- Konu Sahibi cicekperisi12
Yok maalesefHamile misiniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok maalesefHamile misiniz acaba
Hayırlısı olsunYok maalesef
Benim de bat 26eylul ve adet bittikten snra 6.gun yumurtlama gördüm 2gun sonrası da çatlama.hayirlisi olsun inşallah herkes icinBenim de beklenen adet tarihim 26 eylül
Ama erken yumurtladlm galiba bu ay, akıntıdan yola çıkarak böyle düşünüyorum. O yüzden ilişki üzerinden hesaplayıp test yapcam, sabırsızlıkla bekliyorum ilişkiden sonra 5ci günden sağ yumurtalığım ağrıyor, ağrı belime bacağıma vuruyor. Gece 3te bile uyansam ağrıdığınl görüyorum. Göğüs ağrım da aynen 5ci günden başladı. Şuan 8 günüm . dünden beridir sıcak basması oluyor, sabah uyandığımda yüzüm yanıyordu. Akıntımsa krem gibi ve beyaz, bekliyorum 3,4 gün de geçsin
İnşAllah canım , siz daha erken yumurtlamışsınız , yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?Benim de bat 26eylul ve adet bittikten snra 6.gun yumurtlama gördüm 2gun sonrası da çatlama.hayirlisi olsun inşallah herkes icin
Daha 4_5gun geçti üzerinden bnde geçen aylarda hemen yapmaya başlamıştım testleri .bu ay geçmesini beklicemİnşAllah canım , siz daha erken yumurtlamışsınız , yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?
Ben öylesine testler yapiyorum daha çook erken evet ama dayanamıyorum Dün akşam yaptım negatif
Bugün sabah daha 9 gün o da negatif
İnşAllah vardır canım bu ay güzel haberlerini verirsin inşAllahDaha 4_5gun geçti üzerinden bnde geçen aylarda hemen yapmaya başlamıştım testleri .bu ay geçmesini beklicem
Aynen bende de durum aynı ama tam çatlamadan sonra değil, 5gün sonra başladı ağrıBde benim çatlamadan sonra hafif kasıklarımda ağrı olmaya başladı neden oldu anlamıyorum .inşallah enfeksiyon degildir
Bnde öyleydim ya ilçede kalıyorum 2eczane var artık beni ezberlemislerdj yaİnşAllah vardır canım bu ay güzel haberlerini verirsin inşAllah
Ben ilişkiden 8gün sonra testleri yapmaya başladım artık tabi hepsi negatif
İnşallah ikimiz içinde hayırlı haberlerleBnde öyleydim ya ilçede kalıyorum 2eczane var artık beni ezberlemislerdj ya
İnşAllah canımİnşallah ikimiz içinde hayırlı haberlerle
Benim adet belirtilerim ile aynı idi asla anlamadım. Sol kasıkta batma oluyordu. Ve kahve leke gelmişti. Acile gittim mide bulantısı kusma ishal asla hamile olduğumu anlamadım doktor test yaptır dedi yaptırmadim kalamiyorum diye ertesi gün eşimin zoruyla yaptım adetten 4 gün önce erken gebelik ve normal gebelikte pozitifi gördüm. Göğüs ağrısı falan da olmadı hiç. Üstelik adet belirtilerim gibi leke de geldiKizlar erken hamilelik belirtileriniz nelerdi benim yumurtalamadan 1 hafta sonra kasık ağrısı ve bel agrisi basladi goguslerimde hassaslaşti adetime 3 gün kaldi acaba hamile olabilir miyim
Merhaba test yaptınız mı acabaBenim de beklenen adet tarihim 26 eylül
Ama erken yumurtladlm galiba bu ay, akıntıdan yola çıkarak böyle düşünüyorum. O yüzden ilişki üzerinden hesaplayıp test yapcam, sabırsızlıkla bekliyorum ilişkiden sonra 5ci günden sağ yumurtalığım ağrıyor, ağrı belime bacağıma vuruyor. Gece 3te bile uyansam ağrıdığınl görüyorum. Göğüs ağrım da aynen 5ci günden başladı. Şuan 8 günüm . dünden beridir sıcak basması oluyor, sabah uyandığımda yüzüm yanıyordu. Akıntımsa krem gibi ve beyaz, bekliyorum 3,4 gün de geçsin
Evet hergün sabah yapiyorum, hepsi de negatif, garibime gidiyor, çünkü fazla şekilde ağrım oldu bu ay Yumurtalık ağrım, göğüs ağrım aynı anda başladı ve devam ediyor , ne yani şimdi bu kadar ağrı acıyı ben regl olucam diye mi çekiyorum? anlamıyorumMerhaba test yaptınız mı acaba
Bende bacak, kalça ağrısıyla adet olmuştum.Ben ölecektim bacak ağrısından dedim aha hamileyim ama benim sonuç hüsran inşallah sen hamilesindir canım çevremde sadece bacak ağrısı belirtisiyle hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım var
Bu akıntı ve diğer belirtiler yumurtlamadan kaç gün sonra başlamıştı?meme şişkinliği ve dokununca ağrıması, kasık ağrısı gibi herkeste olan belirtilerin dışında, 30dkda 1 tuvalete gidiyordum, ağızdan sürekli gaz çıkarma ve beyaz losyonumsu bir akıntı. 5+4teyim hala devam ediyor bu belirtiler tuvalet dışında.