- Konu Sahibi CaRPeDieM02
Günaydın Kızlar, kan testi için gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Kızlar, kan testi için gidiyorum
Saat 4 te tahlil sonucunu alıcam, inş. Güzel haberler veririm, duyarımMutlu haber ver cnm
Saat 4 te tahlil sonucunu alıcam, inş. Güzel haberler veririm, duyarım
canım 4 temi öğrenceksin hadi bakalım :) bende size bir sey sorucam bugün adet günüm takvime göre ama sabah karnım çok ağrıdı heh dedim kesin gelior dedim bi baktım su gibi pembemsi bişi sulu çok acık böle dedim tamam oldum ama hala tık yok sizce olvakmıyımmmSaat 4 te tahlil sonucunu alıcam, inş. Güzel haberler veririm, duyarım
canım 4 temi öğrenceksin hadi bakalım :) bende size bir sey sorucam bugün adet günüm takvime göre ama sabah karnım çok ağrıdı heh dedim kesin gelior dedim bi baktım su gibi pembemsi bişi sulu çok acık böle dedim tamam oldum ama hala tık yok sizce olvakmıyımmm
Saat 4 te tahlil sonucunu alıcam, inş. Güzel haberler veririm, duyarım
Kızlar sonucu öğrendim 75.86 çıkmış :) tam sevinemiyorum, düşük sanki, gebelik var görünüyor ama gene kimyasaldır diye korkuyorum  bakalım, Pazartesi bir kez daha kan vercem..
canım yükselir o mrk etme bende yaşadım kimyasal gebelik insan düşünce çok kötü oluyorrr ama baya yüksek çıkmış iyi bnm kimyasalda adet günümde 18.60 çıkmıştı sonra ertesi gün 5 edüştü adet oldum zatennKızlar sonucu öğrendim 75.86 çıkmış :) tam sevinemiyorum, düşük sanki, gebelik var görünüyor ama gene kimyasaldır diye korkuyorum  bakalım, Pazartesi bir kez daha kan vercem..
canım kimyasal da sınır yok sadece yükselceğine düşüyor ve adet oluyrosun bebek tutunamıyor vucud atıyor yani aslında bunu çoğu kadın yaşıyormuş adet gecikmesi adı altında fakat biz acele ettiğimiz için öğreniyoruz sonra stres işteeeKotu dusunme canim benim en az kac olmasi gerekiyorki hamilelik de kimyasal olmamasi icin
sevin sevin hayırlı olsun baklaımmKızlar sonucu öğrendim 75.86 çıkmış :) tam sevinemiyorum, düşük sanki, gebelik var görünüyor ama gene kimyasaldır diye korkuyorum  bakalım, Pazartesi bir kez daha kan vercem..
hiç bilemiyorum kasıklarım ve kalçam ağıyor belimde değil....Canimm olmazsan hemen yarin test yap bakalim insallah olmazsin yaa
İnş. Kızlar yaa..cacu içimi rahatlattın
Kan testi fasıllarım başlıyor şimdi. Bugün iki kolumu da deldi hemşire, dedim Allahım... İnş. Tutunmuştur bebişim, kızlar iyiki varsınız, kimseyle de konuşamıyorum ki
canım kimyasal da sınır yok sadece yükselceğine düşüyor ve adet oluyrosun bebek tutunamıyor vucud atıyor yani aslında bunu çoğu kadın yaşıyormuş adet gecikmesi adı altında fakat biz acele ettiğimiz için öğreniyoruz sonra stres işteee
Sen nezaman adet olucaksin?[/QUOTE
Kim cnm ben mi
Kızlar sonucu öğrendim 75.86 çıkmış :) tam sevinemiyorum, düşük sanki, gebelik var görünüyor ama gene kimyasaldır diye korkuyorum  bakalım, Pazartesi bir kez daha kan vercem..