• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba için kredi çekmek?

Birkaç ay arabasız dururum derseniz arabanın parasını altına koyun biraz da siz biriktirin açık 150 bin miydi o para zaten tamamlanır çünkü altın uçuşta daha da uçar 🤭
Ya bir miktar birikmiş param vardı iki yüz bin kadar. Altın 3500 civarıyken almadım hep bayramdan sonra düşecek dediler çünkü.
Aniden fırladı şimdi de çok yüksek. Alsam mı almasam mı bilmiyorum.

Araba fiyatları bir müddet uçmaz alan yok nasıl uçsun millet arabasına yağ bakımı yaptırmıyor araba mı değiştirecekler ya da alacaklar
Ben ilanları çok takip ediyorum. Toyota Auris mesela sevdiğim bir araç çok da tutuluyor. Geçen yıl sonunda altı yüz - altı yüz elli civarına çok rahat temiz 2015-2016 civarı bulunuyordu. Şimdi en iyi yedi yüz yedi yüz elliden ilana giriyor ve adamı akşamına arıyorsun kaporasını aldım diyor. Yani gördüğüm kadarıyla fiyatlar artıyor talep de var temiz araçlar çok hızlı gidiyor.

Ben ilanları çok takip ediyorum. Toyota Auris mesela sevdiğim bir araç çok da tutuluyor. Geçen yıl sonunda altı yüz - altı yüz elli civarına çok rahat temiz 2015-2016 civarı bulunuyordu. Şimdi en iyi yedi yüz yedi yüz elliden ilana giriyor ve adamı akşamına arıyorsun kaporasını aldım diyor. Yani gördüğüm kadarıyla fiyatlar artıyor talep de var temiz araçlar çok hızlı gidiyor.
O ilannlara bakma o ilandan aşağı satılıyor hep 700 ilanda 600 t3klif et kabul edilir kız kardeşime araba alındı kadjar 800 lerde ilandaydı 670e mi ne alındı 2018 ya da 2017 model geçen sene yani çok eski değil

O ilannlara bakma o ilandan aşağı satılıyor hep 700 ilanda 600 t3klif et kabul edilir kız kardeşime araba alındı kadjar 800 lerde ilandaydı 670e mi ne alındı 2018 ya da 2017 model geçen sene yani çok eski değil
Yok vallahi ya olmuyor ben kaç tane araba için yüz yüze görüştüm bir tane corolla vardı babamla gittik yalvar yakar yine indirmedi dediği fiyattan başkasına satmış hep herkes sizin gibi diyor ikinci el piyasası kötü diyor ama yok o pazarlıklar bize hiç denk gelmedi

Vallahi sekiz yüzden 670'e biri bana da indirtsin

Hyundai bayon jump. Haziran ayında 1 milyondu, şimdi 1.400 olmuş.
Sıfır mı geçen sene sıfır araçlara çok iyi indirim yapılmıştı güvenlik paketi olayı yüzünden. İkinci ellerde böyle bi artış yok çünkü ben de grçen sene sıfır araba aldım benimki 10 bin arttı sadece ama benim aracımda pkat olayı yoktu

Hyundai bayon jump. Haziran ayında 1 milyondu, şimdi 1.400 olmuş.
Sıfır mı geçen sene sıfır araçlara çok iyi indirim yapılmıştı güvenlik paketi olayı yüzünden. İkinci ellerde böyle bi artış yok çünkü
Evet sıfır. İkinci eli de 200 bin falan arttı. Aylardır araç bakıyoruz, genelde artıyor sanki🤷‍♀️

Pazarlık yapacaksın bu kadar basit kadjar diye de yazdım modeli zaten. Sahibinden de hep şişirilmiş fiyatlar var
Kadjarı kadar diye okumuşum pardon. Hayırlı olsun. Ama dediğim gibi olmuyor yani. Yeni bir tane Auris baktık. Bırakın altı yüzü altı yüz elliye bile imkanı yok vermem dedi. Adamın da acil nakite ihtiyacı vardı ev almış ama yine de bir saat konuştuk kesinlikle ikna olmadı. Nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum.

Sıfır mı geçen sene sıfır araçlara çok iyi indirim yapılmıştı güvenlik paketi olayı yüzünden. İkinci ellerde böyle bi artış yok çünkü ben de grçen sene sıfır araba aldım benimki 10 bin arttı sadece ama benim aracımda pkat olayı yoktu
Senede 10 bin mi arttı 🧐 hangi araba o kadar az zam aldı ki çok şanslısınız

Senede 10 bin mi arttı 🧐 hangi araba o kadar az zam aldı ki çok şanslısınız
Togg aynı şekilde clio taigo puma mokka vs de 400 artmadı 100 150 arttı baktığımda. Geçen sene kanun çıktı arabalarla ilgili temmuzdan sonra sıfır satılamayacaktı bazı özellikleri yoksa o yüzden çok güzel kampanyalar olmuştu nakit indirimleri vs olmuştu hep

Kadjarı kadar diye okumuşum pardon. Hayırlı olsun. Ama dediğim gibi olmuyor yani. Yeni bir tane Auris baktık. Bırakın altı yüzü altı yüz elliye bile imkanı yok vermem dedi. Adamın da acil nakite ihtiyacı vardı ev almış ama yine de bir saat konuştuk kesinlikle ikna olmadı. Nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum.
Ben yapmadım araba kazalı ama ciddi hasar kaydı yok arkadan vurmuşlar sadece aitbag vs sağlamdı satılmıyor satılmayınca mecburen kabul ediyorlar abim de aracını satmıştı o dönem yine ucuza gitmişti sahibindene göre

Back
X