• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba için kredi çekmek?

O parayı altına yatirirsaniz sene sonuna doğru beklentiizin çok üstünde bir araba alabilirsiniz yılın üçte biri bitti bile . Altın çok fena yükselecek .

Konu sahıbı arabasız 4-5 ay idare edebilirseniz paranızı direk faize yatırın 😀 üstüne az da sız bırıktırın

Borçu hiç sevmıom ya

maaşınız iyiyse sifir faiz veren bankardan kredi karti acabilirsiniz aslinda. 3 ayda 6 ayda ödüyorsun- krediden iyidir
1000079677.webp
1000079676.webp
1000079675.webp
1000079674.webp

ben zamaninda bu bankaların neredeyse hepsinden çektim. online uye oluyorsun kameradan musteri hizmetleriyle konusuyorsun hicbir zahmeti yok.
uc tanesinden cek simdilik - aylik odeme sikintisi yasarsan dördüncüyü de ceker o parayla diğerlerinin taksidini odersin falan bir sekilde döndürürsün kendini🤣
sadece kredi kartini çıkartıp esnek hesaptan parani cektikten sonra ara limitini dusur. mesela 30 cektiysen limitin 31bin olsun. çünkü belli bir limit var kredi kartlarin onun ustundeyse diger banka sana kredi karti vermiyor haliyle sifir faizden yararlanamiyorsun

maaşınız iyiyse sifir faiz veren bankardan kredi karti acabilirsiniz aslinda. 3 ayda 6 ayda ödüyorsun- krediden iyidir
Eki Görüntüle 3580206 Eki Görüntüle 3580207 Eki Görüntüle 3580208 Eki Görüntüle 3580209
ben zamaninda bu bankaların neredeyse hepsinden çektim. online uye oluyorsun kameradan musteri hizmetleriyle konusuyorsun hicbir zahmeti yok.
uc tanesinden cek simdilik - aylik odeme sikintisi yasarsan dördüncüyü de ceker o parayla diğerlerinin taksidini odersin falan bir sekilde döndürürsün kendini🤣
sadece kredi kartini çıkartıp esnek hesaptan parani cektikten sonra ara limitini dusur. mesela 30 cektiysen limitin 31bin olsun. çünkü belli bir limit var kredi kartlarin onun ustundeyse diger banka sana kredi karti vermiyor haliyle sifir faizden yararlanamiyorsun
Bunlardan alamadım maalesef

daha once hesabının olmadigi bankalardan hesap ve kredi kartı açınca sana sifir faizli kredi veriyor.
bazılarıni 3 ayda ödüyorsun bazilarini 6
sifir faizli oldugu icin 30bin cektiysen 30 bin ödüyorsun. faiz falan yok
Evet geçen sene başvurdum. Fakat bu sefer de kredi kartlarımın limiti yüksek diye ödenmedi. Düşürdüm yine aynı anlamadım ben de

Merhaba arkadaşlar. Elimde 450 bin civarı param var. Araba için 150 bin kredi çekmeyi düşünüyorum. 15 ay 80 bin faiz geliyor üstüne. Siz olsanız kredi çeker misiniz ?
Ayda 15 bin ödemesi olacak. Çok uygun bence. Çekin
Araba fiyatları uçarsa diye korkuyorum 😀
Evet artıyor sürekli. Yazın almadığımıza pişman olduk biz de. Baktığımız araba 300 bin arttı

Borç alabileceğin akraban kardeş veya anneden alabiliyorsan bu riske girme derim

Birkaç ay arabasız dururum derseniz arabanın parasını altına koyun biraz da siz biriktirin açık 150 bin miydi o para zaten tamamlanır çünkü altın uçuşta daha da uçar 🤭

Back
X