Erken Hamilelik Belirtileri

benim günüm 20 siydi 21 de kan testinde negatf çıktı ama hani ufaktır belli dildir die bi umut aslında yok yani de inş sende vardır

bellimi olur ya öyle deme hepimiz o bir umuda bagli degilmiyiz...
hyirlisi olsun
ama benim doktorum kan bile yapmadi sag yumurtalikta kücük bi kist varms belki o engelleyebilir adeti dedi bakalim bende bi 10 gün daha bekliycem....
dua edellimm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neden kan testi yapmıyorlarki ? ben dün idrar yaptım yine nerdeyse hergün yapıyorum eczacılar zengin olcek sayemde:)naniknanik

10 gün geciktiğinde bir idrar testi daha yap varsa çıkar ama ben hala kan testinde ısrarlıyım. Bir an önce öğren eğer gebelik varsa önlemlerini baştan almış olursun.

slmlar aranıza bugün katıldım bende 1 senelik evliyim mart ayından beri çocuk istiyoruz ama olmuyo yara yakma operasyonu geçirdim her ay hüsranla bitiyo beklemek çok yorucu ve sıkıcı hamile kalan arkadaşlar nasıl kalabildiler ve belirtileri nelerdir yazarsanız çok sevinirim bize yardımcı olun bizde bebiş sahibi olalım allahın izniyle allah hakkımızda hayırlısını versin

kimse yok muuuu ben her ay yaşıyorum sanki bi belirti psikolojik bence okumaktan uzaman olduk ama hala olmuyo allah bilir tabi 2 aydır regl olamıyorum az sürüyüo hele geçen ay 1 saat sürdü kırmızı renkte ondan sonra kahverengi geldi hep akıntım şuanda midem ağrıyo ama bildiğim kadarıyla ilk belirti gögüslerde oluyomuş ama bende öle bişey yok allah yardımcımız olsun cvp verin ne olur

neden kan testi yapmıyorlarki ? ben dün idrar yaptım yine nerdeyse hergün yapıyorum eczacılar zengin olcek sayemde:)naniknanik

ya sorma burdaki doktorlari anlamak mümkün degil.kani en sonda yapiolarmis
bakalim 10 güne kadar olmassam yine gidicem
idrarda cikmayabilir benim ablamin idrarda cikmamisti en son 8 haftalikken kan testi yapildi belli oldu...
yinede sen tekrarla kan testini a.s.

canım hoşgeldin ben yeni girebildim ama çok sinirlendim yani ne alaka kan testi yapmıyolar başka biyere daha gitseydin hiçmi yapmıyolar anlamadım inş hamilesindir canım ümidini yitirme ama o kist dediği benim kuzenimdede varmış ama doktor adetin yakınsa çıkar kendiliğinden geçer demiş sende olamadınya ondandır o canım

burda böyle aptal bi durum var ya!!!aslinda cok ilginc oldu ultrasonda bakti banada gösterdi sanki bisey vardi(aceba banami öle geldi) bu ne dedim? hamile olabilirsiniz dedi,sonra normal eczaneden aldigimiz testlerden istedi yapti negatif dedi.eger olmassa 1 hafta icinde yine gidicem kanla bakacakmisbenneyaptımki
ya beklemek ne kötü biseyyy:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bide bütün drler öyle yapiolar.kan en sona birakiliyomus.

canim ya o kistte kafami bozdu biliyomusun...
insallah bi problem olmaz.ciddi bisey degil dedi:sm_confused:

canim ya o kistte kafami bozdu biliyomusun...
insallah bi problem olmaz.ciddi bisey degil dedi:sm_confused:

önemli bişey olcağını zannetmiyorum adet öncesi oluyomuş sen şimdi olamadın bide inş. bebişde vardır o kendiliğinden geçer şekercim belirti varmı sende

önemli bişey olcağını zannetmiyorum adet öncesi oluyomuş sen şimdi olamadın bide inş. bebişde vardır o kendiliğinden geçer şekercim belirti varmı sende

benimde 29 da hasta olmam lazım bazen 2 gün geriye atabiliyo ama bu gün olmadım 2 gün daha bekliycem sabırsızım bende hiç bir belirti yok ama ne hastalık nede bebek

ya normalde adet öncesi olan hic bir belirti suanda yok.kendimi sürekli yorgun ve uykulu hissediyorum.bide deli gibi herseye agliyorum.ama aceba adette olmadim ondanmi???
insallah vardir bebis teyzesi:icecream::icecream:

kızlar çok komik ama canım domates istiyor hatta agzımda sanki domates varmı gibiydim hatta kokusunu bile aldım hamiş falan dilim ama domatesssssssssssssssssssssssssssssss:))))))))))

ya normalde adet öncesi olan hic bir belirti suanda yok.kendimi sürekli yorgun ve uykulu hissediyorum.bide deli gibi herseye agliyorum.ama aceba adette olmadim ondanmi???
insallah vardir bebis teyzesi:icecream::icecream:

inş. canım yaaaaaa ben hamile haberi haberi duyunca çok mutlu oluyorum bu arada almanyadasın galiba bizim çok akrabalar var arda ama nerde bilmiyorum açıkçası

kızlar çok komik ama canım domates istiyor hatta agzımda sanki domates varmı gibiydim hatta kokusunu bile aldım hamiş falan dilim ama domatesssssssssssssssssssssssssssssss:))))))))))

güzelim hamile olmadığından eminmisin:))

çok enteresan ya yeseydin bari içinde kalmasın uyuyamazsın sonra

Bende çok belirti var bu ay konuştugumuz arkadaslar biliyor tiksinme bulantı göz kararması tansiyon düşmesi idrara sık çıkma kabızlık adet geçikmesi uyku hali gögüslerde büyüme gögüslerde sızı (çok değil ama) yani bu ay hepsini yaşıyorum akıntım var yumurta akı gibi 10 gün kadar önce lekenmelerim oldu karnımda şişkinlik var hani çok sıkışırsınızda şişersiniz ya öle falan falan ama bunlarla umutlanmak istemiyorum kan testi negatif çıktı çünkü zaten eger gerçekten hamiş dilsem bilinki hamililiğin erken bir belirtisi yok hepsi olabilecek şeyler

OOOO güzelim maşallah hepsi mevcut sende kan testi yapsana onda çıkar tüm hamilelik belirtileri vaR inş. psikolojik deildir tabi

merhabalr aranıza yeni katıldım bende de negatif çıktı fakar arkadşlarımın dedğine göre beklemm gerekiyormuş acaba arkadaşlar adete üç gün kala hamile kalma sansı düşükmü yüksekmi yardımcı olurdanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…