiye ye gitmiş aşırı halsizlik yorgunlar için kan tahlili yapıldı B12 düşük çıktı. iğne verdi onuda vuruluyorum. B12 eksikliğide doğurganlığı etkileye biliyormuş yani diyeceğim bi kan verip diğer mineral yada vitaminlerinizede baktırın.

benim Fsh degeri yüksek E2 düşük Amh bakılmadı gittiğim hastenelerde bakamıyorlarmış üniv. hastanesinde bakılacakmış doktorum gerekirsse yönlendireceğim dedi

birde ben dalihiye ye gitmiş aşırı halsizlik yorgunlar için kan tahlili yapıldı B12 düşük çıktı. iğne verdi onuda vuruluyorum. B12 eksikliğide doğurganlığı etkileye biliyormuş yani diyeceğim bi kan verip diğer mineral yada vitaminlerinizede baktırın.
Normal deyip geçtiler canım bakmadılar sanırım Demir eksikti bi ara öyle kaldı. Bizim gibi olup hamile kalan var Mıdr neler yapmıştır acaba

Umudunuzu kayetmeyin. 15 ne ki benm fsh 60 idi 49 a dusurdum .kararlıyım daha da dusurecegm. Doktorlardan umidi kestim ama Allah her bitkiyi insanin hizmetine sunmustur. Ölüm hariç her şeyin tedavisi vardır bu da duzelecek insallah
Merhabalar benim sonuçlarım 'da aynı sizin gibi inşallah normale döner

X