erken menapoz, amh 0,01 , yüksek fsh ile hamile kalan var mı ? umut ışığı olur musunuz bana ve benim

Slm kızlar bende uzun zamandır erken menopoz tanısı konmuş biriyim.3 yıllık evliyim başlarda çocuk istemiyordum 3-5 aydır düşünüyorum adetim olmuyordu takip edemiyordum iki gün önce adet oldum bugün bi dr.a gittim gitmez olaydım daha tahlil sonuçları çıkmadan ve ultrasonda bi kaç yumurta var demesine rağmen okadar olumsuz konuştuki dünya başıma yıkıldı bişey yapamam der gibi yolladı ya ölüyorum sinirden:KK43:(((
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifamızı bol bol versin inşallah. Doktor ilaç falan verdi mi biosteron kullanıyorum ben belki bir ihtimal yumurtan oluşur kaliteli olur hamile kalabilirsiniz demişti dr

Olumlu yazınız için çok sağolun. Bana da dr.um hiç yumurtan yok görünmüyor demişti 2aydır düzenli adet görüyorum o da anca ilaçla :KK43: ilaçsız adet göremiyorum. İnşallah düzelirim bende ve benim gibi sıkıntı çekenlerde şifa bulur inşallah. Ben Ankara’da devlette bi profa gittim bu değerle tüp bebek bile olmaz yumurtan yok demişti :KK43: ama bi gün o doktorlara gidip hesap soracağım nasip olurda hamile kalır da doğurursam sağlıcakla kucağıma alırsam
Yumurta bir ay oluşur bir ay oluşmaz adet olmayınca zaten bu yumurta o ay oluşmadı demek. Gerçekten menapoza girildiğinde Yukurtalıklar küçülüyormuş o zaman yumurta üretemez duruma geliyormuş . Benimde hiç yumurta olmadığı ay fsh ka tanışmıştım . Aynı bu cümleleri kullandılar. Önceki ay çok stresli ve üzüntülü bir durUm yaşamıştım bundan olabilir mi dedim Yok falan artık düzelmez dedi. Dahada üzüldüm . Sonra dediğim gibi iyi bir doktora gittim kafana bile takma dedi herşey normal biraz stress yaşamışsın değerlerin omdan artmış dedi. Bende stressi bir kenara attı. Olumludüşündüm ve o ay bebeğime kavuştum ❤️ arısütü bal polen kullanabilirsin günde iki kez aç karnına tahta kaşıkla. Birde soğan kürü Çok iyi geliyor adeti düZenliyor. Adeti düzenli tahlillei normal kadnlar bile 2 3 sene sebepsiz infertilite tedavisi görüyorlar . Stress etkiliyor .

Yumurta bir ay oluşur bir ay oluşmaz adet olmayınca zaten bu yumurta o ay oluşmadı demek. Gerçekten menapoza girildiğinde Yukurtalıklar küçülüyormuş o zaman yumurta üretemez duruma geliyormuş . Benimde hiç yumurta olmadığı ay fsh ka tanışmıştım . Aynı bu cümleleri kullandılar. Önceki ay çok stresli ve üzüntülü bir durUm yaşamıştım bundan olabilir mi dedim Yok falan artık düzelmez dedi. Dahada üzüldüm . Sonra dediğim gibi iyi bir doktora gittim kafana bile takma dedi herşey normal biraz stress yaşamışsın değerlerin omdan artmış dedi. Bende stressi bir kenara attı. Olumludüşündüm ve o ay bebeğime kavuştum ❤️ arısütü bal polen kullanabilirsin günde iki kez aç karnına tahta kaşıkla. Birde soğan kürü Çok iyi geliyor adeti düZenliyor. Adeti düzenli tahlillei normal kadnlar bile 2 3 sene sebepsiz infertilite tedavisi görüyorlar . Stress etkiliyor .
çok haklısın canım umutlu yazıların için çok teşekkür ediyorum. bu ay başladım arı sütü bal polen propolis hepsini cam bi kavanozda karıştırdım tahta kaşıkla çok düzenli olmasada sabahları yiyorum. bi ara sabah akşam yiyordum hafif kaşıntım oldu belki fazla gelmiştir deyip akşamları yemedim. faydası oluyor mu bilmiyorum hormon değerlerimi ölçtürmedim 2 aydır. ilaçlarıma göre adetime 2 gün kala hatta bugün adet oldum. bi de nerde hangi dr a tedavi oldun bna mesajla atabilir misin canım.

bende adet düzensizliği yaşadığım ay doktora gittim fsh 13 gibi bişey çıkmıştı doktorun biri tüp bebek bile zor semin için dedi. İyi bir profesöre gittim önemli olan fsh değil ultrasonda yumurtalıkların durumu dedi tadaviye bile gerek duymadı. Ben yinede bazı kürler denemiştim kendim. Tahlilden sonraki ayda hamile kaldım bebeğim doğdu sağlıkla. Doğumdan 7ay sonra ilk adetimde fsh baktım yine aynı Yüksek. Benim tsh falanda yükselmiş emziriyorum diye prolaktinde yüksek. Bu defa kaza ile İkinci adetimde yine hamile kaldım. Adet olmayınca yine düzensizlikten sandım bebeği 2.5aylıkken öğrendim .
Geçenlerde yine fsh baktırayım dedim bu defa 8e düşmüş . Hiç üzülmeyin fsh ne çıkmış diye. Her doktora inanmayın. Benim fsh yüksekti ama ultrasonda herşey normaldi zaten bu fshta çok stresli bir dönemde aniden bir ayda fırlamıştı yine de hamileliğe hiç engel olmadı şimdide normale dönmüş . Soğan kürü yapmıştım miyom var diye belkide o düşürdü bilmiyorum.
Yumurtalık muayenesi alttan normal ultrason bakılıyor dimi kızlar. Benimde fsh yüksek tüp bebek dediler

benim bi yakınımında fsh 58 e2 11 çıktı ve yumurta görünmedi ve doktorlar maalesef hiç umutlu değil.Amh henüz baktıramadı.Acaba düzelme durumu olur mu ? Böyle olup sonrasında düzelen var mı acaba ?

