- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
- Konu Sahibi CaRPeDieM02
Canlar ben dayanamicam yarin sabah test yapicam ya adetim normalde bat 1 subat ben yarin 30 ocak da testimi yapicam karar verdim sabah insallah guzel hanerler veririm size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar pembe ufak bir leke ile başlayan ve sonrasında hafif kahverengimsi akıntım oldu smdi sizce adet olcakmiyim yoks a hamilelik belirtisimi kasiklarimda hafif ağrım varcanım benim de 60 küsürlü çıkmıştı hayırlı olsun =)
Kızlar pembe ufak bir leke ile başlayan ve sonrasında hafif kahverengimsi akıntım oldu smdi sizce adet olcakmiyim yoks a hamilelik belirtisimi kasiklarimda hafif ağrım var
Iyi geceler hanimlar bende aranıza yeni katıldım sat 4 ocak ama her ay düzenli olarak 4 5 gün öne gelir son 3 4 gündür bel ağrısı kassik ağrısı gaz var ve bunlar adetimdeki belirtilerle tam zıt bn hastalancgm zaman göğüsleri m şişer baş ağrısı olur o kdr çok
Test yapsana canim ne cikacak
Iyi geceler hanimlar bende aranıza yeni katıldım sat 4 ocak ama her ay düzenli olarak 4 5 gün öne gelir son 3 4 gündür bel ağrısı kassik ağrısı gaz var ve bunlar adetimdeki belirtilerle tam zıt bn hastalancgm zaman göğüsleri m şişer baş ağrısı olur o kdr çok merak ediyrm
Canlar ben dayanamicam yarin sabah test yapicam ya adetim normalde bat 1 subat ben yarin 30 ocak da testimi yapicam karar verdim sabah insallah guzel hanerler veririm size
Cnm, test yapcam demişsin, yaptın mı testini
Evet cnm dun sabah yaptim negatif silik cizgi bile yok bakalim normal sartlarda yarn adet olmam lazm olmadi 4 u 5 ine kadar beklicem yine test yapcam olmadi kan tahlili
İnş. Bat günü belli olur, inş. Çift çizgidir:) bakalım bende bugün bir kez daha kan verdim, yarım saat sonra değeri öğrencem.. Bu ay bizim ayımız olsun
Kızlar =)) 364 çıktı, şükürler olsun =)) çarşamba ve cuma bidaha baktırcam, Allahım hepimize nasip etsin, çok mutluyum ya
Kızlar =)) 364 çıktı, şükürler olsun =)) çarşamba ve cuma bidaha baktırcam, Allahım hepimize nasip etsin, çok mutluyum ya
öncelikle inş. bebeişlerimiz bizimledir arkadaaşlar nsaılsınız güzel günleriniz olsun umut dolu..Oyyy canım cok ama cok cok sevindim amimmn darisi bizim basimiza insallah hep arta arta gider degerlerin:)
öncelikle inş. bebeişlerimiz bizimledir arkadaaşlar nsaılsınız güzel günleriniz olsun umut dolu..hayırlı olsun =)belirtin neydi adetinden kaç gün sonra test yaptırdın paylaşırmısın ? inşallah sağlıla alırsın kucağına =)
öncelikle inş. bebeişlerimiz bizimledir arkadaaşlar nsaılsınız güzel günleriniz olsun umut dolu..
benm bir sorum olucak ben bu ay ovulasyon testiyle işliklermi ayarladım
adet günümün olduğu gün 29.ocak minik bir akıntı ve haafif pembelik geldi olucam sandım hiç bişi yok....
snra 30 ocak kırmızıları gördüm ama pedime gelen giden yok sadece silince geldi.
31 ocak sabah bir pıhtı geldı.. adet bitti ila kullanmıştım genta omu sebep oldu hamilemiyim..
bu arada pazar aksamı 31 ocakta kan tahlilim 0.1 hcg
bu sekilde olup hamile olan var mı hiç nolur bişiler yazın...
herkes hamilesin diyip duruyor..
eger yerlşme kanmasıysa beta hcg 0.1 çıkarmıydı bu konuda formlara baktım çıkanlar ama bilemiorum offfff bn bi 5 gün daha bekliyim senin durumlar nasılCanim doktor a gitseydin ya tekrar bu konuda hic fikrim yok yerlesme kanamasi falan mi acaba