• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri mi lütfen bakar mısınız

Evet evet hatta regl mi olucam diye düşündürmüyor değil çünkü regl olacakmisim gibi kasık agrilarim. Bugün sabah fena halde belime vuruyordu akşama doğru hafifledi. Hatta belki de gerçekten regl olucam... Benim en çok sasirdigim akıntıda belirgin artış. Sizde de olmuş muydu
Umutlandırmak istemiyorum ama bence gebesiniz 😃 2 gün belim resmen kırılır gibi ağrıdı eğilirken zorluyordu artık kasıklarımda aynı şekilde çok ağrı vardı adet sancısı ile ayırt edilmiyor aynısı çünkü bende adet olacağım DİE bekliyordum. Adet olmadan 2 3 gün önce lekem gelirdi o da gelmemişti onun yerine nırmal akıntım oldu fazlaca. Sen kanı ver pazartesi büyük ihtimalle çıkacak İnşALLAH haberdar edin 😃🤎

Umutlandırmak istemiyorum ama bence gebesiniz 😃 2 gün belim resmen kırılır gibi ağrıdı eğilirken zorluyordu artık kasıklarımda aynı şekilde çok ağrı vardı adet sancısı ile ayırt edilmiyor aynısı çünkü bende adet olacağım DİE bekliyordum. Adet olmadan 2 3 gün önce lekem gelirdi o da gelmemişti onun yerine nırmal akıntım oldu fazlaca. Sen kanı ver pazartesi büyük ihtimalle çıkacak İnşALLAH haberdar edin 😃🤎
Ayyy inşallah çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur 🤲🏻♥️ çok umutlanmıyorum olmazsa da zamanı gelince olur nasılsa,her seyin zamanı var teslimiyetindeyim artık ✨ haber ederim tabi ki teşekkür ederim ☺️

Arkadaşlar günaydın. Test yaptım. Elim ayağım titriyor

Eklentiler

• IMG20250119110142.jpg
    IMG20250119110142.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaşlar günaydın. Test yaptım. Elim ayağım titriyor
Tebrik ediyorum , sağlıkla ilerlesin süreciniz. Ben de aynı belirtileri yaşıyorum göğüs hassasiyeti hariç. Özellikle belim kırılacak gibi bakalım inşallah benim de elim ayağım titrer 😂

Çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏻 şüpheniz varsa kesinleştirmek için kan testi yapın derim. Göğüs hassasiyeti bende de çok hafif hatta buradaki bir çok kadın çok ağrıli olduğunu yazmış benimki o kadar olmadığı için ben de biraz muallakta kaldım hatta ama herkesin süreci farklı isliyor. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız ☺️

Back