benim bi yakınımında fsh 58 e2 11 çıktı ve yumurta görünmedi ve doktorlar maalesef hiç umutlu değil.Amh henüz baktıramadı.Acaba düzelme durumu olur mu ? Böyle olup sonrasında düzelen var mı acaba ?
tüp bebek dr.una gittim en son. hacettepeye. doktor değerlerime bakıp ilgilenmedi bile erken menapoz ddi şu an yapabilecek hiç bir şey yok seneler sonra belki ddi. her sene amh testi yaptır yükselme olursa gel tüp bebeğe ddi

Merhaba arkadaşlar Ben 27yaşındayım ve 16 yaşımda bir kere adet oldum ondan sonra Ilacsiz adet gormuyorum doktorlar erken menepoza girdiğimi söyledi fsh78 amh 0.1 ne yapacagimi bilmiyorum .2yıldır evliyim. İlk akşamdan beri çocuk istiyorum .bekarken böyle olacağının farkında idim. Eşimde biliyordu ama birbirimizi çok sevdiğimiz için eşim beni böyle de kabul etti. Ama suan içim içimi yiyor. İnsan sevdiğini babalık duygusundan mahrum eder mi hic. O da çocukları çok seviyor başkalarının çocuklarını sevdiğin de içim içimi parçalıyor. Bulunduğum şehirde gitmediğim doktor içmedigim bitki kalmadi .ne yapacagimi bilemedim .gittigim doktorlar tup bebek bile olmaz deyip resmen beni kovar oldular. psikoloji denen birsey kalmadı. Ne yapacagimi bilemiyorum kafa yi yemek üzereyim .bu durumda olup da hamile kalan varmi. Bana stres yapma demeyin bu durumu yaşamayan bilemez. Stres nasıl yapılmaz onu bile bilemiyorum. Evleneli 2yıl oldu bazen eşime boşanalım git başkası ile evlen babalık duygusunu yasa diyorum.

Merhaba arkadaşlar Ben 27yaşındayım ve 16 yaşımda bir kere adet oldum ondan sonra Ilacsiz adet gormuyorum doktorlar erken menepoza girdiğimi söyledi fsh78 amh 0.1 ne yapacagimi bilmiyorum .2yıldır evliyim. İlk akşamdan beri çocuk istiyorum .bekarken böyle olacağının farkında idim. Eşimde biliyordu ama birbirimizi çok sevdiğimiz için eşim beni böyle de kabul etti. Ama suan içim içimi yiyor. İnsan sevdiğini babalık duygusundan mahrum eder mi hic. O da çocukları çok seviyor başkalarının çocuklarını sevdiğin de içim içimi parçalıyor. Bulunduğum şehirde gitmediğim doktor içmedigim bitki kalmadi .ne yapacagimi bilemedim .gittigim doktorlar tup bebek bile olmaz deyip resmen beni kovar oldular. psikoloji denen birsey kalmadı. Ne yapacagimi bilemiyorum kafa yi yemek üzereyim .bu durumda olup da hamile kalan varmi. Bana stres yapma demeyin bu durumu yaşamayan bilemez. Stres nasıl yapılmaz onu bile bilemiyorum. Evleneli 2yıl oldu bazen eşime boşanalım git başkası ile evlen babalık duygusunu yasa diyorum.
Benim fsh 160 canım ilaç içmeyince ateş basıyor feci. Senden daha kötü durumdayım anlayacağın. Ot çöp ben bunları düzenli 1 seneye yakın denedim fayda etmiyor. Etse bile geri çıkıyor
Benide Dr. Lar kabul etmedi. ahmet erdem etti bakalım onda başladım ne olur bilmiyorum 2 sene oldu menopoza gireli. Esin başkası ole evlense ondan çocuğunun olacaginin garantisi var mı? Ara ara banada oluyor çok uzuluyorum tek umudum belki birgün dönüş olur bu durmdan

Benim fsh 160 canım ilaç içmeyince ateş basıyor feci. Senden daha kötü durumdayım anlayacağın. Ot çöp ben bunları düzenli 1 seneye yakın denedim fayda etmiyor. Etse bile geri çıkıyor
Benide Dr. Lar kabul etmedi. ahmet erdem etti bakalım onda başladım ne olur bilmiyorum 2 sene oldu menopoza gireli. Esin başkası ole evlense ondan çocuğunun olacaginin garantisi var mı? Ara ara banada oluyor çok uzuluyorum tek umudum belki birgün dönüş olur bu durmdan
Insallah ben menepoza gireli 10 sene oldu

Bana doktorlar bosa tup bebek deneme .olur diyenler parani almak icin oyle der dedi

Yumurtaniz hic varmi

Benim yumurtam tamamen bitmiş bu ay hacamat yaptirmayi dusunuyorum belki bi ihtimal işe yarar denemedigim bi o kaldı
Nasibin nerden gelcegi belli olmaz. Bende saskinim nasıl oldu bu durum diye o kadar erken kesilmişsinki sen hipo hipo falan olmasin

X