Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar bugün ayın 26 sı 30 na çok var ama bende hiç belirti yok.gerçi herkeste farklı belirtiler olurmuş. sadece belim ağrıyo acayip uykum geliyo kafamı yastıktan kaldırasım gelmiyo.sadece bu kadar ya inş. bu ay tutar hayırlısıyla.Rabbim isteyen tüm kullarına versin.birde rüyamda hep çocuk görüyorum. birazda psikolojik olarak sanırım.

ya bu sayfa en son yazdığımda ki daha 4 gün falan oldu 120 lerde falandı her geçen gün sayfa artıyo 159 a gelmiş. ne kadar çok çocuk isteyen varmış. dünyanın en güzel duygusu olsa gerek. inş. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder.sağlıkla..
o kadar kafaya takmışızki hep hesaplamalar.yok rüya gördüm yok vücut ısım arttı. bende aynıyım ama şöyle silkelenip kendimize gelmek lazım. kendimizle beraber eşlerimizide strese sokuyoruz. oldumu olacak mı tuttu mu tutacak mı. geçenlerde kk da bi yazı okudum sanırım ayşe arman nasıl hamile kaldığına dair köşe yazısı. biraz bu yazıyı okuyup herşeyi oluruna bıraksak. her ay stres yapmasak iyi olur.biliyorsunuz bu süreçte stresten uzak durmak çok önemli. Birde herşey fasa fiso aslında Yüce Mevlam ne zaman nasip ederse o zaman olur.kafaya takmadan çalışmalara devam. bol bol dua edelim.

ya bu sayfa en son yazdığımda ki daha 4 gün falan oldu 120 lerde falandı her geçen gün sayfa artıyo 159 a gelmiş. ne kadar çok çocuk isteyen varmış. dünyanın en güzel duygusu olsa gerek. inş. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder.sağlıkla..
o kadar kafaya takmışızki hep hesaplamalar.yok rüya gördüm yok vücut ısım arttı. bende aynıyım ama şöyle silkelenip kendimize gelmek lazım. kendimizle beraber eşlerimizide strese sokuyoruz. oldumu olacak mı tuttu mu tutacak mı. geçenlerde kk da bi yazı okudum sanırım ayşe arman nasıl hamile kaldığına dair köşe yazısı. biraz bu yazıyı okuyup herşeyi oluruna bıraksak. her ay stres yapmasak iyi olur.biliyorsunuz bu süreçte stresten uzak durmak çok önemli. Birde herşey fasa fiso aslında Yüce Mevlam ne zaman nasip ederse o zaman olur.kafaya takmadan çalışmalara devam. bol bol dua edelim.:lepi:

sana katılıyorum arkadaşım.bizler kafamıza o kadar çok takıyoruz ki aslında kendimize ve çevremizdekilere zarar vermiş oluyoruz.ister istemez psikolojimizi bozuyoruz.herşeyi akışına bırakmak en güzeli.Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin

arkadaslar selam..
ya ben biraz fazla cahil kaldim galiba bi kac sayfa önceki arkadaslar vücut isisindan bahsetmisler ben hic anlamadim.benimde sat 22 temmuz ama hala bi belirti yok.sadece belim agriyor sürekli yorgun uykuluyum.heralde günde 15 saat uyuyorum elimde olmadan((
vücut isimda 36.8
kader arkadaslarim biri bana bu durumlari yorumlayabilirmi??
rabbim hepimizin yüregindeki bebek arzusunu bizler icin hayirli etsin ve en kisa zamanda bizleri ödüllendirsin ins....

canım adetin geciktimi yani haiş olabilirsin bi test al istersen hamilelilik belirtilerinde halsizlik uyuma isteği var bence hamişsindir inş

vücut ısını sabah yataktan çıkmadan ve fazla hareket etmeden önce ölçmen gerekiyor. eğer öyle ölçmüşsen ısın yüksek. ama eğer gün ortasında öylesine ölçtüysen pek bi anlam ifade etmeyebilir. bu konuda şu topiği takip edebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/ates-olcme-yontemi-t140533/index257.html

inşallah hamilesindir. hayırlısı olsun.

bilgisi olan yokmu ?

bilgisi olan yokmu ?

canım doğum kontrol hapını kullanıp bırakanlar kolay hamile kalıyo diye duydum adeti ve hormonları falan düzenliyomuş inş hamilesindir ama ilk denemen birde 2 yıl geçmiş hemen olmayabilir kendimizi çok kaptırmasak iyi olur

ankakusu sagol canim ya.
verdigin topige baktim ama benim normalde vücut isim düsüktür yani o degerlere cok az ulasabiliom.
su anda vücudumda idrar yollarimda enfeksiyon var,ürologda bisey yapamio adet olmadigim icin yani ondanda yüksek olabilir.
bakalim hayirlisii

inş. hamiş haberlerini alırız.burda aldığım her hamiş haberinde kendim hamile kalmış kadar seviniyorum ve daha çok umutlanıyorum.hadi hayırlısı..

kızlar benim reglim normalde yarın ya da öbür gün gelmesi lazım ama bu aralar çok değişiyor. yine de en geç 30unda bekliyorum. son beş gündür belim felaket ağrıyor. acayip bir ağrı sabah kalkınca ağrıyor sonra eğer iş yapmazsam hafifliyor ama ufacık bi şey yapsam iyice artıyor. masaj yapınca falan da kesinlikle geçmiyor.
şimdi ben bunu hamileliğe yorayım mıııı, yormayayım mı?
yardım lütfeeeen!!!:Saruboceq::Saruboceq:

adetim bugün 5 gün oldu geceli...
yarin doktora gidecem dua et olurmu benim icin.
ins hayirlisi olur...:Saruboceq:

canım ya tabi dua ederim ama çok sabırlısın ben dayanamazdım bence hamilesin içime doğuyo bukadar geçmesi imkansız psikolojik olsa diğcem en fazla 3 gün geçsin yani normalde düzenlimi adetlerin her ay gününde olurmusun

bende de aynı şeyler oluyor güzelim bende 30una kadar bekliycem(tabiki hastalanmazsam).Hakkımızda hayırlısı bakalım.

hamiş haberlerine çok seviniyorum. İnş daha fazla güzel haber alırız.

yumurtlama dönemindeki yapışkan giibi akıntım var. adetime daha 8 gün var. Yumurtlamam mı devam ediyor acaba yoksa bu aynı zamanda başka birşeyin belirtisi olabilir mi..

Cevaplayan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…