selam ben de sizin aranıza yeni katıldım ben de bebek istiyorum 2 ay oldu deneyeli ama adet oluyorum moralim bozuldu bu ay yine deneyeceğiz ateş yöntemini kullanıyorum ateş düşünce adet oluyorum öyle anlıyorum yumurtlamadan sonra ateşim 36.7 adet dönemime doğru 36.6 a düşüyor adete doğru düşüş devam ediyor böylece test almıyorum
bende baktimmm
nasil oluo aceba vakitlerinimi farkli yaptin?hani gebelik ilk idrarda cikiyomusya
canım bu erken gebelik testi adet olmadan 7 gün öncesinde doğru sonuç veriyomuş diğerlerine göre daha hassas
biliyomusun daha yeni jinekolog bir yakinimla konustum.hassasda olsa hangi gün gebe kalindigi bilinmediginden kesin sonuc vermeyebiliyormus.belki adete yakin bi gün hamile kalindi nerden bilincekki??? ne bilim mantikli geldi.
hatta banada 1 hafta beklememi önerdi daha ultrasonda görünmezmis bile...
bakalim hayirlisi
doğrudur canım bende bilmiyorum tam olarak burda bi sitede gördüm çoğu kişi doğru olduğunu söledi ama yanılma payı varmış vallahi 27 yada 29 da hasta olmam gerekiyo bu gün olmadım bakalım 29 da ne olcak ben çok takmıyorum açıkcası kendimi rahat bırakıyorum ama burda yazışınca insan kaptırıyo kendini aslında çok takarsan psikolojikde gecikebilir adetin benim bi tanıdığım dış gebelik geçirdi ve tamamiyle psikolojik
hamilelik belirtilerim cok vardi doktora gittim hamis degilim malesef cok kötü oldum moralim sifirdi ama bir problemimin olmamamasinada sevindim hamile kala bilirmisim
kan tesdi yapdırmama gerek varmı kızlar bu testde çıkıp adet gören varmıdır hayırlısı olsun inşş allahım herkeze taddırsın inşş birden heycanlandım arkadaşlar
kızlar slm..bişey sorcam benim adetim 4gün gecikti..ama 10günden fazla zamandır akıntım var..dünde hafif kahverengi andıran lekelenmem oldu..akıntımın olduğu dönemde hamilelik belirtilerinin bi çoğu yaşadım gibi ama psikolojik olmasından da çekiniyorum..sizce bu lekelenmemin sebebi ne olabilir??
kızlar slm..bişey sorcam benim adetim 4gün gecikti..ama 10günden fazla zamandır akıntım var..dünde hafif kahverengi andıran lekelenmem oldu..akıntımın olduğu dönemde hamilelik belirtilerinin bi çoğu yaşadım gibi ama psikolojik olmasından da çekiniyorum..sizce bu lekelenmemin sebebi ne olabilir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?