- 10 Temmuz 2015
- 468
- 245
- 53
- 33
- Konu Sahibi CaRPeDieM02
gamzeee noldu kızzz catladık kuzummmAyyyy cnm benim sorma ya heyecandan ölüyorum suanda ya.ammada sürdü bi türlü almadilar beni iceriye beklicez artik napalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gamzeee noldu kızzz catladık kuzummmAyyyy cnm benim sorma ya heyecandan ölüyorum suanda ya.ammada sürdü bi türlü almadilar beni iceriye beklicez artik napalim
gamzeee noldu kızzz catladık kuzummm
Ayyyy cnm benim sorma ya heyecandan ölüyorum suanda ya.ammada sürdü bi türlü almadilar beni iceriye beklicez artik napalim
aynen öle gamze iptal olduu sevinçten ayy inş. bizde yaşarız o mutluluguuuuCanimmmmm ne cikmaz sonucmus:))))
Amin canim insallahhaynen öle gamze iptal olduu sevinçten ayy inş. bizde yaşarız o mutluluguuuu
gamze kesin dediğin gibi sevinçten unuttu biziCanimmm hadi mutlu haberi ver :)
gamze kesin dediğin gibi sevinçten unuttu bizi
hadi bakalım bizde böle yapmayalımda çatladım valla ya :) ayy benunutuom snn bat 1 iydi demi :)Aynen canim :)) unutulduk daha sira gelmedi bize :)))
senin bat nezaman kuzummmmEvet,uğurlu olsun topik :)) Gamzeli, inşallah güzel haberi önce sen verirsin,ardından da bizler.. Allahım sevindirsin hepimizi
Aminnn insallah canimmmEvet,uğurlu olsun topik :)) Gamzeli, inşallah güzel haberi önce sen verirsin,ardından da bizler.. Allahım sevindirsin hepimizi
Evet canim 1 i ama ben 4 unu beklicem:)))hadi bakalım bizde böle yapmayalımda çatladım valla ya :) ayy benunutuom snn bat 1 iydi demi :)
hadi bakalım bizde böle yapmayalımda çatladım valla ya :) ayy benunutuom snn bat 1 iydi demi :)
Kizzzlaar ciktim doktordan vallah positiv 2 haftalik hamileyim
Kizzzlaar ciktim doktordan vallah positiv 2 haftalik hamileyim[/QUOTE
Son adet tarihin ne zamandi canim
Canimmm mm çok sevindim hayırlı olsun 2 haftalik anammm annem minik hosgeldin meleklkmKizzzlaar ciktim doktordan vallah positiv 2 haftalik hamileyim
Kuzum b3klio rum hadi bakalım bndr aldım test önce sen sonra ben ins bizde yazcazzzCanlar bende simdi market e gittim baktim eczane acik hemen 1 test aldim bakalim regl gecerse yapicam insallah mutlu sonuc yazarim evde bulunsun:)))
Canim hadi biZe belirtilerini yaz bide bat nezman di seninKizzzlaar ciktim doktordan vallah positiv 2 haftalik hamileyim