• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Kredi Kapama

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
merhaba,

ben kredimi üç ay erkenden kapadım. kredi çekerken vadeye göre faiz ekleniyor krediye. kredimi erken kapatmama rağmen faizi ödemiş bulundum. bu faizi geri alabilir miyim?

merhaba,

ben kredimi üç ay erkenden kapadım. kredi çekerken vadeye göre faiz ekleniyor krediye. kredimi erken kapatmama rağmen faizi ödemiş bulundum. bu faizi geri alabilir miyim?
Alamazsınız sözleşmenizde yazar zaten. Tl borcu sabit olan krediyi toplu kapatmak gereksiz bir ödeme zaten. Hiçbir faydası da yok. Zaten bankalar kredinin geri ödemesinde önce faizi geri alır ana para sona kalır

Son üç ay kala içinde fazla bir faiz kalmıyor zaten ödenen Son taksit direk anaparadır. Taksit ödemeleri faiz ağırlıklı başlayıp Son aylara doğru anapara ağırlıklı olur.erken kapatmayı taksit çok fazla ise yapmak mantıklı az kalmış taksitleri kapatmak aslında anaparayı toplu ödemek bir nevi. Banka ile görüşün isterseniz inceleme yapsınlar ödeme tutarınız ve kalan faiz ile ilgili.

başka bir borca girdim çünkü. bu kredimi kapatamasaydım her ay üç bin ekside olacaktım. borçlarımdan birini ödeyemeyecektim üç ay boyunca.

cevaplarınız için teşekkür ederim 🌸

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatabilir misin?

Back