• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri!

bana yaz mutlaka merak ederim :) yasmin bırakalı 6-7 oldu ama tam denemelere başlamamıştık. 2. ciddi deneme de oldu.
benmde 15 ay oldu 2 ay önce doktora gittim olmuo die eşimin spermleri normal çıktı bnm prolaktin seviyemm yüksek çıktı ilaç verdi düştü şimdii bakalım inş. :D

hep demiştim hamile kalırsam yazıcam diye yazıyorum ozamn
amin cnm inş.. allhım hepinize nasip etsin inş.....
kızlar hamile olunca yazıcanm demiştim yazıyorum.. daha önce bir kimyasal gebeliğm oldu ozaman adet günümde beta değerim 17 çıkmıştı ertesi gün 8 çıktı ve sonraki gün ade oldum.. sonra doktorda tahlil yapıldı bana prolakt,n yüksekti 36,6
snra ilaç içtim düştü saolsun doktorum cok iyidi
2 ay kullandıktan snra ilaç bitti bittiği ay bekledim işte o ay bu ay :)
birincisi hep yumurtlama gününde ilişkiye girmeye calışıodum olmuodu
adetten hemen sonra başladım bu ay çalışmalra sonra hep devam adetten sonra 23. güne kadar gün aşırı
sonra yumurtlama ağrısı olarak adlandırdıığım o agrı oldu ve hiç geçmedi adaet günüme kadar..
kasık ve bel ağrısı oldu göğsüm hiç acımadı ancak acıo daha yeni yeni
adetime 5 gün kala hafif koyu sarımsı kahverengimsi bişi oldu 4 gün kala test yaptım silik çıktı inanamadım başka marka bidaha yatpım yine çıktı silikti
acile gittim baktırdım 107.5 çıktı 3 haftalık hamileymişim az az kahvemsi bşiler olyor ama daha doktora gitmedim bakalım

Sana bakmak için girdim bu konuya. Çooookk sevindiimmm hayırlı olsunnn ben tahmin ettim ama heveslenme diye söylemedim. Çok sevindim. :anneadayı:
canım benm çok sallah kucagımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin rabbim kuzum bu takvimi nasıl yaptın bi türlü yapamıyorum

Kızlar ben geçen ay çok ğmitlenmiştim ama adet gördüm şimdi burda üstüne görüp hamile olduğunuzu duyunca biraz ümitlendim ama bu adetime çok var yine de acaba diyorum benim başım dönmiyor ama sanki beynimde bişeyler bazen yer değiştiriyormuş gibi ve gazım var başka da bişey yok ama insan yine de ümitlenmek istiyor paylaşmak istedim hamile kalanları tebrik ediyorum allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bize de dua edin

Merhaba kızlar,
Benim bu 4.deneyişim ve bu ay doktor klomen verdi. adetin 5.günü başladım sabah akşam aldım. adet bitiminde ve 3 sonrası ilişki oldu sonrası ise günaşırı ilişki şeklinde. Adetime 9 gün kaldı ve iki gündür kasıklarımda ağrı var batma gibi değişik. Gazım var, göğsümde sızı ve birde akıntım var. çok üşüyorum, su içiyorum sürekli. adet olcakmış gibi hissediyorum. İştah artışı hapın yan etkiside olabilir. Sabahları 6 da uykumu almış gibi uyanıyorum. Ama bu belirtiler nerdeyse her adet öncesi olan şeyler. Hamile olabilirimde olmayabilirimde :KK43: Her ay belirtileri takip ediyorum resmen ama olmuyor. İnşallah hayallerimize kavuşuruz.

Canım
Merhaba kızlar,
Benim bu 4.deneyişim ve bu ay doktor klomen verdi. adetin 5.günü başladım sabah akşam aldım. adet bitiminde ve 3 sonrası ilişki oldu sonrası ise günaşırı ilişki şeklinde. Adetime 9 gün kaldı ve iki gündür kasıklarımda ağrı var batma gibi değişik. Gazım var, göğsümde sızı ve birde akıntım var. çok üşüyorum, su içiyorum sürekli. adet olcakmış gibi hissediyorum. İştah artışı hapın yan etkiside olabilir. Sabahları 6 da uykumu almış gibi uyanıyorum. Ama bu belirtiler nerdeyse her adet öncesi olan şeyler. Hamile olabilirimde olmayabilirimde :KK43: Her ay belirtileri takip ediyorum resmen ama olmuyor. İnşallah hayallerimize kavuşuruz.
amin canım sonuç ne oldu belli mi

arkadaslar nasıl hamıle kaldınız valla ben cok etkılendım ya (( yumurtlama döneminde her gün ılıskı denedım olmadı sonra ıkı gunde bır deniyelım dedık ovulasyon testı aldık ama benden seffaf uzayan akıntı gelınce ılıskı oldu test negatıftı ıkı gun sonra test potf oldu ılıskı oldu ertesı gun sılıklestı ama yıne kacırmayalım dedık ılıskı oldu ve bıdakı sonrakı gun yıne ılıskı oldu 3 gün üst üste oldu.... bu aykı adet dönemımı beklıyorum yaklasık 7 aydır hamıle kalmaya calısyorum :KK43:((( belırtı oldu mu sızde hemen ılıskıden sonra yumurtlama gununden sonra :KK43:( ağrı batma vs....

zaten esımle artık sıkıldık sırf cocuk ıcın gorev gıbı ılıskı olur oldu sürekli :KK43:

İ
arkadaslar nasıl hamıle kaldınız valla ben cok etkılendım ya (( yumurtlama döneminde her gün ılıskı denedım olmadı sonra ıkı gunde bır deniyelım dedık ovulasyon testı aldık ama benden seffaf uzayan akıntı gelınce ılıskı oldu test negatıftı ıkı gun sonra test potf oldu ılıskı oldu ertesı gun sılıklestı ama yıne kacırmayalım dedık ılıskı oldu ve bıdakı sonrakı gun yıne ılıskı oldu 3 gün üst üste oldu.... bu aykı adet dönemımı beklıyorum yaklasık 7 aydır hamıle kalmaya calısyorum :KK43:((( belırtı oldu mu sızde hemen ılıskıden sonra yumurtlama gununden sonra :KK43:( ağrı batma vs....

zaten esımle artık sıkıldık sırf cocuk ıcın gorev gıbı ılıskı olur oldu sürekli :KK43:
İnş bu sefer olur canım ama bence takmayıp iki güne bir ilişkiye girerseniz daha iyi olabilir çünkü stres de etkiliyor Allah a güven hayırlı zamanda olur inş

Back