• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

merhabalr aranıza yeni katıldım bende de negatif çıktı fakar arkadşlarımın dedğine göre beklemm gerekiyormuş acaba arkadaşlar adete üç gün kala hamile kalma sansı düşükmü yüksekmi yardımcı olurdanız sevinirim

HOŞGEDİNNNNNNNNNN aylacım vallahi kadın adetin her gününde hamile kalabilir canım düşük ihtimalde olsa ama bilen varsa detaylı yazabilir

Benim bildigim düşük bir ihtimal zaten 1 ayda 1 gün %90 ihtimalmiş diger günler %25 diye duymuştum. canım kan testi yaptırmıcam kontrole gidicem haftaya yada buı hafta varsa ultrasyonda çıksın bu ay sabır etcem bakalım ama umut kalmadı o kadar alışkınım ki boş dönmeye olursa süpriz olcekk hayorlısı allahtan

yumurtlama zamanın kaç günde adet görüyorsan tam ortasıdır genelde yani 28 günde görüyorsan 14 gün yüksek ihtimal yumurtlarsın. benim anlamadıgım sen istiyormusun istemiyormusun

hoşbulduk cansuyum evet ama geröekten bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar inanın kafam karıştı acaba insanın yumurtlama döneminezaman adetten sonra biliyrum ama bi soru daha olucak addeten sonra yani 1 gün sonra ilişkiye girildiğinde acaba hamile kalınırmı bilen arkadaşlar varsa lütfen yazabilirlermi...

canım banamı sordun aylayamı aylacımhayırdır senin kaza falanmı oldun şimdilik düşünmüyosun galiba böyle sorduğuna göre eşin adetinden öncemi oldu ne bende anlamadım ama düşük ihtimalde olsa olur

denedim ama adetten önce denedim bak benim bir teste 2 çizgi çıktı başka testlerde negatif çıktı hatta resimleri benim profilde var bakarsan

inş. canım yaaaaaa ben hamile haberi haberi duyunca çok mutlu oluyorum bu arada almanyadasın galiba bizim çok akrabalar var arda ama nerde bilmiyorum açıkçası

insallah bende senin hamile haberini alirim tez zamanda:emir_bebek::emir_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
evet 1 yildir burda yasiyorumm...
türkiyede yarim kalan okula devam:lepi:
kesin benim oldugum yere yakinlardir inan burda o kadar cok türk varki.....

Bende çok belirti var bu ay konuştugumuz arkadaslar biliyor tiksinme bulantı göz kararması tansiyon düşmesi idrara sık çıkma kabızlık adet geçikmesi uyku hali gögüslerde büyüme gögüslerde sızı (çok değil ama) yani bu ay hepsini yaşıyorum akıntım var yumurta akı gibi 10 gün kadar önce lekenmelerim oldu karnımda şişkinlik var hani çok sıkışırsınızda şişersiniz ya öle falan falan ama bunlarla umutlanmak istemiyorum kan testi negatif çıktı çünkü zaten eger gerçekten hamiş dilsem bilinki hamililiğin erken bir belirtisi yok hepsi olabilecek şeyler

son adet tarihin kacdi canim ya
sanirim ayni seyleri yasiyouz
ayni negatiflik,ama sanirim hala adet olamadikk:teselli:

canım sen erken gebelik testini denedinmi fortel galiba adı duydumda gerçi benim 2 gün kaldı[/QUOTE

canim ya özel olmassa bisey sorcamm
sen ne zamandan beri bebis yolu gözlüyorsun
ayni zamanlarda evlenmisiz biz bir yil kendimiz istemedik
daha bu ilk ayimiz :1hug:

bizimde ilk denememiz canım:)))
eşimin ablası annemin amcasının oğlu falan hepsi ordalar

Back