merhabalr aranıza yeni katıldım bende de negatif çıktı fakar arkadşlarımın dedğine göre beklemm gerekiyormuş acaba arkadaşlar adete üç gün kala hamile kalma sansı düşükmü yüksekmi yardımcı olurdanız sevinirim
canım banamı sordun aylayamı aylacımhayırdır senin kaza falanmı oldun şimdilik düşünmüyosun galiba böyle sorduğuna göre eşin adetinden öncemi oldu ne bende anlamadım ama düşük ihtimalde olsa olur
yok canım sana değil aylaya sordum
inş. canım yaaaaaa ben hamile haberi haberi duyunca çok mutlu oluyorum bu arada almanyadasın galiba bizim çok akrabalar var arda ama nerde bilmiyorum açıkçası
canım sen erken gebelik testini denedinmi fortel galiba adı duydumda gerçi benim 2 gün kaldı[/QUOTE
canim ya özel olmassa bisey sorcamm
sen ne zamandan beri bebis yolu gözlüyorsun
ayni zamanlarda evlenmisiz biz bir yil kendimiz istemedik
daha bu ilk ayimiz :1hug:
Bende çok belirti var bu ay konuştugumuz arkadaslar biliyor tiksinme bulantı göz kararması tansiyon düşmesi idrara sık çıkma kabızlık adet geçikmesi uyku hali gögüslerde büyüme gögüslerde sızı (çok değil ama) yani bu ay hepsini yaşıyorum akıntım var yumurta akı gibi 10 gün kadar önce lekenmelerim oldu karnımda şişkinlik var hani çok sıkışırsınızda şişersiniz ya öle falan falan ama bunlarla umutlanmak istemiyorum kan testi negatif çıktı çünkü zaten eger gerçekten hamiş dilsem bilinki hamililiğin erken bir belirtisi yok hepsi olabilecek şeyler
canım sen erken gebelik testini denedinmi fortel galiba adı duydumda gerçi benim 2 gün kaldı[/QUOTE
canim ya özel olmassa bisey sorcamm
sen ne zamandan beri bebis yolu gözlüyorsun
ayni zamanlarda evlenmisiz biz bir yil kendimiz istemedik
daha bu ilk ayimiz :1hug:
bizimde ilk denememiz canım:)))
eşimin ablası annemin amcasının oğlu falan hepsi ordalar
denedim ama adetten önce denedim bak benim bir teste 2 çizgi çıktı başka testlerde negatif çıktı hatta resimleri benim profilde var bakarsan
bizimde ilk denememiz canım:)))
eşimin ablası annemin amcasının oğlu falan hepsi ordalar
hadi bakalim insallah ilk denemelrimizde tutar ikimizindenaniknaniknaniknanik
bak merak ettim nerdelermis
profile nerden bakılıyo ben bu siteyi fazla bilmiyorum açıkçası
canım baktım profile bunu adet olmadan kaç gün önce yaptın buarada fortel dimi o
hadi bakalim insallah ilk denemelrimizde tutar ikimizindenaniknaniknaniknanik
bak merak ettim nerdelermis
vallahi bilmiyorum canım eşimden öğrenmem lazım ben hala işteyim(
nasil baktinn
bende bakiyimm
sol üstte nickler yazıyoya onu tıkla canım oluşturduğu albümler var orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?