canım ya tabi dua ederim ama çok sabırlısın ben dayanamazdım bence hamilesin içime doğuyo bukadar geçmesi imkansız psikolojik olsa diğcem en fazla 3 gün geçsin yani normalde düzenlimi adetlerin her ay gününde olurmusun
hamiş haberlerine çok seviniyorum. İnş daha fazla güzel haber alırız.
yumurtlama dönemindeki yapışkan giibi akıntım var. adetime daha 8 gün var. Yumurtlamam mı devam ediyor acaba yoksa bu aynı zamanda başka birşeyin belirtisi olabilir mi..
Cevaplayan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..
kızlar benim reglim normalde yarın ya da öbür gün gelmesi lazım ama bu aralar çok değişiyor. yine de en geç 30unda bekliyorum. son beş gündür belim felaket ağrıyor. acayip bir ağrı sabah kalkınca ağrıyor sonra eğer iş yapmazsam hafifliyor ama ufacık bi şey yapsam iyice artıyor. masaj yapınca falan da kesinlikle geçmiyor.
şimdi ben bunu hamileliğe yorayım mıııı, yormayayım mı?
yardım lütfeeeen!!!:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE
canim hatirliyormusun bende ilk buraya yazdigimda adetime iki gün vardi ve sadece bel agrisindan sikayet etmistim halada öyle.
yorgunluk uyku hali ve acikma bide bel agrim disinda cok bi degisiklik yok bende ama bugün besinci gün benimki hala gelmedii
insallah rabbim hakkimizda hayirlisini verirr:Saruboceq::Saruboceq:
canim ya aslinda bende bu kadar sabirli degilim ama sonuc olumsuz cikarsa diye ödüm kopuyor:çok üzgünüm:
ben ben 16 aydir evliyim ve iki ydir korunmuyoruz.evlenmeden cok düzenli degildi ama evlendikten sonra ya bi kac gün önce yada 2 gün sonra oluyodum.
ama bu baya gecikti insallah hayirlisi olur ve insallah bi evlat bizler icin hayirlidir...
dualarini eksik etme:1hug:
canım bende 14 aylık evliyim daha ilk kez deniyoruz bakalım tutar inş tam bir bebek hastasıyım yarın haber ver merak ederim allah gönlüne göre versin fıstık hayırlısı olsun
suzanşan nbr ya nerelerdesin... nasıl gidiyo...?
simeraycım Allah nasip ederde yarın karşılaşırsak görüşürüz.kendine çok iyi bak canım.Allah gönlüne göre versin yaptığın bütün dualarını kabul etsin:Saruboceq::CüvCüv:
ya ağrılarım başladı gittim baktım olmaya başladı sanırım daha 6 gün var adetimin olmasına ama az az lekeler gelmeye başladı adet sancımda başladı neden bu kadar erken oldu anlamadım off ya offff.
Bazen lekenlenme iyiye işrettiir malum yerleşme kanamasıda olabilir. Bunu anlamak için bazal vücut ısını ölç arkadaşım. Vücut ısın 36.3-36.5 arası ise normal regl oluyorsun bunun üzerindeyse hala ümit var demek oluyorrr.
slmlarr
bisey sorcam benim vüvut isim dün yüksekti rahatsizdim.ama normalde hep 35.0-36.0 arasindadir
vücut isisina göremi yorum yapmam lazim anlamadim bi türlü:bbo::bbo:
be belirtilerin hiç birine inanmıyorum artık çünkü bütün belirtiler var hatta regl 7 gün geçti ama yok hamiş dilim işteama halada umudum var. içimden bir ses kontrola gittiigimde ultrasyonda görünecek diyo ama bir ses sadece...
be belirtilerin hiç birine inanmıyorum artık çünkü bütün belirtiler var hatta regl 7 gün geçti ama yok hamiş dilim işteama halada umudum var. içimden bir ses kontrola gittiigimde ultrasyonda görünecek diyo ama bir ses sadece...
canım bende 14 aylık evliyim daha ilk kez deniyoruz bakalım tutar inş tam bir bebek hastasıyım yarın haber ver merak ederim allah gönlüne göre versin fıstık hayırlısı olsun
canim bende ayni senin durumundayim 7 gün oldu hala olmadim ama daha yeni doktordan geliyorum ultrasonla bakti daha cok kücüktür görünmez dedi..
bi on gün daha bekliycem bakalimmm
bende cok büyük umutla gittim ama sonuc ayni....
bakalim insallah hayirlisi
ama sen kan testi yaptir bence...burda hemen yapmiyorlarrÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ins sonucu paylasirsinn bizimlee
Bence bir kan testi daha yaptır. Sakın sokturucu filan kullanayım deme. O sesler dogru söyler çoğu zaman. Kontrole ne zaman gidiyorsun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?