• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 1 gün gecikti hamile olabilir miyim

Aslında cuma akşamı yaptığımda umudumu yitirmiştim çünkü olsa çıkar diye düşünüyordum 13.günümdü ama tabi adet olmayınca insan bi şey yapıyor hayırlısı artık olsam da en azından adet sancısından kurtulsam önümüzdeki aya odaklansam
Nasipse vakti gelince olur o yüzden stres yapmamak ve akışına bırakmak en önemlisi bence

Nasipse vakti gelince olur o yüzden stres yapmamak ve akışına bırakmak en önemlisi bence
Ben zaten çok yeniyim geçen ay öylesine bi deneme yapmıştım bu ay ovulasyon testiyle takip edip yaptım yani ilk ayım diyebilirim. Ama ben vajinusmustum 4.5ay birliktelik olmadı. O yüzden bebek istiyorum geciktirmek istemiyorum çok zor bi süreçti bizim için

Ben zaten çok yeniyim geçen ay öylesine bi deneme yapmıştım bu ay ovulasyon testiyle takip edip yaptım yani ilk ayım diyebilirim. Ama ben vajinusmustum 4.5ay birliktelik olmadı. O yüzden bebek istiyorum geciktirmek istemiyorum çok zor bi süreçti bizim için
Benimde ilk denememdi zaten çok umutlu değilim

Back