- 18 Ağustos 2016
- 5.132
- 21.326
- 348
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Kredi dediğin şey zaten ev araba vs için çekilmeli.
Çek tabi.
Çek tabi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten arabasını satmış 450 bine80binde az para değil, 150binde biriktirilir bir para.450binlik araba alıp,biriktirince satıp yükseltseniz.
Kuralı ve kurasız var, kuralıda garanti yok en sonda size çıkabilir, ama kurasızda ne kadar peşinat verirseniz o kadar erkene alıyorlar teslimatı, biz 9 ay sonra teslim 3m aldık. Tek sorun yaşamadık.Kesin çıkıyor mu
Hmmm tamam o bölümü atlamışım,o zaman mantıksız bir yaklaşım oldu benimkizaten arabasını satmış 450 bine
Bende siz gibi dalmıştım konuyaHmmm tamam o bölümü atlamışım,o zaman mantıksız bir yaklaşım oldu benimki![]()
Bunlardan alamadım maalesefmaaşınız iyiyse sifir faiz veren bankardan kredi karti acabilirsiniz aslinda. 3 ayda 6 ayda ödüyorsun- krediden iyidir
Eki Görüntüle 3580206 Eki Görüntüle 3580207 Eki Görüntüle 3580208 Eki Görüntüle 3580209
ben zamaninda bu bankaların neredeyse hepsinden çektim. online uye oluyorsun kameradan musteri hizmetleriyle konusuyorsun hicbir zahmeti yok.
uc tanesinden cek simdilik - aylik odeme sikintisi yasarsan dördüncüyü de ceker o parayla diğerlerinin taksidini odersin falan bir sekilde döndürürsün kendini
sadece kredi kartini çıkartıp esnek hesaptan parani cektikten sonra ara limitini dusur. mesela 30 cektiysen limitin 31bin olsun. çünkü belli bir limit var kredi kartlarin onun ustundeyse diger banka sana kredi karti vermiyor haliyle sifir faizden yararlanamiyorsun
Ağustostta 900 bin alacağım ben de eğer başvurursam.Kuralı ve kurasız var, kuralıda garanti yok en sonda size çıkabilir, ama kurasızda ne kadar peşinat verirseniz o kadar erkene alıyorlar teslimatı, biz 9 ay sonra teslim 3m aldık. Tek sorun yaşamadık.
daha once hesabının olmadigi bankalardan hesap ve kredi kartı açınca sana sifir faizli kredi veriyor.Bunlardan alamadım maalesef
Evet geçen sene başvurdum. Fakat bu sefer de kredi kartlarımın limiti yüksek diye ödenmedi. Düşürdüm yine aynı anlamadım ben dedaha once hesabının olmadigi bankalardan hesap ve kredi kartı açınca sana sifir faizli kredi veriyor.
bazılarıni 3 ayda ödüyorsun bazilarini 6
sifir faizli oldugu icin 30bin cektiysen 30 bin ödüyorsun. faiz falan yok
Bu devirde kredi faizi ile uğraşılmaz. En doğrusu bu şimdilik benceAğustostta 900 bin alacağım ben de eğer başvurursam.
Araba fiyatları uçarsa diye korkuyorumBu devirde kredi faizi ile uğraşılmaz. En doğrusu bu şimdilik bence
Git gide düşen bi piyasa, alım gücü kalamdı ki uçsun.Araba fiyatları uçarsa diye korkuyorum![]()
Ayda 15 bin ödemesi olacak. Çok uygun bence. ÇekinMerhaba arkadaşlar. Elimde 450 bin civarı param var. Araba için 150 bin kredi çekmeyi düşünüyorum. 15 ay 80 bin faiz geliyor üstüne. Siz olsanız kredi çeker misiniz ?
Ayda 15 bin ödemesi olacak. Çok uygun bence. ÇekinMerhaba arkadaşlar. Elimde 450 bin civarı param var. Araba için 150 bin kredi çekmeyi düşünüyorum. 15 ay 80 bin faiz geliyor üstüne. Siz olsanız kredi çeker misiniz ?
Evet artıyor sürekli. Yazın almadığımıza pişman olduk biz de. Baktığımız araba 300 bin arttıAraba fiyatları uçarsa diye korkuyorum![]()