- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
- Konu Sahibi CaRPeDieM02
Ayy kuzum insallah ya bizde gulelimKuzum b3klio rum hadi bakalım bndr aldım test önce sen sonra ben ins bizde yazcazzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kuzum insallah ya bizde gulelimKuzum b3klio rum hadi bakalım bndr aldım test önce sen sonra ben ins bizde yazcazzz
Canim hadi biZe belirtilerini yaz bide bat nezman di senin
Kızlar benimde bi kaç gündür sarı lekelenme var acaba usuttum mu diye düşünüyorum. Bi adet gebelik testi aldım 4 - 5 gün var yapsam mi. Bir de ilk ıdrarla olmasi şart mı bu saatte yapsam yanlış mı sonuç verir
Kizzzlaar ciktim doktordan vallah positiv 2 haftalik hamileyim
kızlar karnım ağrıyor midem bulanıyor şuan da adetten mi bilemedim ki hiççç off kötüyüm adetime bir gün kaldı amaaaa
çok gerildim yaaa bide hastayım iğne oluyorum yani genta diye bir ilaç bişi olmaz diyorlar sonuçta bilmiosun daha bebek kendini korurmuş inş. allaha emanet acaba test yapsamm mı beklesemmiCanimmm benim de 4 gun var ayni sorun bende dr var arada mide bulantisi karin agrisi bilemiyom ki basima gelmedi hic
çok gerildim yaaa bide hastayım iğne oluyorum yani genta diye bir ilaç bişi olmaz diyorlar sonuçta bilmiosun daha bebek kendini korurmuş inş. allaha emanet acaba test yapsamm mı beklesemmi
çok gerildim yaaa bide hastayım iğne oluyorum yani genta diye bir ilaç bişi olmaz diyorlar sonuçta bilmiosun daha bebek kendini korurmuş inş. allaha emanet acaba test yapsamm mı beklesemmi
geçen aylarda içmedim antibiyotik hamileyim die orta kulak iltihabı oldum cnm yaaaallah emanettValla ben korkudan agri kesici bile icmiyorumm canim
geçen aylarda içmedim antibiyotik hamileyim die orta kulak iltihabı oldum cnm yaaaallah emanett
5. Haftaya kadar hamile kadinin migdesinin bulanmasi yüzde 10falan. Yani migdeniz bulaniyor diye sakin hamilesiniz diye sanmayin olmayada bilir. Hayal kirikligina ugramayin sonra. Ben adetimin ilk gelecegi günde test yaptim positivdi oda en erken gün test icinmis. Normalde hamileligi aybasinin 4-5 günde belli olurmus. Kendinize sitres yapmayin sakin.
Evet en erken adet olucagin gün belli oluyor. Ben simdi 4 haftalik hamileyim ve hala migdem bulanmiyor.. 7. Haftadan sonra basliyormus. Sizinki sadece sitresden bendede öyleydi cünkü insallah sendede tutar