Erken Hamilelik Belirtileri

selam ben de sizin aranıza yeni katıldım ben de bebek istiyorum 2 ay oldu deneyeli ama adet oluyorum moralim bozuldu bu ay yine deneyeceğiz ateş yöntemini kullanıyorum ateş düşünce adet oluyorum öyle anlıyorum yumurtlamadan sonra ateşim 36.7 adet dönemime doğru 36.6 a düşüyor adete doğru düşüş devam ediyor böylece test almıyorum

canim benim emin ol burda hepimiz seninle ayni duygulari paylasiyoruz.bence kendine stres yapma ne olursa olsun biz ne yaparsak yapalim rabbim dilemedikce olmiycak.o yüzden kendine yük etme ve misafirini beklemeye devam etkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım bu erken gebelik testi adet olmadan 7 gün öncesinde doğru sonuç veriyomuş diğerlerine göre daha hassas

biliyomusun daha yeni jinekolog bir yakinimla konustum.hassasda olsa hangi gün gebe kalindigi bilinmediginden kesin sonuc vermeyebiliyormus.belki adete yakin bi gün hamile kalindi nerden bilincekki??? ne bilim mantikli geldi.
hatta banada 1 hafta beklememi önerdi daha ultrasonda görünmezmis bile...
bakalim hayirlisi

doğrudur canım bende bilmiyorum tam olarak burda bi sitede gördüm çoğu kişi doğru olduğunu söledi ama yanılma payı varmış vallahi 27 yada 29 da hasta olmam gerekiyo bu gün olmadım bakalım 29 da ne olcak ben çok takmıyorum açıkcası kendimi rahat bırakıyorum ama burda yazışınca insan kaptırıyo kendini aslında çok takarsan psikolojikde gecikebilir adetin benim bi tanıdığım dış gebelik geçirdi ve tamamiyle psikolojik

insallah hayirlisi olur hepimiz icin
aman allah korusun cansuyum ya valla bende korktum ondan ama hamd olsun bisey görünmüyor.
ya aslinda cok takmamak lazim ama insan duramiyordaa hem kim istemeski kendinden bir can...
hayirlisii

hamilelik belirtilerim cok vardi doktora gittim hamis degilim malesef cok kötü oldum moralim sifirdi ama bir problemimin olmamamasinada sevindim hamile kala bilirmisim

kan tesdi yapdırmama gerek varmı kızlar bu testde çıkıp adet gören varmıdır hayırlısı olsun inşş allahım herkeze taddırsın inşş birden heycanlandım arkadaşlar

Kan testi hormon sevyenin ne aşamad olduğunu sağlıklı bir gebelik olup olmadığını verir idrarda yapılan testler cok güvenilir değil. Kan testi kesin sonucu verir.

hasret bu durumda en kesin sonucu kan tahlilinden alırsın 5 günün geçmiş hem ne kadarlık olduğunuda öğrenmiş olursun hadi bacım bi koşu yapıver gel:)))hamişsen müjdemi isterim elin boş gelme sakın:)))

kan tesdi yapdırmama gerek varmı kızlar bu testde çıkıp adet gören varmıdır hayırlısı olsun inşş allahım herkeze taddırsın inşş birden heycanlandım arkadaşlar

canım hayırlısı olsun kesin hamilesindir ama yinede bi kan testi yaptırmanda yarar var hadi gözün aydın bu arada belirti oldumu sende

ya kızlar adet günüm bugün lekelenmeleri sayarsak düşen ateşim bugün yükseldi normalde adet öncesi düşüş devam eder 2 aydır böyle ama lekelenmeler var ne yapsam daha bekleyeyim değil mi test yapmak istemiyorum 2 aydır test almıyorum böyle anlıyordum adet olacağımı şimdi geçen ay 31 temmuzda lekelenmeler başladı 3 ağustosta kan şeklinde geldi 14 ağustosta yapışkan akıntım oldu yumurtladım heralde 14gün sonra kahverengi lekeler geldi yani dün 2 gündür ateşim 36.6 bugün ateşim 36.7 kan olarak 1 eylül diye bekliyorum çok mu karışık oldu hangisini baz almalıyım deli oldum valla yoksa yoksa umut işte

Hasret gözün aydin hamişsin canim bence testler kesin sonuç veriyor ama yine de için rahat etsin istiyorsan yaptir kan testini ben de çift çizgiyi gördüğümde şok olmuştum ama doğruymuş hamişim şu anda....

kızlar slm..bişey sorcam benim adetim 4gün gecikti..ama 10günden fazla zamandır akıntım var..dünde hafif kahverengi andıran lekelenmem oldu..akıntımın olduğu dönemde hamilelik belirtilerinin bi çoğu yaşadım gibi ama psikolojik olmasından da çekiniyorum..sizce bu lekelenmemin sebebi ne olabilir??

canım bece hemen bir idrar testi yap hamileysen ve leken geliyosa doktora görünmen gerekir ihmale gelmez eczaneler kapanmadan kap bi test yap sonucuda bildir bizlere

canim adetin düzenlimiydi daha önce geciktimi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…