- 8 Mayıs 2022
- 143
- 20
- 26
-
- Konu Sahibi cicekperisi12
Umarım gönlünüzden geçen şekilde olur sonuçEvet hergün sabah yapiyorum, hepsi de negatif, garibime gidiyor, çünkü fazla şekilde ağrım oldu bu ay Yumurtalık ağrım, göğüs ağrım aynı anda başladı ve devam ediyor , ne yani şimdi bu kadar ağrı acıyı ben regl olucam diye mi çekiyorum? anlamıyorum
Ağız tadı nasıl oluyor?Adet öncesi göğüs hassasiyeti olmuyorsa belirtidir, ama ben de sadece uçları agrimisti 1 hafta kala.
Karnım davul gibi şişti ve ağız tadındaki değişiklik ne yesem geçmiyordu
Ağzımda değişik bir tat vardı ekşimsi , ne yiyip ictiysem geçmeyenAğız tadı nasıl oluyor?
Aynı belirtiler bende de var. 17 gün oldu ilişkiye gireli ve 4 gündür adetim gecikti. bu ay biraz stresli geçti. Yakınlarımdan vefat edenler oldu. ondan mi yoksa hamileyim emin olamadım. Test için biraz daha beklesem mi yoksa yaptırsam mi kararsızım.meme şişkinliği ve dokununca ağrıması, kasık ağrısı gibi herkeste olan belirtilerin dışında, 30dkda 1 tuvalete gidiyordum, ağızdan sürekli gaz çıkarma ve beyaz losyonumsu bir akıntı. 5+4teyim hala devam ediyor bu belirtiler tuv
İnşAllah teşekkür ederimUmarım gönlünüzden geçen şekilde olur sonuç
Benimde bu ay çok tuhaf hallerim oldu bunun üzerine 2 gün önce test yaptım negatif bugün sabah yaptım çok silik cikti bakalım ne olacak reglimin geçilmesini bekleyeceğim. Bence bekleyin henüz erkenKızlar aynı durumdayım 13 ünde çatladı yumurtam önceki 2 günü ve çatlama gününü değerlendirdik. Dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı. Moralim bozuldu. Ama daha önce hiç olmayan gün içinde ara ara baş dönmesi yaşıyorum daha önceden hiç böyle olmazdı. Adetime 6 gün var sabahtan beri karnımda inanılmaz Bi şişlikle uyandım bu saat oldu geçmiyor
yumurtalama tarihimi tam bilmiyorum ama regle yakın yani yumurtalamadan ortalama 10 gün sonrası civarında başladı.Bu akıntı ve diğer belirtiler yumurtlamadan kaç gün sonra başlamıştı?
eger gebelik varsa çıkar şimdiye diye düşünüyorum genelde ilişkiden 12-14 gün sonra en geç çıkıyorAynı belirtiler bende de var. 17 gün oldu ilişkiye gireli ve 4 gündür adetim gecikti. bu ay biraz stresli geçti. Yakınlarımdan vefat edenler oldu. ondan mi yoksa hamileyim emin olamadım. Test için biraz daha beklesem mi yoksa yaptırsam mi kararsızım.
9 günüm var, inş farklılıklar olurda yazabilirimyumurtalama tarihimi tam bilmiyorum ama regle yakın yani yumurtalamadan ortalama 10 gün sonrası civarında başladı.
beta hcg mı canım ? ne tahlılıBu konuda tamamen acemiyim.Kan tahliline aile hekimine gitsem yapar mı? Yoksa özel kadın doğum doktoruna mı gitmem gerekiyor.
Benim adet öncesi ağrısı gibiydi, kasiklarim, bacaklarım, belim, göğüslerim çok ağrıyordu ki ben de adet olucam zannetmiştim bu ağrı tam 3 hafta sürmüştü. Sonrasında da bulantım başlamıştıKizlar erken hamilelik belirtileriniz nelerdi benim yumurtalamadan 1 hafta sonra kasık ağrısı ve bel agrisi basladi goguslerimde hassaslaşti adetime 3 gün kaldi acaba hamile olabilir miyim
Evet :)beta hcg mı canım ? ne tahlılı
Evet :)
Tamam teşekkür ederimcanım saglık ocagı bakar ama sabahtan gıtmen lazım, ozel hastanelerde bakıyor
Olmadı canım.Kızlar çatlama sonrası 5. Gündeyim sizlerde de terinizin kokusu kötü geliyor mu bana öyle oldu.ve bütün gün belim ağrıdı alt karında iğneleme hissi sizde de oldu mu böyle